| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hazlo por mí Aka Do It for Me (1998) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hazlo por mí Aka Do It for Me (1998)Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2014 u 01:10 |
|
Hazlo por mí (1998) * Do It for Me * ![]() IMDb Režija: Ángel Fernández Santos Scenarij: Joan Miquel Hernández Gascón Žanr: Drama, Triler Jezik: Španski Država: Španija Trajanje: 85 min Cayetana Guillén Cuervo ... Isabel Velasco Carlos Hipólito ... Andrés Uriarte Nancho Novo ... Paco Reine Eulalia Ramon ... Nuria Robles José Velázquez ... David Txema Blasco ... Antonio Robles Concha Leza ... Lola Robles Laura Aparicio ... Luisa Fernando Marín ... Comisario Ramos Jorge Bosso ... Miguel Castro Andrésov bogati tast, vlasnik tvornice tekstila, odlazi u mirovinu i prepusti mu svoj posao te se on sa suprugom i sinom presele u Madrid. Pošto Andrés radi po cijele dane, a njegovoj supruzi je dosadno,u njihovom odnosu dolazi do napetosti. Kada Isabel, femme fatale, upozna Andrésa koji se čini kao lak plijen, ona ubrzo shvati da bi se mogla zaljubiti u njega i napustiti svog dečka Paca, sitnog dilera drogom. NAGRADE: 1997 - Valencia Festival of Mediterranean Cinema Cayetana Guillén Cuervo, dobitnica nagrade za najbolju glumicu Prevod je uradio: kvrle TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |