Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Goliath (2016) |
Odgovori | Stranica <123> |
Korisnik | |
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 90101 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Prvo da se zahvalim na prevodu. Odgledao sam prvu epizodu druge sezone i zadovoljan sam viđenim. Možda je usporeni tempo usporio uvod u novi slučaj u koji je uvučen advokat čiji se život sveo na lenčugarenje, alkoholisanje i trošenje para. To mogu da progledam autorima serije kroz prste, ono što ne mogu je sudbina Lu Dakmond Filipsa koji me je svojom pojavom iznenadio i obradovao bar na kratko. Vidim da su se autori smilovali i dali mu šansu da se pojavi u još nekoj epizodi do kraja. Na spisku glumaca se nalazi i Džon Sevidž koga takođe nisam dugo video na filmu. Da ne davim, javiću se kad odgledam drugu sezonu.
|
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(1)
|
Kad se završi Mundijal. Šalu na stranu, strpljen spašen.
|
|
zvonko3333
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: ns Status: Offline Points: 7 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ocena 8/10
|
|
stoN_Cold
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 28.Ožujak/Mar.2016 Lokacija: Beograd Srbija Status: Offline Points: 74 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Hvala
|
|
jocoiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Celje Status: Offline Points: 91 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Billy Bob Thornton-fenomenalan
|
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 213 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Prijevode za 3 sezonu radi zokiCG ⚡
|
|
draganslovenac
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 17.Srpanj/Jul.2018 Lokacija: Leskovac Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Izvanredna serija, Billy Bob uvek dobar, a nas Zoki je maestralan za sve akcione serije. Uz njegove prevode, uvek budu jos bolje. Pozdrav
|
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(1)
|
Završio sam drugu sezonu koja se razlikuje od prve. Prva sezona je bila odlična sudska drama dok je druga opasno skrenula u pravcu serije Breaking Bad. Glavni krivac za to je tvorac i scenarista serije Dejvid Keli koji je kormilo prepustio drugim scenaristima. Dotični je pravnik koji je na radost filmadžija promenio profesiju. Ono što je naučio dok je studirao pretočio je u film. Znam to, gledao sam i pamtim serije koje je uradio. Prva koju sam video bila je prava pravnička, kultna serija Ali Mekbil. Druga sezona je pretrpela promene iako je u suštini sve ostalo isto. I dalje je BBT glavni baja oko kog se vrti radnja i on to zaista fenomenalno radi. U ovoj sezoni malo više pažnje se posvećuje sporednim ulogama i to je za pohvalu. Nadam se da će naredna sezona zadržati sve ono što Golijat izdvaja od ostalih serija i da neće postati klon serije Breaking Bad. Tu je opasni narko kartel, psiho koji sakati ljude a umesto piletine plasira se nešto što se zove "Alo". Sve u svemu, zadovoljan sam viđenim. |
|
chiba
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 24.Prosinac/Dec.2017 Status: Offline Points: 145 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Dobra i druga sezona.
|
|
stoN_Cold
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 28.Ožujak/Mar.2016 Lokacija: Beograd Srbija Status: Offline Points: 74 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Zahvaljujem. Odoh da poskidam titlove da i Ja sebe malo zadovoljim.
|
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(1)
|
Nema na čemu. Zaboravih na starog Džona Sevidža koga je posle filma Kosa uništio hedonizam. Bežim sa teme.
|
|
nibiru2012
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 30.Svibanj/May.2010 Status: Offline Points: 10 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Lošija druga sezona od prve. U neku ruku i očekivano jer teško je bilo ponoviti kvalitetu prve sezone. Pitanje je hoće li biti treće szone? Šteta...
|
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Online Points: 36 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
E, ovako. Iskren da budem, seriju sam pokušao da gledam, čak iz 2 pokušaja i prekinuo sam. Bili Bob Tornton razbija što se glume tiče to da se razumemo. Ali odbilo me to previše nekakvog suđenja, korporacije i sl., a toga nisam baš neki fan. Sećam se da sam nekoga i pitao kakva je serija i da nema možda previše suđenja. Dobio sam odgovor da je dobra serija i da nema veze što ima suđenja i kako je dobar na primer film A Few Good Men, složiobih se, jer taj film mi je na listi omiljenih ali... Nekako mi Golijat nije legao. Podseća me iz ove perspektive na Zakon u LA, što sad kad se vrati film, to i nije bila neka serija nego nismo imali u ponudi kao danas da možemo da biramo šta ćemo da gledamo. Znači danas kad i preliva od serija što znači da i te kako možemo da odaberemo šta želimo gledati, serija Golijat mi ipak nije jedna od tih. I koliko god polušavao kao ''e ajde možda nije loša serija'', ne mogu da se otmem utisku da ipak nije dobra, barem za moj ukus. Super je i glumačka postava predvođena fenomenalnim Bilijem, ali ipak i Bili ipak nije dovoljan da promenim mišljenje. Kao što bih pohvalio i Šon Pena za glumu u ovoj nekoj novoj seriji ali ipak nije dovoljna samo dobra gluma glavnog aktera nego i ostale stvari.
|
|
salemanija
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 17.Ožujak/Mar.2013 Lokacija: Milano Status: Offline Points: 28 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Tacno se vidi (nazalost) da je palicu preuzeo Clyde Phillips ali ovo nije niti treba biti novi Dexter. Očekivano losija ali ne bas toliko, ustvari do polovine i nije bilo lose a onda je sve otislo u...
Pogotovo u poslednje dve epizode gde je Phillips ocigledno pomesao loncice i nije znao kako da zavrsi na najbolji nacin. I sto je najgore - nije ni zavrsio.
Iako morbidna daleko slabija atmosfera nego u prvoj sezoni.
A ni sama prica nije bila toliko zanimljiva niti misteriozna koliko u prvoj sezoni.
U svakom slucaju nadam se i trecoj, kako zbog odlicnog Bilija tako i zbog Nine Ariande a bogami i Tanie Raymonde.. :)
|
|
dzabaludin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator Pridružen: 15.Svibanj/May.2006 Status: Offline Points: 46 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ponukan uvodnim tekstom, počeh gledati Goliath-a i već nakon 2. epizode (1. sezone, naravno), jasno je gdje to vodi - tajne sile, zlikovci, mega korporacije i slična sranja. Nema ništa iz realnog života, nego je sve crno-bijelo. Puno nekih "fantazija" u seriji koja bi trebala biti ozbiljna. Fantazije u Game of Thrones su normalne, prihvatljive i poželjne, ali ne i ovdje (zlikovci koji iz tame na crvenim ekranima prate skrivenim kamerama sva suđenja u živo!?!?!). Na stranu gluma i produkcija (sve 5), ali ovo nije za starije od 15 ili baš ako nema ništa pametnije na TV-u. Baš mi je krivo, obzirom na glumce i ostalu tehničku halašu, što bi rek'o Rukfaš.
|
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Online Points: 36 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
E, sad mi je drago, znaci nemam za cim da zazalim sto sam odustao )
|
|
zaro51
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 31.Srpanj/Jul.2017 Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
znatno lošija od prve sezone.šteta,volim BBT.
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58020 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Svidela mi se prva sezona, prvom prilikom se bacam na drugu.
|
|
chiba
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 24.Prosinac/Dec.2017 Status: Offline Points: 145 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Prva sezona odlična a druga je pad.
|
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Goliath (2016) - Titlovi.com forum Da se ne ponavljam, ne dupliram komentare i ne gubim vreme. Pisali su na temi neki ljudi pa ko voli neka izvoli. |
|
Odgovori | Stranica <123> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |