Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SYSTRANSOFT SYSTRAN
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SYSTRANSOFT SYSTRAN

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2008 u 20:10
Neće svijet propast do 20:30.
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2008 u 20:40
Braćo i sestre titlaši, dobrodošli u guide book za systran. Haha, ma šalim se, ja ne znam mnogo više od vas, ali pokušaću koliko mogu da pomognem.
01. Na PM sam dobio pitanje oko crackovanja programa. Imaju dva fajla, koja treba iskopirati u folder System 32, i što je najvažnije, to treba uraditi OBAVEZNO PRE INSTALACIJE! Imena fajlova su: "libsyslic1.dll" i "libsyslic1.original.dll". I to je sve oko toga.

02.Što se tiče serijskog broja, ja sam upotrebio ovaj 502033 033436 196613 571721 268231 , i radi odlično.

03.E sad, taj problem sa srpskim i hrvatskim jezikom imam i ja, i systran koristim isključivo za prebacivanje sa ponuđenih jezika na engleski, jer mi pomaže u prevođenju. Ali nemojte da vas zavara. Recimo, ja kad prevodim film, obavezno ubacujem neke zajebancije koje mi padaju na pamet (pljujem po nekim tzv. "političarima"), ili prilagodim rečenicu balkanskom mentalitetu, što rade i Šveđani, Norvežani, Danci, Nemci, Španci itd. Tako da kad translator odrađuje prevod na engleski jezik, ono što piše obično nema blage veze sa onim što je izgovoreno, tako da translator koristim bukvalno kao putokaz, to jest samo u slučaju kad ne mogu da razumem šta je glumac izgovorio.
Eto, toliko za sada. Pa ako nešto saznam o tim rečnicima za systran, javiću.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2008 u 20:47
Skinuo sam Systran i instalirao ga na komp koji nema pristup internetu. Ubacio fajlove u "System 32" prije instalacije i instalirao ga bez problema, serial nr. 0 (obična nula), sve radi. Instalirao ga kod kuće, sa pristupom internetu, provjerava broj i javlja grešku. Probat ću sa tvojim brojem.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2008 u 20:55
Obavezno javi šta se dešava. Neverovatno mi je da negde radi a negde ne. I ja sam non stop on-line (nisam isključio računar skoro godinu dana, osim restarta) i nisam imao problema. Radi kao satić.
Na vrh
mickey22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mickey22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2008 u 21:12
J.... ga, opet invalid number. Skinuo sam verziju (SYSTRANSOFT SYSTRAN v6.0 Premium Translator)

Ažurirao mickey22 - 02.Ožujak/Mar.2008 u 21:13
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2008 u 21:15
E sad sam se sjCensored do kraja! Ne hvata ni tvoj broj (sa razmakom, bez razmaka, sa crticama...). I ja sam stalno spojen, čak sam mu zabranio i provjeru broja, nema pomoći. Stalno izbacuje "Invalid number". Vjerojatno ga je negdje zapisao u Registry i sad me jCensored ko mladog majmuna. Nastavak možete pročitati u "Crnoj kronici".

smile92  smile87  smile59
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2008 u 21:19
Ajde ovako, ako vam treba neki titl sa nekog jezika na engleski, javite se meni, to je 10 sec posla. I naravno vraćam na e-mail. Da se više ne bi sa tim jeli.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2008 u 22:28
No problemo.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.