Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - HIT DANA  !
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

HIT DANA !

Odgovori Odgovori Stranica  123 101>
Korisnik
Poruka
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: HIT DANA !
    Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2017 u 20:50
   VELIKA MOLBA za sve:    

ZAMOLIO BIH sve da postavljanje YT linka / video spota bude po principu:
1 POST -> 1 VIDEO SPOT.
Idealno 1 video u 1 postu.

* Maximum 2 video spota po postu.

Razlog: Radi lakšeg i mnogo bržeg učitavanja stranice.
U suprotnom, kad je u temi 3+ videa po 1 postu učitavanje stranice je vrlo sporo, MINIMUM 30 sekundi do DUŽE OD 1 MINUTA.

HVALA svima unapred !!!     

Izaberite neku pesmu, neki svoj hit dana ili više njih i podelite je sa ostalima na našem Forumu.            Da malo bolje upoznamo vas i vaš muzički ukus.        Krećemo.     

Ashlee Simpson       

Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Studeni/Nov.2019 u 16:45

Na vrh
Ispravljac14 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Ispravljac14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2017 u 21:15
Ja mislio da već postoji neka muzička stranica ovde Big smile Ali muzike nikad dosta, i u vezi sa tim ja sam u trenutnom nekom etno house, arapskom fazonu Cool

Danilo, za tebe gospojica didzejica LOL

Ažurirao Ispravljac14 - 29.Ožujak/Mar.2017 u 22:00
Na vrh
CaRiMa View Drop Down
Translator
Translator
AKA Mirna N.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (3) Thanks(3)   Citiraj CaRiMa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2017 u 21:25

Prošlost bješe sjajna,
budućnost nam je tajna,
ali sadašnjost je dar
i treba ga otvoriti odmah!
Na vrh
Srecko Delibasic View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Srecko Delibasic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2017 u 21:25
Kad je muzika u pitanju, moj ukus zavisi od godišnjih doba. insaneinsaneinsaneNe bih izdvojio nijednog izvođača: ako mi se svidi pjesma, to je to. :D Što se žanra tiče, od malih nogu najviše volim psihodeliju. E, sad, otkad je počelo proljeće, ovo mi je ''droga'':

I nekih 7-8 godina pratim albansku pop scenu, kojom sam oduševljen. EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed

Iako je 'zimska' pjesma, i pjeva o novembru, meni prija i sad.

Toliko od mene za danas. :3

Ažurirao Srecko Delibasic - 29.Ožujak/Mar.2017 u 21:28
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2017 u 22:29
Malo turbopunkfolkwelnessa nije na odmet.LOL

As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2017 u 14:38
# Ispravljac14: lepo, lepo. Koji se melos koristi u pesmi br.1 "Sagi Abatul". Balkanski ??? Liči mi na Biber (House verzija i modernija).   

# CaRiMa: Zanimljivo, Leonard Koen i ti. Interesantna kombinacija. Ovog Francuza (ili šta već) sam čuo, lepa pesma verujem ali je krivica do mene, ne znam francuski i ne nameravam da ga znam. (španski, italijanski, ruski,... da. Nemački, engleski, grčki - znam).   

# Srecko Delibasic: interesantan izbor, dobro odrađeni spotovi. Bruno i Arliena - Albania, rekao bih onako na sluh.   

# Hogar Strašni: jel' ti stvarno nosiš brkove (u skladu sa svojim avatarom) ili ti se samo sviđa ova pesma ????    

Ažurirao Danilo-Naissus - 30.Ožujak/Mar.2017 u 16:15

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ispravljac14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2017 u 14:49
Francuska pesma je vrhunska, vrti se do iznemoglosti na radiju Smile A Stanga je valjda bugarsko pojanje Cool
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2017 u 15:40
Francuska - svi je pevaju i slušaju i ko zna i ko ne zna, mada ima valjda i sa preevodom. Nisam gledao YT.       Bulgaria,... svaka čast. Ako se sećaš Marte iz Deep Forest-a, to je taj melos manje ili više, ili mnogo manje.     

Lindsay Lohan, par njenih hitova, pevanje punim plućima.       Odlični pikovi.     

Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Studeni/Nov.2019 u 16:38

Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2017 u 16:50

Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Studeni/Nov.2019 u 16:47
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2017 u 18:35
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

# Hogar Strašni: jel' ti stvarno nosiš brkove (u skladu sa svojim avatarom) ili ti se samo sviđa ova pesma ????    
Sa brkovima izgledam kao rumunski gimnastičar, tako da ih ne nosim.lol A pesma mi je dobra, kao i grupa Brkovi.

Da ne bude da samo spamujem, evo i jedna pesma.

Neaktivan YT link.   

Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Studeni/Nov.2019 u 16:50
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Ispravljac14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2017 u 19:01
Danilo mi je rekao da rock muzika ovde ne sme da se postavlja LOL
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2017 u 19:07
Originalno postovano od strane Ispravljac14 Ispravljac14 piše:

Danilo mi je rekao da rock muzika ovde ne sme da se postavlja LOL
Oprostite. Evo vam malo modernog zvuka.LOL

Ažurirao Hogar Strašni - 30.Ožujak/Mar.2017 u 19:09
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2017 u 19:12
# NaEdenCovekBratMu: Del padre je extra, me like it.    

# Ispravljac14:   to su čiste dezinformacije. Može sve i na svim jezicima i bilo koja godina.          Sa koje ste vi televizije, novinar, a ? Ko vam je napisao pitanja?    (Šalim se, komšija.)    

Kiara Saulters aka Kiiara   (rođena 24.Maj 1995), cura peva extra a ne zvuči kao Rijana, Lejdi Gaga i sve ostale koji kopiraju. Sveže, originalno, upečatljivo. Nova zvezda koja će tek sijati punim sjajem.    

Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Studeni/Nov.2019 u 16:51

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Ispravljac14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2017 u 19:47
Hogare, čini mi se da je i rep zabranjen, mora to sa Danilom da proverim LOLCool
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2017 u 19:47
Definitivno - HIT DANA !                Lyrics :)       

Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Studeni/Nov.2019 u 16:51

Na vrh
gacci View Drop Down
Translator
Translator
Hanna Marin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj gacci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2017 u 21:43
Odlična tema Smile 👍

Ažurirao gacci - 30.Ožujak/Mar.2017 u 21:55
Carpe diem :)
Na vrh
CaRiMa View Drop Down
Translator
Translator
AKA Mirna N.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj CaRiMa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2017 u 21:47
Danilo, da budem iskrena, to je jednna od lepših Leonardovih pesama, bar što se mene tiče. Kupila me je predivnim tekstom I muzikom.

A što se francuske pesme od Maitre Gimsa tiče, na poslu je puštaju bar dva puta dnevno.

A da, evo linka sa prevodom

I da još jedna, ovaj put domaća

I predivan vokal mlade Džejle Ramović

Predivna balada Stefanaa Petrušića

I još jedna od Erosa R.

I još dve predivne balade

Toliko od mene za večeras.

Ažurirao CaRiMa - 30.Ožujak/Mar.2017 u 21:49
Prošlost bješe sjajna,
budućnost nam je tajna,
ali sadašnjost je dar
i treba ga otvoriti odmah!
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2017 u 22:18
Originalno postovano od strane gacci gacci piše:

Odlična tema smile 👍 Maroon 5 & iiO

Hvala draga Gacci.           Znam da imaš odličan muzički ukus (i da slušaš Kiiaru "Gold"). Hvala ti na postu i izboru pesama za danas.    
Za tebe, 2 lepe pesmice. Isti autori.    

Originalno postovano od strane CaRiMa CaRiMa piše:

Danilo, da budem iskrena, to je jednna od lepših Leonardovih pesama, bar što se mene tiče. Kupila me je predivnim tekstom I muzikom.

A što se francuske pesme od Maitre Gimsa tiče, na poslu je puštaju bar dva puta dnevno.

Hvala draga Marice na prevodu, sad kapiram (napokon) zašto se toliko sluša ta pesma. Sviđa mi se i tvoj izbor ostalih pesama.        

Mirza, moja omiljena, I da, moram priznati da Mirza i ja fizički ličimo oko 85%. Ne znam da li smo ista generacija. Mislim da je on mlađi par godina.      (I opet sam čuo tu pesmu kroz prozor, od komšije ulica iznad. Nišlije vole ovu pesmu, definitivno.)   

Ticijano Fero mi je omiljen, pesma sa albuma 111 (2003) za tebe draga CaRiMa.    Odradio je i duet sa Laurom Pausini.     Podseća me na neke životne raskrsnice 2003/2004. UPA dance album, 2003. Po seriji - jedan korak napred.    

Ne kapiram kao nisam naleteo na ovu lepu pesmu već godinu dana + mi niko nije preporučio istu.        Tražio UPA dance, izašlo mi Last dance.      Poslušajte.       
Ps.za ovu drugu znam. Be The One   

Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Studeni/Nov.2019 u 16:53

Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2017 u 22:44
Originalno postovano od strane Ispravljac14 Ispravljac14 piše:

Hogare, čini mi se da je i rep zabranjen, mora to sa Danilom da proverim LOLCool
Evo vam onda malo ovog.

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Ispravljac14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2017 u 23:18
Hogar najbolje izabere kad je pod pritiskom ocigledno LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 101>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.