Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - HIT DANA  !
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

HIT DANA !

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 100>
Korisnik
Poruka
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2017 u 23:31
Originalno postovano od strane Ispravljac14 Ispravljac14 piše:

Hogar najbolje izabere kad je pod pritiskom ocigledno [IMG]https://forum.titlovi.com/smileys/smiley36.gif" alt="LOL" title="LOL">

Čudni su načini na koje biram muziku. Eto npr. nakon što me Kadetoni prozivao u kavani, naprasno se setih GTA balade o Gej Toniju.[IMG]smileys/smiley36.gif" alt="LOL" title="LOL">

Neaktivan YT link.   

Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Studeni/Nov.2019 u 16:54
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2017 u 00:00
Originalno postovano od strane Hogar Strašni Hogar Strašni piše:

Čudni su načini na koje biram muziku. Eto npr. nakon što me Kadetoni prozivao u kavani, naprasno se setih GTA balade o Gej Toniju.lol

Gej Toni - jel mu to ime ili seksualno opredeljenje???     
Beše ta fora pre neki dan u seriji "Elementary" - Šerlok i neka žena arheolog po imenu Gej. "Ime ili opredeljenje?-pita Šerlok. -"I ime i opredeljenje." -"Baš prigodno."-kaže Šerlok.    

The Latin Brothers - Las Caleñas Son Como Las Flores - extra pesmica Scarface PC game.

Buena Vista Social Club - Chan Chan - extra pesmica.

Neaktivan YT link.   

Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Studeni/Nov.2019 u 16:55

Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2017 u 00:03
Nadimak i opredeljenje.LOL Naslovni lik ekspanzije za GTA IV. Sporedan lik u primarnoj priči. Svakakve ljude je naš Niko sreo u Amerikama.LOL
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2017 u 00:15
Jel' taj Gej pasivan ili dominantan lik ? I jel' bilo nešto između tog našeg Nika i Geja (pao sex ili tepanje) ?    

Originalno postovano od strane Hogar Strašni Hogar Strašni piše:

Niko tepa samo s olovni meci.LOL

EDIT: post unazad:   Slatko me nasmeja u ponoć.           Hvala ti dragi Hogare strašni.    

Ažurirao Danilo-Naissus - 31.Ožujak/Mar.2017 u 00:31

Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2017 u 00:26
Niko tepa samo s olovni meci.LOL
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2017 u 00:31
Ova pesmica mi se vrti ceo dan po glavi. "If you fuck with me, I fuck with you"... extra stih.       Uživajte !
Definitivno hit dana za Petak, 31.03.2017.    
Lyrics :)       

Kiiara - dopemang (feat. Ashley All Day)

Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Studeni/Nov.2019 u 16:56

Na vrh
Srecko Delibasic View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Srecko Delibasic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2017 u 01:51
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

#Ispravljac14: lepo, lepo. Koji se melos koristi u pesmi br.1 "Sagi Abatul". Balkanski ??? Liči mi na Biber (House verzija i modernija).   

# Srecko Delibasic: interesantan izbor, dobro odrađeni spotovi. Bruno i Arliena - Albania, rekao bih onako na sluh.   

Za stangu je iskorištena bugarska folk pjesma ''Chichovite kone''. Obožavam horsko bugarsko pojanje. 

Da, Bruno i Arilena su Albanci. Sjajni.

Ne kapiram kao nisam naleteo na ovu lepu pesmu već godinu dana + mi niko nije preporučio istu.    [IMG]https://forum.titlovi.com/smileys/blush.gif" align="middle"> [IMG]https://forum.titlovi.com/smileys/facepalm.gif" align="middle">   Tražio UPA dance, izašlo mi Last dance.   [IMG]https://forum.titlovi.com/smileys/smiley9.gif" align="middle">   Poslušajte.    [IMG]https://forum.titlovi.com/smileys/smiley2.gif" align="middle">   
Ps.za ovu drugu znam. Be The One   [IMG]https://forum.titlovi.com/smileys/smiley17.gif" align="middle"> 

Dua je, jednom riječju: SAVRŠENA. Ne postoji ništa što ona otpjeva, da zvuči loše ili dosadno. Preporučujem sve od nje. [IMG]smileys/smiley9.gif" alt="Embarrassed" title="Embarrassed">

A za danas: složili smo se ja i ja da nam je ovo, ne hit dana, nego hit života. Imam dosta omiljenih pjesama, ali ova mi je nekako iznad svih. Nadia Ali je 'out of this world'. [IMG]smileys/smiley27.gif" alt="Heart" title="Heart">[IMG]smileys/smiley27.gif" alt="Heart" title="Heart">[IMG]smileys/smiley27.gif" alt="Heart" title="Heart">[IMG]smileys/smiley27.gif" alt="Heart" title="Heart">

Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Studeni/Nov.2019 u 16:57
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2017 u 03:14
Evo i od mene par hitova LOL

Ova mi je pala na pamet jer je uvodna pjesma za seriju Into The Badland

My name is Legion, for we are many
Na vrh
Ispravljac14 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Ispravljac14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2017 u 20:36
Ah Rapture pesma milenijuma, mada ja vise volim moderniju verziju Smile

Taman za zagrevanje za petak vece Cool

Ažurirao Ispravljac14 - 31.Ožujak/Mar.2017 u 20:43
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2017 u 21:39
Originalno postovano od strane Srecko Delibasic Srecko Delibasic piše:

Za stangu je iskorištena bugarska folk pjesma ''Chichovite kone''. Obožavam horsko bugarsko pojanje.

Isto. Ne da pevaju nego izuvaju iz cipela. Moćno.    
Originalno postovano od strane fAzazel fAzazel piše:

Evo i od mene par hitova LOL

Odličan izbor fAzazel.        Ove pesme sam stalno slušao na TDI radiju, čujem pa idem na Net stream da vidim ko peva ili zapamtim "refren" ako ubodem pa na Google search kad si stignem doma.      Ponekad upali.       Sve su super ali WILLY i MAHMUT rastura, extra pesmice.   Hvala na preporuci.    
Originalno postovano od strane Ispravljac14 Ispravljac14 piše:

Ah Rapture pesma milenijuma, mada ja vise volim moderniju verziju SmileTaman za zagrevanje za petak vece Cool

#Ispravljac14: super pesmica, Rapture. Remixi su kao lutrija ili unište original ili ga poboljšaju (kao ovde).   Lično, u rangu sa pesmom "At the End".    

Par hitova iz 2016.god.    

* DJ Snake, već viđeno.     

Ažurirao Danilo-Naissus - 31.Ožujak/Mar.2017 u 21:53

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Ispravljac14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2017 u 21:47
A da, The weeknd sa Daft pankom sto imaju dve pesmice, koje se isto vrte do besvesti, ali vrede Smile
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2017 u 22:06
Odličan, Tory Lanez - LUV.   Mališa razbija. Bravo.        Ladno - hit dana !           Everyone falls in love sometimes I don't know 'bout you but it ain't a crime       

Bonus track: Cheat Codes x Kris Kross Amsterdam - SEX   odličan remix Salt'n Pepe (1991).       

Neaktivan YT link.   

Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Studeni/Nov.2019 u 16:58

Na vrh
CaRiMa View Drop Down
Translator
Translator
AKA Mirna N.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj CaRiMa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2017 u 22:18
Dopala mi se pesma od Ticijana F. - no me lo so spiegare. Predivna balada.

A sad opet malo domaće muzike.

Još dve mirzine pesme koje volim da slušam

I dve strane

plus još jedna domaća

Uživajte.

Prošlost bješe sjajna,
budućnost nam je tajna,
ali sadašnjost je dar
i treba ga otvoriti odmah!
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Srecko Delibasic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2017 u 23:06
Meni ova đevojka svaki put popravi dan. Kakva energija Vedder2Vedder2Vedder2yayfaithlessmarybojica_plesacicahappy2

Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2017 u 02:17
Originalno postovano od strane CaRiMa CaRiMa piše:

Dopala mi se pesma od Ticijana F. - no me lo so spiegare. Predivna balada.

Mirza mi u ovoj pjesmi br.2 "namerno nedostaješ" liči po frizuri na Supermena (Klarka Kenta) u civilki iz mlađijeh dana.    

Meni ova đevojka svaki put popravi dan. Kakva energija Vedder2Vedder2Vedder2yayfaithlessmarybojica_plesacicahappy2

Prije bih reka' kakvo tijelo.        Nije ni čudo Srećko što ti popravi / uljepša dan.     Svesna svoje sexualnosti. Korset i halteri sa žabicama pa na snimanje spota.      
Više je mi muški gledamo nego slušamo.   
Jel se ona (verovatno) zove Muma a Genta je ovaj baja do nje ?      Hvala na preporuci.   

EDIT: Gentiana "Genta" Ismajli (born April 12, 1984 in Gjilan, Kosovo) is an Albanian Kosovar singer-songwriter and actress.        Gnjilane, Kosovo i Metohija, bre.    

Specijalno - Za našeg Srećka, Nikšić i CG.       Era Istrefi - Рођена: 4. јул 1994. (22 године), Приштина - prijatno osveženje.        
Stare face (Bejons, Gaga, Pink,... samo se trude da im ostane glava iznad vode).

Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Srecko Delibasic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2017 u 03:06

Prije bih reka' kakvo tijelo.        Nije ni čudo Srećko što ti popravi / uljepša dan.     Svesna svoje sexualnosti. Korset i halteri sa žabicama pa na snimanje spota.      
Više je mi muški gledamo nego slušamo.   
Jel se ona (verovatno) zove Muma a Genta je ovaj baja do nje ?      Hvala na preporuci.   

EDIT: Gentiana "Genta" Ismajli (born April 12, 1984 in Gjilan, Kosovo) is an Albanian Kosovar singer-songwriter and actress.        Gnjilane, Kosovo i Metohija, bre.    

Specijalno - Za našeg Srećka, Nikšić i CG.       Era Istrefi - Рођена: 4. јул 1994. (22 године), Приштина - prijatno osveženje.        
Stare face (Bejons, Gaga, Pink,... samo se trude da im ostane glava iznad vode).

Ne bi vjerovao šta sve Kosovo nudi. Eru 'pratim' još od 2013. i đevojka stvarno zna kako treba da se radi. A tek kakvih još ima. Postoji jedna moderna izreka koju ljudi sa Kosova koriste: 'Kosovo ima 2 000 000 stanovnika, od kojih su 3 000 000 pjevači'. Hahhaha, i stvarno je nevjerovatno koliko se muzike tamo proizvodi. A tek kakvih izvođača ima... Ne bih sad postavljao te silne linkove, ali nabrojao bih neke dobre:

1. Era Istrefi (Sony music)
2. Nora Istrefi
3. Dua Lipa
4. Genta Ismajli
5. Kida
6. Xhensila Myrtezaj (Džensilja Mirtezaj)
7. Enca Haxhia - Enca Hadžija (Universal)
8. 7 Saraqi
9. Noizy (takođe ima ugovor sa Universalom)
10. Elvana Gjata (Albanija; premoćan vokal, i prelijepa; Universal)
11. Flori Mumajesi (Albanija; kompozitor, pjevač; komponovao za srpske izvođače)
12. Flaka Krelani (Fljaka Kreljani; Crna Gora - Ulcinj; neobičan stil)
13. Arilena Ara (pobjednik Iks faktora)
14. Tuna (Altuna Sejdiu; Skoplje - Makedonija; svjetski zvuči i izgleda; fenomenalan vokal)
15. Xhesika Polo (Džesika Poljo; fenomenalan vokal)
16. Argjentina Ramosaj (Arđentina Ramosaj)
17. Aferdita Dreshaj (Podgorica - Crna Gora; bivša đevojka Leonarda Dikaprija)
18. Greta Koci (Greta Koči)
19. Dafina Zeqiri (karijeru gradi u LA-u; u posljednjem spotu se pojavljuje i French Montana; razni žanrovi: od drum&bass-a, preko hausa, do repa; sjajan izvođač, i meni jedan od omiljenih)
20. Adelina Ismajli (Ikona, SVE JE PRVA RADILA; danas baš i nije toliki hit, pored novih zvijezda)

I eto, tako ja nabrojah ovih 20, a mogao bih još 100-200. I ovo je previše. LOL Ko želi da istražuje, samo nek izvoli. Valja malo istražit komšiluk, nikad se ne zna kakvo se blago tu krije. LOL Pozdrav od mene. Do slušanja. SmileTongueTongueTongue

Ažurirao Srecko Delibasic - 01.Travanj/Apr.2017 u 03:15
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2017 u 11:59
# Srecko Delibasic : Za Dua Lipa nisam ni znao da je poreklom sa Kosova i Metohije.          Za Florija Mumajesi ("Ke") sam čuo, odličan pevač.    

Ps.Era je snimila spot na zavejanom lokalnom putu a postao je svetski hit. Znači, bitna je pesma (muzika i stihovi, emocija i energija) a ne kako se upakuje spot.    
Insistiranje i potenciranje za LGBT nije potrebno. Svako danas sam bira svoje seksualno opredeljenje. Seksualnost je privatna stvar a ne javna etiketa.     
* verski objekti su mesta gde smo bliži Bogu, ma koja religija da je u pitanju, respekt za sve, ali nije za snimanje spotova. Bajata tema, ali istina.   

Još 2 velika hita iz prošle, 2016.god. Uživajte.      

Ažurirao Danilo-Naissus - 01.Travanj/Apr.2017 u 12:46

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ispravljac14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2017 u 12:55
Ajmo one dve pesmice od The weeknd buki2

I feel it cuming wanklol

Neaktivan YT link.   

Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Studeni/Nov.2019 u 16:59
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2017 u 15:33
Блета Биби Рекса америчка је певачица поп музике, текстописац и музички продуцент албанског порекла.
Рођена: 30. август 1989. (27 година), Бруклин, Њујорк, Сједињене Америчке Државе.     

* kad vidiš žensko i lepo i zgodno u USA, to ti je ili Balkan, ili EU ili Rusija.     

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (3) Thanks(3)   Citiraj Ispravljac14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2017 u 15:36
Sta je bre ovo, samo neke albanske pevaljke postavljate, ajde malo predah DeadCensored
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 100>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.