| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Swimming Pool (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Swimming Pool (2003)Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2013 u 15:11 |
|
Swimming Pool (2003)
![]() Link France/UK (Fidelite Production, France 2 Cinema), 102 min. thriller Jezik: francuski/engleski Režija: Francois Ozon Scenario: Francois Ozon, Emmanuele Bernheim Uloge: Charlotte Rampling, Charles Dance, Ludivine Sagnier, Jean-Marie Lamour Ocjena na imdb: 6,7/10 Sinopsis Očarana mirom,tišinom i ljepotom prirode poznata spisateljica krimića pronalazi veliku inspiraciju u tom okruženju. Inspiraciju i mir remeti kćerka njezinoga prijatelja i izdavača koja voli razuzdan život prepun seksa i droge .Sarah ne može samo mirno promatrati takvo ponašanje te njezinim uplitanjem nastaju veliku problemi. Možda i najbolje djelo francuskog filmaša Francois Ozona u kojem "bazen" ne funkcionira u nekom pukom dekorativnom smislu, već kao neka vrsta ekrana na ekranu u koji Ozonovi protagonisti uranjaju, ali i mjesto oko kojeg se zbio događaj koji pridodaje filmu dostatnu dozu misterija. Trailer Tekst preuzet: Filmski net, Dragan Rubeša (Total film) PRIJEVOD |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1642 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2013 u 16:58 |
|
'Nako... Mnogo više sam očekivao... Nešto između 5 i 6 (od 10).
|
|
|
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2023 u 23:14 |
|
Nadie conoce a nadie me podseti. Meni u datom ostvarenju tada ama bas nista nije falilo, bio mi je zanimljiv i interesantan.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |