Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
HIT DANA ! |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 101> |
Korisnik | ||
Danilo-Naissus ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator ![]() ![]() Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23735 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2017 u 20:50 |
|
![]() ![]() ZAMOLIO BIH sve da postavljanje YT linka / video spota bude po principu: 1 POST -> 1 VIDEO SPOT. Idealno 1 video u 1 postu. * Maximum 2 video spota po postu. Razlog: Radi lakšeg i mnogo bržeg učitavanja stranice. U suprotnom, kad je u temi 3+ videa po 1 postu učitavanje stranice je vrlo sporo, MINIMUM 30 sekundi do DUŽE OD 1 MINUTA. HVALA svima unapred !!! ![]() Izaberite neku pesmu, neki svoj hit dana ili više njih i podelite je sa ostalima na našem Forumu. ![]() ![]() ![]() Ashlee Simpson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Studeni/Nov.2019 u 16:45 |
||
![]() |
||
Ispravljac14 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 16.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 3002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ja mislio da već postoji neka muzička stranica ovde
![]() ![]() Danilo, za tebe gospojica didzejica ![]() Ažurirao Ispravljac14 - 29.Ožujak/Mar.2017 u 22:00 |
||
![]() |
||
CaRiMa ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() AKA Mirna N. Pridružen: 31.Listopad/Oct.2012 Status: Offline Points: 1280 |
|
|
||
Prošlost bješe sjajna,
budućnost nam je tajna, ali sadašnjost je dar i treba ga otvoriti odmah! |
||
![]() |
||
Srecko Delibasic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 23.Svibanj/May.2010 Lokacija: Nikšić, CG Status: Offline Points: 630 |
|
Kad je muzika u pitanju, moj ukus zavisi od godišnjih doba.
![]() ![]() ![]() I nekih 7-8 godina pratim albansku pop scenu, kojom sam oduševljen. ![]() ![]() ![]() Iako je 'zimska' pjesma, i pjeva o novembru, meni prija i sad. Toliko od mene za danas. :3
Ažurirao Srecko Delibasic - 29.Ožujak/Mar.2017 u 21:28 |
||
![]() |
||
Hogar Strašni ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 49791 |
|
Malo turbopunkfolkwelnessa nije na odmet.
![]() |
||
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator ![]() ![]() Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23735 |
|
# Ispravljac14: lepo, lepo. Koji se melos koristi u pesmi br.1 "Sagi Abatul". Balkanski ??? Liči mi na Biber (House verzija i modernija).
![]() # CaRiMa: Zanimljivo, Leonard Koen i ti. Interesantna kombinacija. Ovog Francuza (ili šta već) sam čuo, lepa pesma verujem ali je krivica do mene, ne znam francuski i ne nameravam da ga znam. (španski, italijanski, ruski,... da. Nemački, engleski, grčki - znam). ![]() # Srecko Delibasic: interesantan izbor, dobro odrađeni spotovi. Bruno i Arliena - Albania, rekao bih onako na sluh. ![]() # Hogar Strašni: jel' ti stvarno nosiš brkove (u skladu sa svojim avatarom) ili ti se samo sviđa ova pesma ???? ![]() ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 30.Ožujak/Mar.2017 u 16:15 |
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 16.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 3002 |
|
Francuska pesma je vrhunska, vrti se do iznemoglosti na radiju
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Francuska - svi je pevaju i slušaju i ko zna i ko ne zna, mada ima valjda i sa preevodom. Nisam gledao YT.
![]() ![]() Lindsay Lohan, par njenih hitova, pevanje punim plućima. ![]() ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Studeni/Nov.2019 u 16:38 |
||
![]() |
||
NaEdenCovekBratMu ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23096 |
|
Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Studeni/Nov.2019 u 16:47 |
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 49791 |
|
![]() Da ne bude da samo spamujem, evo i jedna pesma. Neaktivan YT link. ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Studeni/Nov.2019 u 16:50 |
||
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Danilo mi je rekao da rock muzika ovde ne sme da se postavlja
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
![]() Ažurirao Hogar Strašni - 30.Ožujak/Mar.2017 u 19:09 |
||
|
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
# NaEdenCovekBratMu: Del padre je extra, me like it.
![]() ![]() # Ispravljac14: to su čiste dezinformacije. Može sve i na svim jezicima i bilo koja godina. ![]() ![]() ![]() Kiara Saulters aka Kiiara (rođena 24.Maj 1995), cura peva extra a ne zvuči kao Rijana, Lejdi Gaga i sve ostale koji kopiraju. Sveže, originalno, upečatljivo. Nova zvezda koja će tek sijati punim sjajem. ![]() ![]() ![]() ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Studeni/Nov.2019 u 16:51 |
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Hogare, čini mi se da je i rep zabranjen, mora to sa Danilom da proverim
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
![]() |
||
gacci ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Hanna Marin Pridružen: 22.Ožujak/Mar.2012 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 4860 |
|
Odlična tema ![]() Ažurirao gacci - 30.Ožujak/Mar.2017 u 21:55 |
||
Carpe diem :)
|
||
![]() |
||
CaRiMa ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() AKA Mirna N. Pridružen: 31.Listopad/Oct.2012 Status: Offline Points: 1280 |
|
Danilo, da budem iskrena, to je jednna od lepših Leonardovih pesama, bar što se mene tiče. Kupila me je predivnim tekstom I muzikom.
A što se francuske pesme od Maitre Gimsa tiče, na poslu je puštaju bar dva puta dnevno. A da, evo linka sa prevodom I da još jedna, ovaj put domaća I predivan vokal mlade Džejle Ramović Predivna balada Stefanaa Petrušića I još jedna od Erosa R. I još dve predivne balade Toliko od mene za večeras. Ažurirao CaRiMa - 30.Ožujak/Mar.2017 u 21:49 |
||
Prošlost bješe sjajna,
budućnost nam je tajna, ali sadašnjost je dar i treba ga otvoriti odmah! |
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Hvala draga Gacci. ![]() ![]() ![]() ![]() Za tebe, 2 lepe pesmice. Isti autori. ![]()
Hvala draga Marice na prevodu, sad kapiram (napokon) zašto se toliko sluša ta pesma. Sviđa mi se i tvoj izbor ostalih pesama. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mirza, moja omiljena, I da, moram priznati da Mirza i ja fizički ličimo oko 85%. Ne znam da li smo ista generacija. Mislim da je on mlađi par godina. ![]() ![]() Ticijano Fero mi je omiljen, pesma sa albuma 111 (2003) za tebe draga CaRiMa. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kapiram kao nisam naleteo na ovu lepu pesmu već godinu dana + mi niko nije preporučio istu. ![]() ![]() ![]() ![]() Ps.za ovu drugu znam. Be The One ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Studeni/Nov.2019 u 16:53 |
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
|
||
|
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Hogar najbolje izabere kad je pod pritiskom ocigledno
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 101> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |