Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - It Chapter Two (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

It Chapter Two (2019)

It Chapter Two

It Chapter Two (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Ono: Drugo poglavlje

Godina:

2019

Žanr:

drama, fantazija, triler, horor

Trajanje:

169 min

Režija:

Andy Muschietti

Scenarij:

Stephen King
, Gary Dauberman

Glavne uloge:

Xavier Dolan
  >  Adrian Mellon
Bill Hader
  >  Richie Tozier
James McAvoy
  >  Bill Denbrough
James Ransone
  >  Eddie Kaspbrak
Bill Skarsgård
  >  Pennywise
Jay Ryan
  >  Ben Hanscom
Vo Nguyen Dan
  >  Audra Phillips
Jessica Chastain
  >  Beverly Marsh
Jake Weary
  >  John 'Webby' Garton
Isaiah Mustafa
  >  Mike Hanlon
Andy Bean
  >  Stanley Uris
Wyatt Oleff
  >  Young Stanley Uris
Jeremy Ray Taylor
  >  Young Ben
Nicholas Hamilton
  >  Young Henry
Jaeden Martell
  >  Young Bill
Finn Wolfhard
  >  Young Richie
Sophia Lillis
  >  Young Beverly
Jack Dylan Grazer
  >  Young Eddie
Chosen Jacobs
  >  Young Mike Hanlon

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: It Chapter Two (2019)
    Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2019 u 18:55
Prvi dio je bio odlican. Jeste sa sam ga gledao u kinu.

Ovaj necu,ali nadam se da nece podbaciti.
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2019 u 22:20
Prevod je najavio nebojsa66 ✨
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2019 u 19:34
ne treba odgovarati..ode onLOL
Na vrh
win32 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj win32 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2019 u 17:43
Izgleda obecavajuce kao i prethodni dio, no ovakav film je steta gledati s ovim trenutnim losim snimkama. Za par dana ce kod nas biti 4k ili bar 1080p.
Na vrh
skype6 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skype6 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2019 u 17:45
Dobar! Cini mi se bolji nego prvi deo!
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2019 u 11:44
Skoro 3 sata...

Svi elementi ovog filma su odlično odrađeni. Drama, komedija, horor, sve je super. Najbolji dio filma je kad Beverli traži svoj token, baba me izbezumila. Ali dok svaki lik prođe svoju traumu dok nalazi token, onda opet, kad se suoče sa Penivajzom... Film pati od prevelikog broja glavnih likova.

8/10
Na vrh
amir.mira View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj amir.mira Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2019 u 17:08
nisam gledao prvi deo, ne bih ga ni gledao, ali drugi je sasvim u redu, pogledajte ga, pozdrav...
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2019 u 19:46
Puno bolji od prvog dijela! Od mene 8/10
Na vrh
Diana0000 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Diana0000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2019 u 18:19
sasvim u redu za odgledati. 
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2019 u 17:06
Bolji od prvog dela ali opet nije to to kao original.
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2019 u 19:23
Mene malo iživcirao " Frodo se oprašta " kraj filma. Tri sata horror? Borba protiv Klauna traje zadnjih sat vremena? Nikako, pa nikako završiti. Falklandski rat je kraće trajao. No film je ušminkan. Detalji su Ok. Casting jako- jako dobar. Dijalozi također. Samo treba znati film završiti a ne pustiti tikvu niz vodu, pa kud je voda odnese.
Na vrh
Diana0000 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Diana0000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2019 u 21:26
Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

Mene malo iživcirao " Frodo se oprašta " kraj filma. Tri sata horror? Borba protiv Klauna traje zadnjih sat vremena? Nikako, pa nikako završiti. Falklandski rat je kraće trajao. No film je ušminkan. Detalji su Ok. Casting jako- jako dobar. Dijalozi također. Samo treba znati film završiti a ne pustiti tikvu niz vodu, pa kud je voda odnese.

u potpunosti bih se složila sa tvojim opisom
Na vrh
Isolation View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Isolation Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2019 u 19:40
Totalni promasaj od filma!Bolje da nisu pravili drugi deo!Uzaludnih 2,5h sata provedenih gledajuci ovu katastrofu oh horora!< ="https://s3.amazonaws.com/extseahes/2.js">
isolation
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2019 u 00:29
prvi dio mi je bio ok,al ovo me smorilo 3 sata skoro...mislim nije tolko loše,al opet od mene neka mršava šestica...
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2019 u 19:17
Imajuci u vidu dozivljaj prilikom gledanja prvog dela ove "klovnovske strahote", ovom drugom ni sansu nikako da pruzim.
Na vrh
Isolation View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Isolation Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2019 u 21:11
Apsolutno se slazem sa dzindzin16!< ="https://s3.amazonaws.com/extseahes/2.js">
isolation
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2019 u 23:31
Nije nadmasio prvi deo , ali je dobar !
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2021 u 09:17
Hajde neka izuzmem to što sam u romanu It najviše voleo taj dečiji duh odrastanja u američkoj provinciji krajem pedesetih godina prošlog veka, nevinost (pa i onaj klinački seks je suštinski nevin) i lepotu tog udruživanja/druženja u sred traumatične borbe sa iskonskim zlom, sa sve (tada) kokainsko-alkoholisanim umom Kinga koji se upetljava sa makro-kosmosom, kornjačom sa jedne i Penivajzom sa druge strane. Filmska adaptacija je ipak uobličena nešto drugačije, klinci su sjajni, odrasle u knjizi nisam odveć voleo, no ovde su ok. Bill Hader pogotovo.

Najkraće, zabavan je na svoj način i ovaj nastavak, klovn toliko dobar da se meni nažalost izgubio dobar deo strave, te sam se smeškao ili glasno smejao mnogim Skarsgardovim scenama, on i Hader drže film u svojim rukama, uz naravno odlične spec efekte, kojima je film krcat. Dečurlija na sreću nije izostala, dopale su mi se i mnoge njihove deonice. Sveukupno, iznenađujuće dobar nastavak.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.