Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
How To Get Away With Murder (2014) |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
Gor@n88 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 20.Svibanj/May.2014 u 14:43 |
![]() Opis: Genijalna i harizmatična Analisa Kiting (Viola Davis) je profesorka na pravnom fakultetu gde samo najbolji dolaze da studiraju. Izabere četiri studenta iz njenog predmeta koji ni ne pomišljaju da će se naći u nimalo naivnoj situaciji i pritom upotrebiti sve dosadašnje naučene lekcije. Žanr: drama Ažurirao Gor@n88 - 13.Veljaca/Feb.2015 u 20:50 |
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
![]() |
|
![]() |
|
CSInvestigator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11282 |
Premijera 2. sezone biće 24. septembra
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11282 |
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Odlična serija! Puna je obrta, ko voli misterije i pravo, prava serija za njega.
Jedino me nervira glumac koji igra Vesa. Ostali su super. Inače, Vajola Dejvis je dobila Emi nagradu za ulogu u seriji. Ona je prva Afroamerikanka koja je osvojila Emi nagradu za najbolju glavnu ulogu u dramskoj seriji. Hvala Goranu na prevodima za 1. sezonu, odlični su! ![]() Sa mojim prevodima ćete se družiti u 2. sezoni. ![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Obaveštenje:
Prevod za 6. epizodu je prvobitno kasnio zbog mojih privatnih obaveza, ali se to odužilo zbog člana vedran-matic, pa se njemu lepo zahvalite. Citiraću ga: "pozz zanima me sta je sa serijom how to get away with a murder, zasto toliko treba da se prevede epizoda koja je izisla u cetvrtak 29.10. a evo danas je 04.11. jos nema prijevoda osim na engleskom i makedonskom, zasto se toliko kasni, mozda sam ja jedini koji prati ovu seriju pa nikom drugom ne smeta, ali eto ako vas mogu zamolit da se osoba koja je zaduzena za ovu seriju malo ozbiljnije angazira, ovako je bilo i cijel prvu sezonu... P.S. ne zelim bit nezahvalan znam da nije lako odma dat prijevod ali bar kroz dva tri dana od emitiranja epizode da dodju titlovi bio bi zahvalan" Da se razumemo, nisam ničiji rob, niti sam dužna nešto da prevodim besplatno u svoje slobodno vreme. Za izradu prevoda mi u proseku treba 7-8 sati (prevođenje+sređivanje tajminga, tipfelera itd.). Ne očekujem da me iko diže na pijadestal i hrani ego, ali ovakvi zahtevi i prohtevi me samo iritiraju i prozvode kontraefekat. S druge strane, uljudno pitanje i obraćanje bez suvišnih komentara uvek prolazi. Citiraću deo mog odgovara vedranu: "Sad si me iznervirao, pa ću prvo da odgledam sve serije koje nisam stigla, pre nego što završim prevođenje. Imam i ja dušu. Zamisli, nisam stigla da odgledam 4. epizodu serije Broen koja je emitovana 18.10. I još gomilu serija." Znači, prevod stiže kad ja odgledam serije koje pratim. Ko voli, nek' izvoli. Ko ne voli, tastaturu u šake. |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23203 |
Kad se CSI iznervira mnogo je nervozna. ![]() Hapsi sve živo i divo. ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Ja sam, nažalost, jedna od onih osoba koje trpe do tačke kulminacije, ali kad eksplodiraju, sklanjajte se s puta.
![]() ![]() P.S. A možda i štrajkujem, tajno, kao nindža, ko će ga znati ![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stipest ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 09.Rujan/Sep.2012 Status: Offline Points: 25 |
Sad sam tek vidio ovo tražeći šta se dešava sa prijevodom ove serije.Meni je najbitnije da nisi odustala,pa kad bude.A komentare tipa kad će prijevod je već gadljivo i komentirati
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Iskreno, od objavljivanja prevoda za 6. epizodu, prevodi kasne zbog toga što sam prevodila neke druge serije i zbog privatnih obaveza, pa ne stižem, ali trebalo bi do ponedeljka da budu prevedene 7. i 8. epizoda.
![]() I ne smeta meni da me ljudi pitaju kad će prevod, čak im uvek odgovaram na PP, ali mi smetaju zajedljivi komentari ![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Sledeća (10. epizoda) biće emitovana 11. februara 2016. godine.
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nebojsa66 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19360 |
Znači, noćas sam odgledao svih devet epizoda... Toliko mi je dobra serija. Ova druga sezona mi je još luđa nego prva.
![]() ![]() ![]() CSI, super su prevodi!
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23203 |
Mora da kaže da su super, inače će biti uhapšen.
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19360 |
Hoćeš reći pojeden?
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Da, ova druga sezona je puna obrta... Taman pomisliš nešto i kraj scene/epizode. Onda prikažu narednih 10 sekundi i sve teorije padaju u vodu
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Da, ja sam svake dvije minute bio:
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Rekapitulacija:
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Obaveštenje: Pošto u petak, subotu i nedelju neću biti kod kuće jer idem na put, prevod za 12. epizodu očekujte tek u ponedeljak/utorak. Ako neko želi da preuzme prevođenje ove epizode, neka mi javi. Ako ne, prevešću je kad se vratim.
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Obnovljeno za 3. sezonu
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |