Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Podrži Titlove, please (28.01.2024.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Podrži Titlove, please (28.01.2024.)

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 20>
Korisnik
Poruka
luka74 View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj luka74 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2024 u 21:26
Podržao!
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2024 u 21:36
I ja sam dao 10 evra.
.
Na vrh
axa349 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj axa349 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2024 u 00:15
podrzao sinoc,zmaj suport.
Na vrh
yugaston View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj yugaston Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2024 u 12:08
Nažalost ne mogu ovako da vas podržim jer sam dinosaurus za tu vrstu plaćanja... Dajte mi podatke pa ću vam uplaćivati bar po 500kinti mesečno na neki račun ili kako vama odgovara... samo mora da bude fizička uplata... Ako imate tu opciju tu sam da pomogrem...
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2024 u 12:24
Nek stave tutorail sa screen shotovima oko nacina uplate.
Jer sam se i ja mucio.
Na vrh
Pravdoljub View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Pravdoljub Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2024 u 13:16
Evo ja sam uplatio 10€ preko paypal-a, nije bilo komplikovano.
Na vrh
robert-theman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj robert-theman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2024 u 18:59
Zamolio bih vas da date broj tekućeg računa na koji bi se vršila uplata. Uplaćivaću 500 din mesečno. Razlog je taj što više nigde ne ostavljam broj kartice, loše iskustvo sam imao.
Na vrh
DJIKI View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj DJIKI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2024 u 20:16
Молићу лепо, у име свих диносауруса, скептика по питању онлајн плаћања, људи који су имали лоша искуства и остале "деце 20-ог века"  итд. дајте број текућег рачуна да можемо уплатити и готовински, налогом за уплату, ХВАЛАА!

ЛОНГ ЛИВЕ ТИТЛОВИ.ЦОМ Clap
Na vrh
mikeboss View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj mikeboss Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2024 u 20:23
Podrzao,nadam se da ce sajt jos dugo da postoji,veliki pozz
Na vrh
gogos View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gogos Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2024 u 21:08
Originalno postovano od strane lord22 lord22 piše:

Nemam ništa od gore navedenog za plaćanje, slobodno na pp iban i bit će uplaćeno. Nikola mogao si napraviti Revolut rč te bi svi lagano sa tekućeg mogli plaćati a u opis kod plaćanja napisati svoj nik sa stranice (samo dajem tip)

I ja sam jedna od malobrojnih koja nema ni jednu navedenu opciju za uplatu donacije blush
Ako postoji neka druga odnosno treća opcija obavestite me bajbaj
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2024 u 21:17
Kako bi onda rezervisali let kad su ovo jedini nacini placanja. To na racun ce pre da mrzi ljude..ovo je najednostavniji nacin placanja. Danas bez master card i vize ne mozes nista u inosotranstvu. Mislim kes uvek moze. Mogli su ubaciti i tu opciju sa ziro rac mozda i hoce.

Ažurirao filips88 - 22.Ožujak/Mar.2024 u 21:28
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
marcobobby View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2024 u 21:44
Probaću da uplatim nešto sa mog računa (deviznog). Malo strpljenja.
Na vrh
rudaruda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj rudaruda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2024 u 00:03
molim neku opciju preko Visa Card ako bi mogao pomoći
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2024 u 00:23
Originalno postovano od strane rudaruda rudaruda piše:

molim neku opciju preko Visa Card ako bi mogao pomoći

Imate objašnjenje u privatnoj poruci.
Na vrh
dragan-rozic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj dragan-rozic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2024 u 12:50
Nadam se da cemo svatko u krugu svojih mogucnosti podrzati ovu nasu veliku zajednicu. Narocito mi koji bez ovog sajta ne bi mogli gledati filmove i serije.
Na vrh
Pravdoljub View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (3) Thanks(3)   Citiraj Pravdoljub Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2024 u 15:05
Podržao sam:
Organization: Titlovi
Campaign: Podrži nas!
Donor Name: Igor Orolicki
Amount: 10.90 €
Amount Description: zmaj suporter
Donation Interval: One-time
Receipt #: 40061104
Donated At: 22/03/2024 13:13:45 CET
Payment Method: PayPal Express
Na vrh
natazoka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj natazoka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2024 u 19:07
Ima li kakva opcija uplate na žiro račun pošto nemam paypal karticu?Moze u privatnu poruku
Na vrh
MG49 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj MG49 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2024 u 19:14
Да нам живи сајт 1000 година......
Na vrh
iggy11 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj iggy11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2024 u 19:21
Upravo uplaceno na PayPal od clana/prevoditelja dmarijan123
Kad god budemo mogli tokom godine/godina cemo uplacivati doticni brat ili ja... :)
Pozdrav i svako dobro stranici, svim clanovima, i vlasniku da se sto prije oporavi i ozdravi...

Na vrh
duro-peric View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj duro-peric Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2024 u 21:29
Evo uplatio...godinama se muvam po ovoj stranici i skinuo sam stotinjak titlova, mislim da je vrijeme da se malo odužim...neka traje još dugo...:)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 20>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,703 sekundi.