Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
HIT DANA ! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 100> |
Korisnik | |||
Hogar Strašni ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator ![]() ![]() Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 49617 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Čudni su načini na koje biram muziku. Eto npr. nakon što me Kadetoni prozivao u kavani, naprasno se setih GTA balade o Gej Toniju.[IMG]smileys/smiley36.gif" alt="LOL" title="LOL"> Neaktivan YT link. ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Studeni/Nov.2019 u 16:54 |
|||
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|||
![]() |
|||
Danilo-Naissus ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator ![]() ![]() Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23735 |
||
Gej Toni - jel mu to ime ili seksualno opredeljenje??? ![]() ![]() Beše ta fora pre neki dan u seriji "Elementary" - Šerlok i neka žena arheolog po imenu Gej. "Ime ili opredeljenje?-pita Šerlok. -"I ime i opredeljenje." -"Baš prigodno."-kaže Šerlok. ![]() Neaktivan YT link. ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Studeni/Nov.2019 u 16:55 |
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 49617 |
||
Nadimak i opredeljenje.
![]() ![]() |
|||
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator ![]() ![]() Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23735 |
||
Jel' taj Gej pasivan ili dominantan lik ? I jel' bilo nešto između tog našeg Nika i Geja (pao sex ili tepanje) ?
![]()
EDIT: post unazad: Slatko me nasmeja u ponoć. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 31.Ožujak/Mar.2017 u 00:31 |
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
Niko tepa samo s olovni meci.
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
Ova pesmica mi se vrti ceo dan po glavi. "If you fuck with me, I fuck with you"... extra stih.
![]() Definitivno hit dana za Petak, 31.03.2017. ![]() ![]() Lyrics :) ![]() ![]() ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Studeni/Nov.2019 u 16:56 |
|||
![]() |
|||
Srecko Delibasic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 23.Svibanj/May.2010 Lokacija: Nikšić, CG Status: Offline Points: 630 |
||
Za stangu je iskorištena bugarska folk pjesma ''Chichovite kone''. Obožavam horsko bugarsko pojanje. Da, Bruno i Arilena su Albanci. Sjajni.
Dua je, jednom riječju: SAVRŠENA. Ne postoji ništa što ona otpjeva, da zvuči loše ili dosadno. Preporučujem sve od nje. [IMG]smileys/smiley9.gif" alt="Embarrassed" title="Embarrassed"> A za danas: složili smo se ja i ja da nam je ovo, ne hit dana, nego hit života. Imam dosta omiljenih pjesama, ali ova mi je nekako iznad svih. Nadia Ali je 'out of this world'. [IMG]smileys/smiley27.gif" alt="Heart" title="Heart">[IMG]smileys/smiley27.gif" alt="Heart" title="Heart">[IMG]smileys/smiley27.gif" alt="Heart" title="Heart">[IMG]smileys/smiley27.gif" alt="Heart" title="Heart"> Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Studeni/Nov.2019 u 16:57 |
|||
![]() |
|||
fAzazel ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Nečastivi Pridružen: 11.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Zenica, BiH Status: Offline Points: 2048 |
||
Evo i od mene par hitova
![]() Ova mi je pala na pamet jer je uvodna pjesma za seriju Into The Badland |
|||
|
|||
![]() |
|||
Ispravljac14 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 16.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 3002 |
||
Ah Rapture pesma milenijuma, mada ja vise volim moderniju verziju
![]() Taman za zagrevanje za petak vece ![]() Ažurirao Ispravljac14 - 31.Ožujak/Mar.2017 u 20:43 |
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
Isto. Ne da pevaju nego izuvaju iz cipela. Moćno. ![]() ![]()
Odličan izbor fAzazel. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#Ispravljac14: super pesmica, Rapture. Remixi su kao lutrija ili unište original ili ga poboljšaju (kao ovde). Lično, u rangu sa pesmom "At the End". ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Par hitova iz 2016.god. ![]() * DJ Snake, već viđeno. ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 31.Ožujak/Mar.2017 u 21:53 |
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 16.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 3002 |
||
A da, The weeknd sa Daft pankom sto imaju dve pesmice, koje se isto vrte do besvesti, ali vrede
![]() |
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
Odličan, Tory Lanez - LUV. Mališa razbija. Bravo.
![]() ![]() ![]() ![]() Bonus track: Cheat Codes x Kris Kross Amsterdam - SEX odličan remix Salt'n Pepe (1991). ![]() ![]() ![]() ![]() Neaktivan YT link. ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Studeni/Nov.2019 u 16:58 |
|||
![]() |
|||
CaRiMa ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() AKA Mirna N. Pridružen: 31.Listopad/Oct.2012 Status: Offline Points: 1280 |
||
Dopala mi se pesma od Ticijana F. - no me lo so spiegare. Predivna balada.
A sad opet malo domaće muzike. Još dve mirzine pesme koje volim da slušam I dve strane plus još jedna domaća Uživajte. |
|||
Prošlost bješe sjajna,
budućnost nam je tajna, ali sadašnjost je dar i treba ga otvoriti odmah! |
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 23.Svibanj/May.2010 Lokacija: Nikšić, CG Status: Offline Points: 630 |
||
Meni ova đevojka svaki put popravi dan. Kakva energija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
Mirza mi u ovoj pjesmi br.2 "namerno nedostaješ" liči po frizuri na Supermena (Klarka Kenta) u civilki iz mlađijeh dana. ![]()
Prije bih reka' kakvo tijelo. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Više je mi muški gledamo nego slušamo. ![]() Jel se ona (verovatno) zove Muma a Genta je ovaj baja do nje ? ![]() ![]() EDIT: Gentiana "Genta" Ismajli (born April 12, 1984 in Gjilan, Kosovo) is an Albanian Kosovar singer-songwriter and actress. ![]() ![]() ![]() ![]() Specijalno - Za našeg Srećka, Nikšić i CG. ![]() ![]() Stare face (Bejons, Gaga, Pink,... samo se trude da im ostane glava iznad vode). |
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
Ne bi vjerovao šta sve Kosovo nudi. Eru 'pratim' još od 2013. i đevojka stvarno zna kako treba da se radi. A tek kakvih još ima. Postoji jedna moderna izreka koju ljudi sa Kosova koriste: 'Kosovo ima 2 000 000 stanovnika, od kojih su 3 000 000 pjevači'. Hahhaha, i stvarno je nevjerovatno koliko se muzike tamo proizvodi. A tek kakvih izvođača ima... Ne bih sad postavljao te silne linkove, ali nabrojao bih neke dobre: 1. Era Istrefi (Sony music) 2. Nora Istrefi 3. Dua Lipa 4. Genta Ismajli 5. Kida 6. Xhensila Myrtezaj (Džensilja Mirtezaj) 7. Enca Haxhia - Enca Hadžija (Universal) 8. 7 Saraqi 9. Noizy (takođe ima ugovor sa Universalom) 10. Elvana Gjata (Albanija; premoćan vokal, i prelijepa; Universal) 11. Flori Mumajesi (Albanija; kompozitor, pjevač; komponovao za srpske izvođače) 12. Flaka Krelani (Fljaka Kreljani; Crna Gora - Ulcinj; neobičan stil) 13. Arilena Ara (pobjednik Iks faktora) 14. Tuna (Altuna Sejdiu; Skoplje - Makedonija; svjetski zvuči i izgleda; fenomenalan vokal) 15. Xhesika Polo (Džesika Poljo; fenomenalan vokal) 16. Argjentina Ramosaj (Arđentina Ramosaj) 17. Aferdita Dreshaj (Podgorica - Crna Gora; bivša đevojka Leonarda Dikaprija) 18. Greta Koci (Greta Koči) 19. Dafina Zeqiri (karijeru gradi u LA-u; u posljednjem spotu se pojavljuje i French Montana; razni žanrovi: od drum&bass-a, preko hausa, do repa; sjajan izvođač, i meni jedan od omiljenih) 20. Adelina Ismajli (Ikona, SVE JE PRVA RADILA; danas baš i nije toliki hit, pored novih zvijezda)
I eto, tako ja nabrojah ovih 20, a mogao bih još 100-200. I ovo je previše. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ažurirao Srecko Delibasic - 01.Travanj/Apr.2017 u 03:15 |
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
# Srecko Delibasic : Za Dua Lipa nisam ni znao da je poreklom sa Kosova i Metohije.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ps.Era je snimila spot na zavejanom lokalnom putu a postao je svetski hit. Znači, bitna je pesma (muzika i stihovi, emocija i energija) a ne kako se upakuje spot. Insistiranje i potenciranje za LGBT nije potrebno. Svako danas sam bira svoje seksualno opredeljenje. Seksualnost je privatna stvar a ne javna etiketa. ![]() * verski objekti su mesta gde smo bliži Bogu, ma koja religija da je u pitanju, respekt za sve, ali nije za snimanje spotova. Bajata tema, ali istina. ![]() Još 2 velika hita iz prošle, 2016.god. Uživajte. ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 01.Travanj/Apr.2017 u 12:46 |
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
Ajmo one dve pesmice od The weeknd ![]() I feel it cuming
![]() ![]() Neaktivan YT link. ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Studeni/Nov.2019 u 16:59 |
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
Блета Биби Рекса америчка је певачица поп музике, текстописац и музички продуцент албанског порекла.
Рођена: 30. август 1989. (27 година), Бруклин, Њујорк, Сједињене Америчке Државе. ![]() * kad vidiš žensko i lepo i zgodno u USA, to ti je ili Balkan, ili EU ili Rusija. ![]() |
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
Sta je bre ovo, samo neke albanske pevaljke postavljate, ajde malo predah
![]() ![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 100> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |