Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Preporuči film
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Preporuči film

Odgovori Odgovori Stranica  <1 676869
Korisnik
Poruka
svemir-stanko View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj svemir-stanko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2025 u 13:46
Originalno postovano od strane sani lotus sani lotus piše:

A Summer Story (1988) 

Moćan film, osjećaji ostaju dugo nakon gledanja filma.  

Slažem se u potpunosti.Clap
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2025 u 13:48
Almost Famous (2000)
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2025 u 23:55
Ček, jel to onaj gdje unatoč zakonima o iskorištavanju mladih, renomirana novina angažira dijete kao dopisnika?
Ako je, od mene antipreporuka, jer koliko se sjećam, u tome filmu zarađivanje na djeci nije popljuvano.
Možda se krivo sjećam doduše. Neke bih filmove baš trebao ponoviti, prošlo je previše vremena...

Ali neću ovaj, imam jedan drugi na umu za kojega se sjećam da je mene oduševio, kritiku naljutio i općenito bio podcijenjen. Prije 30 godina. Možda se i toga krivo sjećam, ali mislim da nisam.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2025 u 00:04
Prelep je duh filma, šarm glumaca, dašak vremena, ukus rock-a, a b'e ne mogu sva deca krasti od malih nogu, mora vala neko i da radi, pa nije to rad u afričkom rudniku, niti klinjo pravi ajfone u Kini, niti ga neko valja za prostituciju po Rumunijama i DubaJiJima, šta fali da neko piše za Rolling Stone i sa 14ak godina, ne zvocaj u svakoj temi aman 😂😂

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2025 u 00:10
Pa ne zvocam u svakoj.
Samo u svakoj drugoj. Evil Smile
Na vrh
jojo385 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2025 u 13:45
A jel ima rubrika za preporuciti TV seriju ?
Towards Zero
TV Mini Series.
Towards Zero is a BBC One mystery television series, adapted by Rachel Bennette from the 1944 novel Towards Zero by Agatha Christie.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2025 u 21:30
Originalno postovano od strane bgvracar bgvracar piše:

Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Prvi i treći nisam gledao.
Za prvi vidim o čemu je pa kao alternativu predlažem ova dva:
Music Box (1989)
Remember (2015)

Drugi je mastwoč masterpis i ako ga tko nije gledao, pa ja ne znam što se čeka. ;)

Potpisujem. Filmovi o katarzi i probuđenoj savesti, ovaj drugi sa neverovatnim tvistom na kraju. Preporuka i od mene. Thumbs Up

Da odlični ,  isto preporuka ko nije pogledao,  Konstantinos Gavras , ja volim njegove filmove, ti beše reče Vračarac da ti je Music Box jedan od omiljenih filmova inače, mislim da si to spomenuo, pa i reprizirah ga pre cirka dve godine.

Ažurirao AlexDeLarge - 23.Travanj/Apr.2025 u 22:04
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2025 u 21:40
Jeste, jedan od omiljenih iz 80-ih, pa možda čak i u najužem izboru, svih vremena. Gavrasovo remek-delo. Thumbs Up
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2025 u 21:44
Dobar je Gavras. Lektira!
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2025 u 23:25
Kad smo se već dotakli filmova "Music box" i "Remember", setih se još jednog sličnog koji mi je svojevremeno privukao pažnju. Naime, radi se o filmu "Apt Pupil" iz 1998. prema noveli Stivena Kinga.

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2025 u 23:26
Odličan. Mada ide u drugačijem smjeru od navedenih.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 676869
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.