Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Novi filmovi i serije u 2023, 2024, 2025, 2026... |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 339> |
Korisnik | |
N.B.G. ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2514 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala takodje!!!
Da znamo bre sta nas ceka i sta izlazi... nego neke sam trazio, ubih se i pogubih nerve, ali bice ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lucky_Mkd ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 470 |
bravo vrlo dobri filmova
![]() |
|
![]() |
|
alma84 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() Pridružen: 26.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Poreč Status: Offline Points: 1864 |
kao sto neki vec znaju 5-ica je tu...
http://www.imdb.com/title/tt1132626/ http://www.youtube.com/user/saw5?ob=4 jos ga nisam nasla za download, ali prva prilika......i moj je! mada me 3 totalno razocarala, 4 su sve popravili...kakv ce biti 5-i dio...vidjet cemo... Ažurirao alma84 - 24.Listopad/Oct.2008 u 20:01 |
|
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
|
|
![]() |
|
darije ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 28924 |
-Ko beše voli Rhona Mitru?
-A ko ne...!!?? Underworld: Rise of the Lycans (2009)
Ažurirao Salvador - 13.Studeni/Nov.2012 u 09:18 |
|
![]() |
|
![]() |
|
wwdfan ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 07.Studeni/Nov.2008 Lokacija: Russian Federation Status: Offline Points: 1 |
"Home of the giants", USA, 2007
http://www.imdb.com/title/tt0471005/ ??? Уважаемые посетители форума, помогите, пожалуйста найти этот фильм (за вознаграждение). Благодарю за внимание. Ažurirao Salvador - 13.Studeni/Nov.2012 u 09:18 |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2514 |
and a view of the new machines in Terminator Salvation. Enjoy! Kratki video fajl u ekstenziji .Mp4 oko 15.5 Mb, koji mnogo govori! Šta nas to ocekuje?! ![]() PS. Nije neki snimak ali u svakom slucaju zanimljivo i interesantno videti, verovatno ce nadmašiti i "The Dark Knight" 100 puta.. Po onome što se da videti bice ogroman spektakl! Pa sad, videcemo.. Ažurirao Salvador - 13.Studeni/Nov.2012 u 09:19 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Ja lega obozavam Rhona Mitru i bogami jedva cekam film!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() Pridružen: 26.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Poreč Status: Offline Points: 1864 |
nisam ljubiteljica zf-ke, ali boga mi i ja jedva cekam...
btw sta se tice 'red sonja'-e...taj sam film gledala daaavno dok sam bila klinka (da znam da je ovo novi, radi se o filmu iz '80tih)..dapace ne sjecam se filma bas ali jedna scena njene kose u mraku pored neke kucice je ostala duboko urezana..ne znam zasto.... |
|
|
|
![]() |
|
Smallville55 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 11.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 77 |
Ma ta crvena sonja je meni bila zakon, nadam se da ce i ova nova bit tak dobra al ne svidja mi se glavna glumica ni malo, mislim da je totalni promasaj.ovaj lik stalno iste glumce uzima ua svoje filmove.a da ne zaboravimo , u originalu je glumio i Arnie i vec sam ovdje komentirao da treba nac i dostojnu zamjenu za njega.ne sumnjam u efekte al u glumce da.Sto se tice Terminatora, bit ce fenomenalan, vidi se po slikama. |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
pa dobro, osobno 'stara' sonja, sad kad gledam je katastrofa..valjda nije nista tipica naucila od svog muza stalonea...da da, ona red sonja iz '85.g je bivsa zenica ramba...sarafcigera ne volim..
novu cemo vidjeti.... |
|
|
|
![]() |
|
WHT3 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 17.Studeni/Nov.2008 Status: Offline Points: 2 |
[QUOTE=Lucky_Mkd] wow prekrasni filmova :DDD
zAISTA NIJE LOSE LJUDIMA TREBA SKINUTI KAPU ALI IM I POMOCI ![]() ![]() ![]() |
|
wht3
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
slucajno nesto googlala i naisla na:
alien vs. predator 3 Release Date: TBA Studio: 20th Century Fox Director: Not Available Screenwriter: Not Available Starring: Not Available Genre: Action, Drama, Fantasy, Sci-Fi, Thriller MPAA Rating: Not Available Official Website: Not Available Review: Not Available DVD Review: Not Available DVD: Not Available Movie Poster: Not Available Production Stills: Not Available Plot Summary: Brothers Greg and Colin Strause had this to say about a third film - "AVP-R" definitely leads into another film. While "AVP-R" takes place in an American Midwestern town, for the next film, they want to take the action back into space. As a matter of fact, they said that 20th Century Fox has no choice other than to agree to take it back into space following "AVP-R." na youtube.. http://www.youtube.com/watch?v=hLkYirmaWNM&feature=related koliko je to pametno zaista ne znam..2 nastavak je bio totalni promasaj.. |
|
|
|
![]() |
|
Lucky_Mkd ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 470 |
Director:Harald Zwart |
http://www.youtube.com/watch?v=yJH1cZP9YKQ |
http://www.youtube.com/watch?v=W6_bER-GnGg |
![]() http://www.mytwinhauntsme.com/ |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 339> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |