Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Preporuči film |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 676869 |
Korisnik | ||
svemir-stanko ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member ![]() ![]() Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 71063 |
|
Almost Famous (2000)
|
||
![]() |
||
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4883 |
|
Ček, jel to onaj gdje unatoč zakonima o iskorištavanju mladih, renomirana novina angažira dijete kao dopisnika?
Ako je, od mene antipreporuka, jer koliko se sjećam, u tome filmu zarađivanje na djeci nije popljuvano. Možda se krivo sjećam doduše. Neke bih filmove baš trebao ponoviti, prošlo je previše vremena... Ali neću ovaj, imam jedan drugi na umu za kojega se sjećam da je mene oduševio, kritiku naljutio i općenito bio podcijenjen. Prije 30 godina. Možda se i toga krivo sjećam, ali mislim da nisam. |
||
![]() |
||
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 71063 |
|
Prelep je duh filma, šarm glumaca, dašak vremena, ukus rock-a, a b'e ne mogu sva deca krasti od malih nogu, mora vala neko i da radi, pa nije to rad u afričkom rudniku, niti klinjo pravi ajfone u Kini, niti ga neko valja za prostituciju po Rumunijama i DubaJiJima, šta fali da neko piše za Rolling Stone i sa 14ak godina, ne zvocaj u svakoj temi aman 😂😂
|
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4883 |
|
Pa ne zvocam u svakoj.
Samo u svakoj drugoj. ![]() |
||
![]() |
||
jojo385 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2018 Status: Offline Points: 195 |
|
A jel ima rubrika za preporuciti TV seriju ?
Towards Zero TV Mini Series. Towards Zero is a BBC One mystery television series, adapted by Rachel Bennette from the 1944 novel Towards Zero by Agatha Christie. |
||
![]() |
||
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9204 |
|
Da odlični , isto preporuka ko nije pogledao, Konstantinos Gavras , ja volim njegove filmove, ti beše reče Vračarac da ti je Music Box jedan od omiljenih filmova inače, mislim da si to spomenuo, pa i reprizirah ga pre cirka dve godine.
Ažurirao AlexDeLarge - 23.Travanj/Apr.2025 u 22:04 |
||
![]() |
||
bgvracar ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2016 Status: Offline Points: 2811 |
|
Jeste, jedan od omiljenih iz 80-ih, pa možda čak i u najužem izboru, svih vremena. Gavrasovo remek-delo.
![]() |
||
![]() |
||
IgaBiva ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 29.Studeni/Nov.2016 Status: Offline Points: 508 |
|
Dobar je Gavras. Lektira!
|
||
![]() |
||
bgvracar ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2016 Status: Offline Points: 2811 |
|
Kad smo se već dotakli filmova "Music box" i "Remember", setih se još jednog sličnog koji mi je svojevremeno privukao pažnju. Naime, radi se o filmu "Apt Pupil" iz 1998. prema noveli Stivena Kinga. |
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Odličan. Mada ide u drugačijem smjeru od navedenih.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 676869 |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |