| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jal al-ji-do mot-ha-myeon-seo Aka Like You Know It All (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Jal al-ji-do mot-ha-myeon-seo Aka Like You Know It All (2009)Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2015 u 01:30 |
|
Jal al-ji-do mot-ha-myeon-seo Aka Like You Know It All (2009) ![]() ![]() Režija: Sang-soo Hong Scenarij: Sang-soo Hong Žanr: Drama Jezik: Korejski Država: Južna Koreja Trajanje: 126 min Uloge: Tae-woo Kim ... Koo Gyung-nam Ji-won Uhm ... Kong Hyeon-hee Hyun-jung Go ... Ko Soon Hyeong-jin Kong ... Boo Sang-yong Do-rim Choi Nekovencijalna južnokorejska drama o uspešnom režiseru koji ne izbegava druženje i pijanke i tako upada u neobične probleme. Najpre se odaziva pozivu da bude u žiriju filmskog festivala u malom gradu i završava na pijanci u kući domaćina. Sutradan se sreće sa zanimljivim optužbama, ali, na žalost ne može da seti ničega,jer je bio previše pijan.Kasnije, prilikom odlaska na predavanje sreće starog školskog druga i prilikom pijančenja saznaje da je ovaj oženjen njegovom školskom ljubavlju. Ne zadugo dobija tajnu poruku od nje i nalazi se u dilemi da li da ispuni njene molbe. Prevod je uradio: crni60 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |