| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kangwon-Do Ui Him Aka The Power Of Kangwon Province (1998) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kangwon-Do Ui Him Aka The Power Of Kangwon Province (1998)Objavljeno: 23.Svibanj/May.2015 u 19:07 |
|
Kangwon-Do Ui Him Aka The Power Of Kangwon Province (1998) ![]() ![]() Režija: Sang-soo Hong Scenarij: Sang-soo Hong Žanr: Drama Jezik: Korejski Država: Južna Koreja Trajanje: 110 min Uloge: Jong-hak Baek ... Sangkwon Jaehyun Chun ... Jaewan Sunyoung Im ... Misun Yoosuk Kim ... The Policeman Yun-hong Oh ... Jisook Pokušavajući se distancirati od bolnog prekida veze sa oženjenim profesorom, Jisook se zajedno sa svojim prijateljicama odluči otići na odmor u provinciju KangWon u Južnoj Koreji, ne znajući da njen bivši ljubavnik Sangkwon također planira ići na isto odredište gdje ih tragedija opet okupi. Prevod je uradio: crni60 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |