Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Goliath (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Goliath (2016)

Goliath

Goliath (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2016

Žanr:

drama

Trajanje:

60 min

Autor:

Jonathan Shapiro
, David E. Kelley

Glavne uloge:

Billy Bob Thornton
  >  Billy McBride
Ana de la Reguera
  >  Marisol Silva
Tania Raymonde
  >  Brittany Gold
Nina Arianda
  >  Patty Solis-Papagian
Diana Hopper
  >  Denise McBride
Julie Brister
  >  Marva Jefferson
Mark Duplass
  >  Tom Wyatt
Nina Arianda
  >  Patty Solis-Papagian
Britain Dalton
  >  Jason Larson
Damon Gupton
  >  Leonard Letts
Billy Bob Thornton
  >  Billy McBride
William Hurt
  >  Donald Cooperman
Dennis Quaid
  >  Wade Blackwood
Maria Bello
  >  Michelle McBride
Olivia Thirlby
  >  Lucy Kittridge

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Korisnik
Poruka
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2018 u 02:09

Prvo da se zahvalim na prevodu.

Odgledao sam prvu epizodu druge sezone i zadovoljan sam viđenim. Možda je usporeni tempo usporio uvod u novi slučaj u koji je uvučen advokat čiji se život sveo na lenčugarenje, alkoholisanje i trošenje para. To mogu da progledam autorima serije kroz prste, ono što ne mogu je sudbina Lu Dakmond Filipsa koji me je svojom pojavom iznenadio i obradovao bar na kratko. Vidim da su se autori smilovali i dali mu šansu da se pojavi u još nekoj epizodi do kraja. Na spisku glumaca se nalazi i Džon Sevidž koga takođe nisam dugo video na filmu.

Da ne davim, javiću se  kad odgledam drugu sezonu.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2018 u 02:02

Kad se završi Mundijal.

Šalu na stranu, strpljen spašen.
Na vrh
zvonko3333 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zvonko3333 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2018 u 07:32
Ocena 8/10
Na vrh
stoN_Cold View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stoN_Cold Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2018 u 08:17
Originalno postovano od strane Stole Haringa Stole Haringa piše:

Kad se završi Mundijal.

Šalu na stranu, strpljen spašen.

Hvala Thumbs Up
Na vrh
jocoiva View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jocoiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2018 u 22:44
Billy Bob Thornton-fenomenalan
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2018 u 16:38
Prijevode za 3 sezonu radi zokiCG ⚡
Na vrh
draganslovenac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj draganslovenac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2018 u 18:48
Izvanredna serija, Billy Bob uvek dobar, a nas Zoki je maestralan za sve akcione serije. Uz njegove prevode, uvek budu jos bolje. Pozdrav
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2018 u 03:07

Završio sam drugu sezonu koja se razlikuje od prve. Prva sezona je bila odlična sudska drama dok je druga opasno skrenula u pravcu serije Breaking Bad. Glavni krivac za to je tvorac i scenarista  serije Dejvid Keli koji je kormilo prepustio drugim scenaristima. Dotični je pravnik koji je na radost filmadžija promenio profesiju. Ono što je naučio dok je studirao pretočio je u film. Znam to, gledao sam i pamtim serije koje je uradio. Prva koju sam video bila je prava pravnička, kultna serija Ali Mekbil.

Druga sezona je pretrpela promene iako je u suštini sve ostalo isto. I dalje je BBT glavni baja oko kog se vrti radnja i on to zaista fenomenalno radi. U ovoj sezoni malo više pažnje se posvećuje sporednim ulogama i to je za pohvalu. Nadam se da će naredna sezona zadržati sve ono što Golijat izdvaja od ostalih serija i da neće postati klon serije Breaking Bad. Tu je opasni narko kartel, psiho koji sakati ljude a umesto piletine plasira se nešto što se zove "Alo".

Sve u svemu, zadovoljan sam viđenim.

Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2018 u 15:25
Dobra i druga sezona.
Na vrh
stoN_Cold View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stoN_Cold Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2018 u 15:30
Originalno postovano od strane Stole Haringa Stole Haringa piše:

Sve u svemu, zadovoljan sam viđenim.

Zahvaljujem. Odoh da poskidam titlove da i Ja sebe malo zadovoljim.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2018 u 23:09

Nema na čemu.

Zaboravih na starog Džona Sevidža koga je posle filma Kosa uništio hedonizam.

Bežim sa teme.
Na vrh
nibiru2012 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nibiru2012 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2018 u 15:11
Lošija druga sezona od prve. U neku ruku i očekivano jer teško je bilo ponoviti kvalitetu prve sezone. Pitanje je hoće li biti treće szone? Šteta...
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2018 u 19:39
E, ovako. Iskren da budem, seriju sam pokušao da gledam, čak iz 2 pokušaja i prekinuo sam. Bili Bob Tornton razbija što se glume tiče to da se razumemo. Ali odbilo me to previše nekakvog suđenja, korporacije i sl., a toga nisam baš neki fan. Sećam se da sam nekoga i pitao kakva je serija i da nema možda previše suđenja. Dobio sam odgovor da je dobra serija i da nema veze što ima suđenja i kako je dobar na primer film A Few Good Men, složiobih se, jer taj film mi je na listi omiljenih ali... Nekako mi Golijat nije legao. Podseća me iz ove perspektive na Zakon u LA, što sad kad se vrati film, to i nije bila neka serija nego nismo imali u ponudi kao danas da možemo da biramo šta ćemo da gledamo. Znači danas kad i preliva od serija što znači da i te kako možemo da odaberemo šta želimo gledati, serija Golijat mi ipak nije jedna od tih. I koliko god polušavao kao ''e ajde možda nije loša serija'', ne mogu da se otmem utisku da ipak nije dobra, barem za moj ukus. Super je i glumačka postava predvođena fenomenalnim Bilijem, ali ipak i Bili ipak nije dovoljan da promenim mišljenje. Kao što bih pohvalio i Šon Pena za glumu u ovoj nekoj novoj seriji ali ipak nije dovoljna samo dobra gluma glavnog aktera nego i ostale stvari.
Na vrh
salemanija View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj salemanija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2018 u 04:03
Tacno se vidi (nazalost) da je palicu preuzeo Clyde Phillips ali ovo nije niti treba biti novi Dexter. Očekivano losija ali ne bas toliko, ustvari do polovine i nije bilo lose a onda je sve otislo u... Pogotovo u poslednje dve epizode gde je Phillips ocigledno pomesao loncice i nije znao kako da zavrsi na najbolji nacin. I sto je najgore - nije ni zavrsio. Iako morbidna daleko slabija atmosfera nego u prvoj sezoni. A ni sama prica nije bila toliko zanimljiva niti misteriozna koliko u prvoj sezoni. U svakom slucaju nadam se i trecoj, kako zbog odlicnog Bilija tako i zbog Nine Ariande a bogami i Tanie Raymonde.. :)
Na vrh
dzabaludin View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzabaludin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2018 u 20:17
Ponukan uvodnim tekstom, počeh gledati Goliath-a i već nakon 2. epizode (1. sezone, naravno), jasno je gdje to vodi - tajne sile, zlikovci, mega korporacije i slična sranja. Nema ništa iz realnog života, nego je sve crno-bijelo. Puno nekih "fantazija" u seriji koja bi trebala biti ozbiljna. Fantazije u Game of Thrones su normalne, prihvatljive i poželjne, ali ne i ovdje (zlikovci koji iz tame na crvenim ekranima prate skrivenim kamerama sva suđenja u živo!?!?!). Na stranu gluma i produkcija (sve 5), ali ovo nije za starije od 15 ili baš ako nema ništa pametnije na TV-u. Baš mi je krivo, obzirom na glumce i ostalu tehničku halašu, što bi rek'o Rukfaš.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2018 u 20:30
E, sad mi je drago, znaci nemam za cim da zazalim sto sam odustao )
Na vrh
zaro51 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zaro51 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2018 u 23:14
znatno lošija od prve sezone.šteta,volim BBT.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2018 u 15:44
Svidela mi se prva sezona, prvom prilikom se bacam na drugu.
Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2018 u 03:14
Prva sezona odlična a druga je pad.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2018 u 02:11

Goliath (2016) - Titlovi.com forum

Da se ne ponavljam, ne dupliram komentare i ne gubim vreme. Pisali su na temi neki ljudi pa ko voli neka izvoli.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,656 sekundi.