| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
I taket lyser stjärnorna Aka Glowing Stars (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: I taket lyser stjärnorna Aka Glowing Stars (2009)Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2014 u 19:32 |
|
I taket lyser stjärnorna (2009) * Glowing Stars * ![]() IMDb Režija: Lisa Siwe Scenarij: Lisa Siwe Žanr: Drama Jezik: Švedski Država: Švedska Trajanje: 90 min Josefine Mattsson ... Jenna Mika Berndtsdotter Ahlén ... Ullis Annika Hallin ... Liv Anki Lidén ... Grandmother Ingrid Samuel Haus ... Sakke Jenna je u razdoblju kada mrzi svoje roditelje il ih se stidi kada je s njima u blizini svojih prijatelja. Ona samo želi biti normalna tinejdžerka ali zbog teške bolesti svoje majke ne može. Za vrijeme puberteta umjesto da je buntovna, mora majci pružati potporu i ljubav, što Jenni ne ide lako od ruke. Posebno joj je teško kada se sa majkom preseli kod autorativne bake, kada se zaljubi u dečka iz škole, kada se protiv svoje volje spoprijatelji sa omraženom divom iz svog razreda, kada shvati da ako izgubi majku neće više imati nikoga. Prevod je uradio: ivannis TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |