Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naegen namu sojunghan neo Aka My Lovely Angel (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Naegen namu sojunghan neo Aka My Lovely Angel (2021)

Naegen namu sojunghan neo

Naegen namu sojunghan neo (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

drama

Trajanje:

100 min

Režija:

Chang-Won Lee
, Sung-Mo Kwon

Scenarij:

Chang-Won Lee
, Sung-Mo Kwon

Glavne uloge:

Kim Jong-goo
  >  Mr. Jung
Yoon-Jung Jang
  >  Counselor
Kang Shin-il
  >  Yeon-Joo's father
Jung Seo-Yeon
  >  Eun Hye
Bang Eun-Jung
  >  Eun-Sook (adult)
Jang Sun-Yool
  >  Jae-Sik (child)
Kim Tae-hoon
  >  Chul-Jin
Jung Ye-Na
  >  Special School Student
Park Ye-Ni
  >  Yeon-Joo
Alireza Abbas Beygi
  >  Adam
Jin Goo
  >  Jae Shik
Jae-rok Kim
  >  Jae-Sik's father
Jang Hye-jin
  >  Landlord
Park Hee-eun
  >  Volunteer
Yun-Woo Kim
  >  Special School Student

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Naegen namu sojunghan neo Aka My Lovely Angel (2021)
    Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2023 u 20:01
My Lovely Angel (2021) 

Ponovo sam pred sobom imao od velikih studija nezavisan film o usamljenom momku čija jedna od radnica naglo umire, ostajući mu dužna, te ovaj odlazi u njen stan kako bi se uspeo dočepati ičega što bi mogao iskoristiti, gde nalazi samo gluvu i slepu sedmogodišnju devojčicu. Sa ma koliko svojim sebičnim ciljevima, upravo u toj tužnoj zavisnosti malecke od njega, uprkos nemogućnosti komunikacije sa tako malom, hendikepiranom osobicom, ovaj magarac se postepeno vezuje za nju, ostvarujući kontakt putem dodira. 

Priča se dakle bazira prvenstveno na tom specifičnom, ljudskom putovanju, povezivanja jednog bića ka drugom, delom dotiče nespremnost sistema da se pruži adekvatna pomoć na ovaj način ugroženima, sva lepota filma je, meni, baš u tom postepenom, korak po korak zbližavanju, ljudskoj povezanosti. Dopao mi se i zato što ne tone u tipično dublju korejsku melodramu gde je olako udaviti se u patetici, ovde se ipak slavi nešto dublje, bez namere da pošto-poto mami suze gledateljima baveći se kakvim jeftinijim emocijama "na prvu loptu", neizbežno mi je bilo zamisliti se nad sudbini ko zna koliko dece koja su do ove mere lišena kontakta sa svojim orkuženjem. 

U najvećoj meri efektan, emotivan, ljudski. 
Maleckovićka je duša premila.

My Lovely Angel (2021) - IMDb
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2023 u 01:02
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Maleckovićka je duša premila.

'bo te iss.
Drama. Ko to više gleda?
Skidam. Ouch
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2023 u 01:07
Nisam baš siguran da bi se tebi odveć mogao dopasti, za tako šta bi već morao biti ipak nešto još ozbiljniji u toj svojoj temi, proširiti je malo. No probaj, ja pa i pisah baš tako kako pisah da bi ga ljudi gledali. 

Usput, uzeo sam mucho drama, pa i nešto melodrama, upravo zato što mi se i učinilo da su slabije pokrivene, šta ima veze, rekoh već da svakako "moram" gledati manje-više sve da bih imao jasnu ili makar kompletniju sliku o eto sada korejskim novijim. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2023 u 01:12
Ne shvaćaš.
Bježim od drama ko vrag od tamjana.

To što si ti napisao...
Skidam i gledam čim stignem.

Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2023 u 22:01
Prevod je uradio Kunshin ✨
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2023 u 22:13
Odličan je film. Hvala za prevod!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.