| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La bellezza del somaro Aka Love & Slaps (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La bellezza del somaro Aka Love & Slaps (2010)Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2014 u 21:15 |
|
La bellezza del somaro (2010) * Love & Slaps * ![]() IMDb Režija: Sergio Castellitto Scenarij: Sergio Castellitto, Margaret Mazzantini Žanr: Komedija Jezik: Talijanski Država: Italija Trajanje: 107 min Sergio Castellitto ... Marcello Sinibaldi Laura Morante ... Marina Sinibaldi Enzo Jannacci ... Armando Marco Giallini ... Duccio Barbora Bobulova ... Lory Gianfelice Imparato ... Valentino Nina Torresi ... Rosa Sinibaldi Lidia Vitale ... Delfina Erika Blanc ... Madre di Marina Lola Ponce ... Gladys Emanuela Grimalda ... Raimonda Marcell i Marina, arhitekt i psihologinja, moderni su i obrazovani pedesetogodišnjaci koji očekuju miran vikend na selu, ali njihova neposlušna i razmažena 16-godišnja kći Rosa dovede svog novog dečka, no njeni roditelji nemaju pojma šta ih čeka. Nakon mnoštva ludih situacija, njihova moderna shvaćanja iznenada će se naći pod znakom pitanja. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |