Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
L'uomo in piu Aka One Man Up (2001) |
Odgovori |
Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2014 u 13:59 |
L'uomo in piu (2001) * One Man Up * IMDb Režija: Paolo Sorrentino Scenarij: Paolo Sorrentino Žanr:Komedija,Drama Jezik: Talijanski Država:Italija Trajanje: 100 min Toni Servillo ... Tony Pisapia Andrea Renzi ... Antonio Pisapia Antonino Bruschetta ... Genny Angela Goodwin ... Franca Nello Mascia ... Il Molosso Peppe Lanzetta ... Salvatore Stefania Barca ... Monica Italo Celoro ... Football coach Maurizio Coccorullo ... Filippo Reale Clotilde Sabatino ... Vanna Marzio Honorato ... Tagliaferri Pjevač Antonio Pisapia, kojeg zovu Tony, ima istoimenjaka mlađeg od sebe, koji se bavi nogometom. Ekstrovertiran, ciničan i egocentričan jedan, sramežljiv i nabusit drugi ipak imaju nešto zajedničko: osamdesete obećavaju za obojicu bogatstvo i uspjeh. Stvarnost je, ipak, mnogo teža od očekivanog. Prevod je najavio: Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3235 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Hvala Gaco |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |