Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - NAJBOLJI VIDEO PLEJERI - ANKETA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

NAJBOLJI VIDEO PLEJERI - ANKETA

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Anketno pitanje: Izaberite najpouzdaniji i sveukupno najbolji video plejer:
Izbor Glasova Statistika ankete
9 [24,32%]
7 [18,92%]
3 [8,11%]
8 [21,62%]
3 [8,11%]
1 [2,70%]
3 [8,11%]
3 [8,11%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
brgljez View Drop Down
Active member
Active member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2025 u 12:26
ne mogu dati glas što mi je bolje jer koristim jedino gom za video (max x264, 1080 i aac, x265 ne gledam zbog prevelikih zahtjeva za hardware) i vlc za muziku. godinama, rade odlično i nemam potrebe za nečim drugim. tako da ostale navedene nisam niti isprobavao.
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2025 u 17:27
Moze ppmoc. Uzeo s23 ultra i vidim snima sa hevc snimke x265..i sad na kompu mi sve secka. Winows 7..ocigledno zastarelo. Kako sad da nadjem player ili moram skinuti windows 10 da bih gledao te 4k snimke..ocigledno s23 ultra samsung fura 4k a komp star ne podrzava.
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
mimica.nb View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mimica.nb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2025 u 17:31
Stari dobri BSPlayer!

Ažurirao mimica.nb - 02.Travanj/Apr.2025 u 17:46
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2025 u 20:27
I ja nekako po navici ostao na BSPlayeru koga sam provalio još pri početku PC karijere Eto, nema ga u anketi, valjda nije popularan. Zato sam glas dao sekundarnom i daleko ozbiljnijem izboru POT Player.
Opet, od kako praktikujem gledanje filmova tako što bocnem flash direkt u TV, playeri na PC-ju mi služe tek koliko da proverim titlove...
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2025 u 20:51
KMPlayer, VLC, ic inaf for mi.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2025 u 21:19
Neću glasati jer je isključivo jedan.
A ja koristim dva ovidno o potrebi.

Pa če, da smo mogli stvaiti dva, tri ili više, moj izbor bili VLC i Pot.
Ovi drugi ne zadovoljavaju moje potrebe.
Na vrh
Goran87BG View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goran87BG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2025 u 21:31
Ceo život koristim samo VLC, jednostavan i zadovoljavajući. Za sada nema potrebe za menjanjem.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.