Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Novi sajt |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 38> |
Korisnik | |
salseros ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member ![]() Pridružen: 15.Travanj/Apr.2014 Status: Offline Points: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A gdje je link unesi svoju pretragu? I kako se mogu vidjeti zadnje dodani titlovi?
|
|
![]() |
|
cersei ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Online Points: 13929 |
klikom na žuto ![]() |
|
![]() |
|
Zen ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Studeni/Nov.2015 Status: Offline Points: 118 |
Meni se dopada. Dobro je, trebaće malo vremena da se priviknemo.
![]() |
|
![]() |
|
danko-vasiljevic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 29.Sijecanj/Jan.2017 Status: Offline Points: 9 |
Dalje, problem je i ranije bio sa pretragom a i sada postoji.
Pravi je trenutak da se ubaci neki poboljšas search engine, koji bi dao rezultate koji ne moraju "baš u slovo da se poklapaju". Na primer. Nijedan od sledećih upita neće vas odvesti na seriju "The grand tour" The grand tour 2016 The grand tour (2016) The gran tour The grandtour The gran dour new The grand tou The GT The grand toure The grande tour Prva dva slučaja su posebno problematična, baš zato što se kao odgovor na upit - "The grand tour", dobije stranica: "The grand tour (2016) prevodi" Sem toga postoje i problemi sa prepoznavanjem znakova interpunkcije, spejsovima, specifičnim slovima, AKA nazivima i sl. Možda je sada vreme da se to ispravi. Možda grešim...
|
|
![]() |
|
mauroe ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader ![]() ![]() Pridružen: 29.Ožujak/Mar.2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 77 |
Sajt izgleda moderno, ali treba dosta peglanja. Bilo bi odlično da kad netko uđe na sajt odmah dobije listu titlova kao i prije, a sekundarna opcija da bude razgledavanje ostalih tema "za čitanje i discovery".
Ali jedan veliki bug je, za ljude koji uplodaju titlove, što ne radi prva stvaka kod uploada. Kada ti sajt ponudi seriju ili film koji za koji radiš upload. Nema ni sugestija niti se išta dešava kada se klikne na "Search IMDB"
|
|
![]() |
|
NikolaJe ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator ![]() ![]() Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4001 |
Počinjem bolje da shvatam sajt nego članove koji postavljaju komentare.
![]() Ne razumem kakve datume tražite. http://i.imgur.com/2d4Bl5m.png Ažurirao NikolaJe - 03.Veljaca/Feb.2017 u 11:58 |
|
![]() |
|
stipest ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 09.Rujan/Sep.2012 Status: Offline Points: 19 |
Ovako na prvi dojam. Mislim da bi trebalo biti jednostavnije pretraživanje samo za serije.
Ne može se uće u komentare sa naslovne stranice.
|
|
![]() |
|
danko-vasiljevic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 29.Sijecanj/Jan.2017 Status: Offline Points: 9 |
Sajt je previše film-sarija-orjentisan, a trebao bi da bude titl-orjentisan.
Stvarno ne znam zasto bi se ovde uopšte trebali pojavljivati filmovi bez titlova. Već imamo IMDB. Lepo bi bilo da može da se vidi lista - najnovijih titlova sa ocenama. |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Online Points: 13929 |
a što ce tiče dokumentarnih ja ih ne bi svrstavala doku filmovi ili serije, iz jednog razloga kojeg ću probat pojasnit.
Većina ih nema imdb kao prvo, nema poster(radimo ih sami) ni išta na netu, a ima ih hrpa: wild arfica, wild ovo, wild ono što bi u biti bilo kao serijali ali nisu specificirani točno tako, i većina i je u nas kao doku film nazvana i postavljena, a zapravo spada u neki wild ili drugi serijal. Tako da dokumentarni treba da bude jedna rubrika posebna neovisno filmovima ili serijama.
|
|
![]() |
|
mirjanav ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 29.Ožujak/Mar.2013 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 3 |
Može li postojati mogućnost sortiranja titlova po datumu postavljanja titla na sajt, kao što je bilo ranije. Možda i postoji ta opcija ali je ja nisam otkrila.
Pozdrav mirjanav
|
|
Manja
|
|
![]() |
|
padova ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 21.Listopad/Oct.2008 Status: Offline Points: 306 |
12.00h Ne radi pretraga, titlovi nedostupni, server error. Jel to samo kod mene? :)
|
|
![]() |
|
payutti ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader ![]() Pridružen: 08.Svibanj/May.2016 Status: Offline Points: 13 |
Imam jedno pitanje. Kad me ljudi generalno lajkuju, ranije sam mogao da vidim ko me poslednji lajkovao ( pa mu uglavnom uzvratim zahvalu ) a sada je to poredjano po abecednom redu, pa više nemam tu mogućnost da vidim ko me je zadnji lajkovao. Da li može to nekako da se ispravi?
Takodje, više mi se ne pojavljuje poruka da imam novu pruku u inboxu,nego moram da idem na moj profil, da vidim da li je nešto stiglo. |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader ![]() ![]() Pridružen: 29.Ožujak/Mar.2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 77 |
Da se nadovežem na svoj prijašnji post. Vidim dosta ljudi komentira izgled i funkcionalnost sajta sa perspektive "usera" koji je došao pogledati da li ima novih titlova.
Stavio bio kratko samo perspektivu uploadera: Ja sam pred 10 min postavio jednu WEB-DL sinkronizaciju. Imao sam problema kod uploada jer (kako sam bio naveo u prijašnjem postu) ne radi prva stavka gdje sistem skuži koji film ili seriju postavljaš - onaj IMDB search. Uspio sam to napraviti ručno i zavaršio upload. Međutim sad par greški. Na glavnom sajtu se prijevod ne vidi kao novo dodani, uopće ga nema. Dok kada idem na svoje sve postavljene titlove tamo je prikazan. Drugi bug je taj što kada sad klikem na ime serije (koji sam bio morao ručno uvesti) ne ide mi na tu seriju i sve njene prijevode nego piše nešto u smislu - nemam tu seriju u našoj bazi. Dok klikom na to isto ime serije, ali starije epizode - odmah skoči u seriju gdje se nalaze svi prijevodi. Eto samo mali update sa perspektive nekoga tko radi upload. Da li itko ima istih problema?
Ažurirao mauroe - 03.Veljaca/Feb.2017 u 12:08 |
|
![]() |
|
MajaG72 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 26.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 391 |
Meni se sve prilično dopada i može da prođe,
samo ako je moguće promeniti font slova, koja mi se čine nekako "čupava", bar na mom ekranu. Kao da su upravo ustala iz kreveta. :D
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Isto kod mene. Baš pišem o tome ovdje.
|
|
![]() |
|
osman2510 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass Pridružen: 08.Listopad/Oct.2012 Lokacija: Prijedor, BiH Status: Offline Points: 1951 |
Hvala! Zato sam ja tako dobro *ušetan" u podnapišiće da godinama više ne idem na taj sajt i ne postavljam titlove. ![]() |
|
لا إله إلا الله محمد رسول ا
|
|
![]() |
|
MARIN88 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2009 Status: Offline Points: 299 |
Baš lipo izgleda, svaka čast majsorima!
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 13993 |
Slažem se da je ovo sajt sa titlovima i možda se ljudima čini da je bez veze imati opise filmova iserija i informacije o istima kada se ima imdb. No masa ljudi nezna engleski jezik i želi sigurno nešto pročitati i možda saznati nešto o nekom filmu/seriji a gdje je to bolje nego od ljudi koji su uložili toliko truda da nešto prevedu. Što se tiče ptretrage ona je dosta i sada kompleksna i mjenjaje jednog uvjeta mjenja msau drugih. Unutar pretrage se nalazi više "razina" pretragi. Npr ako se u tražilicu za titlove upiše pojma 24 baza će naći naslove koji sadržavaju riječ 24 i prikazati rezultate. No medjutim ako se unese kriva riječ tipa 2a4 prvi tip pretrage neće vratiti ništa te se pali tzv proximity tj probability Search zasnovan na tzv Jaro Winkler algoritmu koji traži jednostavno rečeno traži razmještaj slova u odnosu na postojeća. Izmedju ove dvije pretrage postoji još jedna pretraga a to je built in full text Search koji traži riječi blizu riječi. Npr ako se u tražilicu upiše lord of the rings on će pokušati naći naslove koji u svom tekstu imaju riječi lord blizu of blizu the blizu riječi rings. Uglavnom nije lako i recim kada nešto mjenjamo jedan se slučaj riješi no onda neki koji nije bio problematičan postaje. To je ono ugasimo vatru u kuhinji a ona se upali u kupatilu. jAli kako god kkreneš negdje gori i pretraga se ne ponaša kako bi mi htjeli il očekivali. Budimo realni najbolje bi bilo kada bi Search znao što želimo :-) Mislim da je sajt OK, zapravo super, da ima mjesta za poboljšanja definitivno ima. Što se tiče "bacanja" titlova u drugi plan. To jednostavno nije istina jer kada se ode na naslovnu stranicu http://titlovi.com i počne pisati u pretragu dobit će se rezultati pretrage koji su se i ranie dobivali. Većina ljudi njih 99% je tako radilo. A ššto se tiče onih 1% koji žele vidjet i koji su zadnji dodani titlovi čeka ih jedan težak korak a to je kada dodju na http://titlovi.com klik na titlovi i opa eto istog :-) Isprika ako sam što zaboravio ali nespavam danima
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
što se tice pretrage po datumu ima je naravno i odmah je prva, jedina stvar u pretragu koju treba promjeniti je ovo, dali želite filmove, serije ili ovu crticu tj. sve i samo se dolje potvrdi i to je to.
![]() |
|
![]() |
|
LjubicaSP ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team ![]() ![]() upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 16982 |
I meni je postavljanje titlova blago rečeno otežano.
Probala sam sa titlom koji sam bez problema postavila na starom sajtu BBC The Last ExplorersNe prihvata ni taj naslov, ni samo The Last Explorers, već samo bbc The Last Explorers Da i ne govorim o Through the Wormhole uopšte ne prihvata naslov, a do sada sam postavila 6 sezona. Jednostavno ne radi. Do sada smo imali i da se, kad se počne sa unošenjem naslova, odmah pojavi lista onoga što smo već postavljali i to je olakšavalo posao. To istina nije najvažnije, ali ja preko novog sajta nisam uspela da postavim skoro ništa, a nije da ne umem posle više od 500 titlova. |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 38> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |