| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Home Aka At the Devil's Door (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Home Aka At the Devil's Door (2014)Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2014 u 21:43 |
|
Home (2014) * At the Devil's Door * ![]() IMDb Režija: Nicholas McCarthy Scenarij: Nicholas McCarthy Žanr: Horor Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 91 min Ava Acres ... Girl Arshad Aslam ... Seth Rob Brownstein ... Dr. Daninsky Tara Buck ... Yolanda Laura Kai Chen ... Dr. Kim Assaf Cohen ... Dr. Aranda Nick Eversman ... Calvin Kent Faulcon ... Davis Catalina Sandino Moreno ... Leigh Shaun O'Hagan ... Detective Mlada ambiciozna djevojka, agentica za nekretnine Leigh, treba prodati kuću koja ima mračnu prošlost. Dolazak nepoznate djevojke koja tvrdi da je odbjegla kčerka para koja prodaje kuću omete Leigh kod prodaje. Leigh joj pokušava pomoći no uskoro njezina sestra i ona postanu žrtve neprirodne sile. Prevod je uradio: intoxic TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |