Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
NAJBOLJI VIDEO PLEJERI - ANKETA |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
brgljez ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member ![]() Pridružen: 14.Travanj/Apr.2007 Status: Online Points: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne mogu dati glas što mi je bolje jer koristim jedino gom za video (max x264, 1080 i aac, x265 ne gledam zbog prevelikih zahtjeva za hardware) i vlc za muziku. godinama, rade odlično i nemam potrebe za nečim drugim. tako da ostale navedene nisam niti isprobavao.
|
|
![]() |
|
filips88 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1554 |
Moze ppmoc. Uzeo s23 ultra i vidim snima sa hevc snimke x265..i sad na kompu mi sve secka. Winows 7..ocigledno zastarelo. Kako sad da nadjem player ili moram skinuti windows 10 da bih gledao te 4k snimke..ocigledno s23 ultra samsung fura 4k a komp star ne podrzava.
|
|
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
|
![]() |
|
mimica.nb ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 02.Studeni/Nov.2018 Status: Offline Points: 1 |
Stari dobri BSPlayer!
Ažurirao mimica.nb - 02.Travanj/Apr.2025 u 17:46 |
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 752 |
I ja nekako po navici ostao na BSPlayeru koga sam provalio još pri početku PC karijere
![]() Opet, od kako praktikujem gledanje filmova tako što bocnem flash direkt u TV, playeri na PC-ju mi služe tek koliko da proverim titlove... |
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1761 |
KMPlayer, VLC, ic inaf for mi.
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4883 |
Neću glasati jer je isključivo jedan.
A ja koristim dva ovidno o potrebi. Pa če, da smo mogli stvaiti dva, tri ili više, moj izbor bili VLC i Pot. Ovi drugi ne zadovoljavaju moje potrebe. |
|
![]() |
|
Goran87BG ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 16.Rujan/Sep.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 522 |
Ceo život koristim samo VLC, jednostavan i zadovoljavajući. Za sada nema potrebe za menjanjem.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |