| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Night Catches Us (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NEX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Teniser Pridružen: 12.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Čačak Status: Offline Points: 1525 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Night Catches Us (2010)Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2011 u 18:46 |
|
Night Cathes Us (2010) ![]() IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0775543/ Žanr: Drama, Romansa Režiser: Tanya Hamilton Glavne uloge: Anthony Mackie, Kerry Washington, Jamie Hector Opis filma: Godine 1976, nekoliko godina posle misterioznog odsustva, Marcus (Anthony Mackie) se vraća u Filadelfiju gde je odrastao u sred pokreta Crne moći. Dok njegov povratak unosi sumnje kod članova porodice i komšiluka, stara prijateljica (Kerry Washington) i njena ćerka ga prihvataju. Međutim, Marcus se uskoro nalazi u problemu sa organizacijom koju je nekada prihvatio, čiji članovi sumnjaju da je pomogao u ubijanju bivših saboraca. U nizu događaja koji će uslediti, Marcus mora da zaštiti tajnu koja bi mogla da poljulja svačija verovanja dok istovremenu ponovo otkriva zabranjenu strast prema Patriciji. Youtube: Tekst preuzet sa stranice happynovisad.com Prevod radi Damirowski Ažurirao Kneginja - 02.Veljaca/Feb.2011 u 18:54 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2011 u 18:41 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |