| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Le chant des mariées aka The Wedding Song (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Le chant des mariées aka The Wedding Song (2008)Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2014 u 21:29 |
|
Le chant des mariées (2008) * The Wedding Song * ![]() IMDb Režija: Karin Albou Scenarij: Karin Albou Žanr: Drama, Ratni Jezik: Arapski, Francuski Država: Francuska, Tunis Trajanje: 100 min Lizzie Brocheré ... Myriam Olympe Borval ... Nour Najib Oudghiri ... Khaled Simon Abkarian ... Raoul Karin Albou ... Tita Lassad Boumnijel ... père de Nour Nejia Jendoubi ... mère de Nour Hichem Rostom ... père de Raoul Jaouida Vaugan ... mère de Raoul Noureddine Bousselmi ... Si Mustapha Šesnaestogodišnje muslimanka Nour i židovka Myriam prijateljice su iz djetinjstva i žive u istoj zgradi u skromnom harmoničnom susjedstvu. Nakon nacističke okupacije Tunisa 1942 godine i uvođenjem politike Vichyjevske vlade, nacisti su podvrgnuli židovsku populaciju teškim porezima. Titi, Myriaminoj majci je zabranjeno raditi i zbog nagomilanih dugova, odluči udati svoju kćerku za bogatog doktora Raoula. Nacistička okupacija opterećuje prijateljstvo između Nour i Myriam koje se pripremaju za svadbu. Prevod je uradio: sinrazmetni TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |