Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Moana (2016) |
Odgovori |
Korisnik | |
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator Pridružen: 19.Svibanj/May.2007 Status: Offline Points: 1096 |
Opcije posta
Thanks(2)
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2016 u 23:02 |
Moana
Režija: Ron Clements, John Musker Scenarij: Jared Bush, Ron Clements Žanr: Animacija, avantura, komedija Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: ? Uloge: Dwayne Johnson Alan Tudyk Auli'i Cravalho Djevojka Moana kreće na otok iz legende, a u avanturi joj se pridruži njen junak, polubog Maui. Trailer s HR titlom: http://www.traileri-s-hr-titlovima.com/pages/detail/film-detail/25-movies/animation/327-moana Molim nekoga od admina da prebaci temu u animirane. Hvala. Ažurirao angels - 23.Lipanj/Jun.2016 u 23:04 |
|
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator Pridružen: 18.Svibanj/May.2009 Status: Offline Points: 6158 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Moana (2016) aka Vajana Žanr: Animacija, Avantura, Komedija Trajanje: 107 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Ron Clements, Don Hall Scenario: Jared Bush, Ron Clements Uloge/Glasovi: Auli'i Cravalho ... Moana Dwayne Johnson ... Maui Rachel House ... Gramma Tala Temuera Morrison ... Chief Tui Jemaine Clement ... Tamatoa Nicole Scherzinge ... Sina Alan Tudyk ... Heihei / Villager #3 Prije tri tisuće godina, najveći svjetski moreplovci prelazili su ogromni Pacifik, otkrivajući brojne otoke Oceanije. Ali zatim su njihova putovanja prestala na tisuću godina i nitko ne zna zašto. Iz Disneyjevih studija za animaciju stiže Vaiana, poletni kompjuterski animirani film o pustolovnoj tinejdžerici koja otplovi na opasnu misiju kako bi spasila svoj narod. Tijekom svojeg putovanja, Vaiana sreće nekoć moćnog poluboga Mauija, koji je vodi u njezinoj misiji da postane vrhunska navigatorica. Oni zajedno plove preko oceana u zahtjevnoj pustolovini punoj akcije i susreću divovska čudovišta, a Vaiana putem ostvaruje drevnu misiju svojih predaka i otkriva jednu stvar koju je oduvijek tražila: svoj vlastiti identitet. izvor: mojtv Prevod najavio/la enike-malinovic |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23753 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Odličan, zabavan, interesantan film, drži pažnju i tenziju. Film dostojan nominacije za Oskara 2017.* Ocena: 10,0 Preporuka!
* mada ipak malo slabiji od dobitnika Oskara 2017. - Zootopia (2016). |
|
Stressman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2014 Status: Offline Points: 11 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Disney + Pixar = nema greške. Još jedan odličan animirani film.
|
|
MockingJay
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 28.Rujan/Sep.2013 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Slažem se Zootopia je bila odlična, na drugom mjestu mi je definitivno Sing, a Moana me nekako razočarala. Njen lik je dobar, drugačiji je, ali cijela ta priča s tim otocima i vraćanjem tog srca mi nisu sjeli. Nije mi bilo baš nešto zanimljivo, a ni smiješno. Najbolja stvar u cijelom filmu je ona kokoš |
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |