Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Game of Thrones (2011) |
Odgovori | Stranica <1 8182838485 86> |
Korisnik | ||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23199 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
memich
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2019 Lokacija: Zenica Status: Offline Points: 723 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Moj problem sa Branom je to da njegove moći nekako kvare seriju.
Dosta je ljudi kojima je bezveze kako je Maloprstić završio, ali on je ravan magarcu u svijetu u kojem postoji Bran. Sve spletke padaju u vodu, jer on zna ko je šta spletkario. Varys je bio tako dobar lik, imao svoju dječurliju koja su prikupljala informacije. Ali onda dolazi Bran, da nam pokaže da je Varys potpuno bezveze. Bilo mi je malo bezveze što vidi ama baš sve iz prošlosti, a kad je ispalo da vidi i budućnost šećer mi je pao. Ali ako je već to tako, ima smisla da bude i svetac, ne samo kralj. |
||
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 25.Srpanj/Jul.2007 Status: Offline Points: 2177 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Pa šta te boli uvo, serija se tu završava. Nećeš ti to gledat dalje. Da postoje dalje sezone, onda OK, moglo bi biti nezanimljivo. Cijela poenta je bila dovesti na presto nekoga ko će završiti krvoproliće. Tome si težili i Varis i Tirion. I Bran je bukvalno njbolja osoba za to.
|
||
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
|
||
memich
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2019 Lokacija: Zenica Status: Offline Points: 723 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Bran je pokrenuo čitav niz događaja koji su doveli do toga da bude kralj.
To uključuje i masakr koji se desio. Varys i Tyrion su htjeli da to izbjegnu, Bran je htio da se to desi. Sad je upitno sve, svaki njegov potez i nepotez. Ovo je prezentovano kao happy end za fine Starkove, a zapravo je Bran finalni zlikovac koji je pobijedio. Ipak je Night King dobrica |
||
Diana0000
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 17.Svibanj/May.2018 Status: Offline Points: 148 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
zanimljivo da uz sve što vidi, nije uradio zapravo ništa. osim što je kolutao očima. a varisa su uništili. lik koji cijeli život živi od spletki i tajni, odjednom na sav glas obznanjuje kako misli da kraljica nije dobra i da ju treba smaknuti. takva suprotnost liku kojeg su gradili kroz cijelu seriju je nezamisliva |
||
Diana0000
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
i meni je bran bio neopisivo dosadan. a ovo sa tirionom je komedija. dakle, on je u poziciji da mu trebaju suditi i odjednom je on taj koji imenuje kralja :D i da, slažem se kako je predivno to kako je sivi crv postao odjednom pitom i sluša tamo neke ljude koji mu ne znače ništa niti drži do njih
|
||
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 54318 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Mislim da su Brenove moći preuveličali u seriji tj. barem u odnosu na ono iz dosad objavljenih knjiga. Ako se dobro sećam, Trooka Vrana je poslednji zelengled, a oni mogu samo da vide prošlost i sadašnjost i to (opet, ako se dobro sećam) samo tamo gde ima neko čuvardrvo. Možda će Martin dodati Brenu mogućnost da vidi budućnost, ali mislim da ih trenutno nema.
Ažurirao Hogar Strašni - 22.Svibanj/May.2019 u 18:11 |
||
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
||
memich
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Dothbacki! |
||
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Nije ga baš on imenovao, nego ga je predložio i to ovima koji mu uopšte nisu htjeli suditi. Ali serije je u tom momentu već otišla u skroz nerealnom pravcu, jer je ili Sivi Crv trebao biti mrtav a Džon na prestolu uz zmaja, ili bi Džon bio mrtav jer ga je ovaj proburazio kopljem a ovi bi sad možda tako birali kralja. Barem su to meni realniji scenariji.
Ne sjećam se kako je bilo u knjizi, jesam lli oformio mišljenje samo na osnovu serije jer je svježija ali ovde kaže da i je i knjigama možda tako. Stories describe the greenseers seeing through the faces of their weirwoods, influencing animal and plant life,[4] and possibly seeing into the past and future. Ali nije ni bitno kako je u knjigama, jer pričamo o seriji. Čak i da ne vidi budućnost, i dalje je dobra opcija za kralja.
|
||
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
|
||
memich
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Treba batalit ovo, dok nisu glumci počeli da seru po fanovima u intervjuima.
A hoće sigurno. D&D su bili fini prema glumcima i puno su im pomogli u životu. Mislim da većina glumaca neće imati pristojnosti da izbjegavaju temu, nego će pričati gluposti o tome kako fanovi nemaju pojma. Ažurirao memich - 22.Svibanj/May.2019 u 20:12 |
||
Diana0000
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
[/QUOTE] Nije ga baš on imenovao, nego ga je predložio i to ovima koji mu uopšte nisu htjeli suditi. Ali serije je u tom momentu već otišla u skroz nerealnom pravcu, jer je ili Sivi Crv trebao biti mrtav a Džon na prestolu uz zmaja, ili bi Džon bio mrtav jer ga je ovaj proburazio kopljem a ovi bi sad možda tako birali kralja. Barem su to meni realniji scenariji. [/QUOTE]
on je s lisicama na rukama odigrao sve kako je htio, ovi su ga samo poslušali. al meni je najbolje to što su kralja birali ljudi od kojih polovica ili više nema nikog iza sebe da ih podupire, ni vojsku ni nikoga. gdje bi to inače bilo moguće?
|
||
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 54318 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Na kraju me je od svih stvari koje sam saznao o seriji ove godine najviše zapanjio podatak da su glumci koji su tumačili Rodrika i Podrika otac i sin.
|
||
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
||
dzems0
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 04.Listopad/Oct.2017 Status: Offline Points: 31 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
[/QUOTE] Nije ga baš on imenovao, nego ga je predložio i to ovima koji mu uopšte nisu htjeli suditi. A u stvari jeste. Baš on ga je imenovao. Ne znam šta si ti gledao.
|
||
Chepe
|
||
VLL72
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2014 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 101 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
The Truth About the Harry Quebert Affair (2018)Odgledajte ovo (po svetskom bestseller-u rađeno), da se oporavite malo od ona dva retarda što su petljali po scenariju GOT-a. Pravi smisleni zapleti i twisteri, brutalan kraj. Vrhunska priča. Al jbga nema zmajeva i zima ne dolazi.
|
||
Samo Zvezda!!!
|
||
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Mislio sam reći, nije ga on izglasao, izglasali su ga drugi, on ga je predložio.
|
||
|
||
branimir-stojkovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 12.Veljaca/Feb.2019 Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Uzivao sam u ovoj seriji sve do pocetka zadnje sezone koja je totalno upropascena lose vrlo lose za sezonu 8 moja ocena je 1
|
||
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2265 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Ovo bi bio jedan od finijih krajeva... httphttps://twitt er.com/emiliacIarked/status/1131181511246528513s://twitter.com/emiliacIarked/status/1131181511246528513 https://twitter.com/emiliacIarked/status/1131181511246528513 |
||
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙ |
||
Chocky
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 20.Srpanj/Jul.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 81 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Takav kraj bi lepo legao. Ne znam da li je bilo objasnjenja kako je NK video Brana u njegovim lutanjima ali ga je tada dotakao i da je npr pre nego sto je ubijen zakacio u stvarnosti i time preneo na njega magiju u potpunosti i na to se ovako nesto realizuje kao ovo sa twittera. Time bi bilo jasnije njegova pasivna uloga.
|
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11282 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Sviđala se nama serija ili ne, treba pohvaliti kompozicije Ramina Djawadija
|
||
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
||
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Čovek je fenomenalno obavio svoj deo posla.
|
||
|
||
Odgovori | Stranica <1 8182838485 86> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |