Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jiokeseo on Pansa AKA The Judge from Hell (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Jiokeseo on Pansa AKA The Judge from Hell (2024)

Jiokeseo on Pansa

Jiokeseo on Pansa (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

drama, kriminalistički, fantazija

Trajanje:

70 min

Glavne uloge:

Kim In-kwon
  >  Koo Man-do
Kim Young-ok
  >  Oh Mi-ja
Oh Han-kyul
  >  Yoo Min-joon
Kim Ji-hoon
  >  Park Dong-hun (Detective)
Park Ji-hoon
  >  Ko Eun-seop (Detective)
Choi Dong-goo
  >  Jeong Sun-ho
Lee Ga-yeon
  >  Joo Da-hui
Lee Kyu-han
  >  Jung Gyu-tae
Park Shin-hye
  >  Kang Bit-na
Kim Kwang-kyu
  >  An Dae-yong
Lee Mi-do
  >  Seo Hwa-seon (Criminal chamber 16 judge)
Kim Hong-pa
  >  Jung Jae-gul
Kim Jae-hwa
  >  Jung Myeong-sook
Lee Kyu-hoi
  >  Na Young-jin
Park Ji-yeon
  >  Yoo Jung-im

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Jiokeseo on Pansa AKA The Judge from Hell (2024)
    Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2024 u 00:51
Da ne ostanem dužan, pa da prepišem što sam napisao na drugom mjestu kao offtopic - inače ne komentiram serije, ali tu i tamo nađem iznimku.

Kad je tek krenula pogledao prve 2 epizode i rekao zbogom.
Dijalozi su anime, pa slijedom toga i likovi u određenoj mjeri ispadaju karikaturalni.
Tek što sam napisao da odustajem, vrag mi nije dao mira i odgledao sam potom još 2 epizode.
I sad ću nove 2.

Problem, moj, je taj što ti karikaturalni likovi, a i bezobrazno podvaljena nepotrebna romantika, uz glavnu temu (sve se vraća i plaća) kombiniraju ono što ameri zovu guilty pleasure, a ja ne znam kako prevesti.
Osim brutalnih scena ništa nije po mom ćejfu, ali mi je izgrebala podsvijest da moram nastaviti gledati ovo... Sranje?

Zaključak ono ukratko (zasad):
Jedna od najgorih korejskih serija koju sam vidio, ali iz one kategorije toliko loša da je dobra.
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2025 u 22:03
Vise je za decu i omladinu. Scenario je taj nivo. Nije bas za ozbiljnije gledanje. Vrte se u krug iz epizode u epizodu. Ako bas nemate sta da radite, pogledajte. Ocena 5. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.