Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Game of Thrones (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Game of Thrones (2011)

Game of Thrones

Game of Thrones (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Igra prijestolja

Godina:

2011

Žanr:

drama, ljubavni, fantazija, avantura

Trajanje:

56 min

Autor:

David Benioff
, D.B. Weiss

Glavne uloge:

Lena Headey
  >  Cersei Lannister
Peter Dinklage
  >  Tyrion Lannister
Emilia Clarke
  >  Daenerys Targaryen
Kit Harington
  >  Jon Snow
Maisie Williams
  >  Arya Stark
Sophie Turner
  >  Sansa Stark
Nikolaj Coster-Waldau
  >  Jaime Lannister
Alfie Allen
  >  Theon Greyjoy
Aidan Gillen
  >  Petyr 'Littlefinger' Baelish
Iain Glen
  >  Jorah Mormont
John Bradley
  >  Samwell Tarly
Liam Cunningham
  >  Davos Seaworth
Isaac Hempstead Wright
  >  Bran Stark
Michelle Fairley
  >  Catelyn Stark
Natalie Dormer
  >  Margaery Tyrell

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8182838485 86>
Korisnik
Poruka
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2019 u 13:29
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2019 u 13:51
Moj problem sa Branom je to da njegove moći nekako kvare seriju.
Dosta je ljudi kojima je bezveze kako je Maloprstić završio, ali on je ravan magarcu u svijetu u kojem postoji Bran. Sve spletke padaju u vodu, jer on zna ko je šta spletkario. Varys je bio tako dobar lik, imao svoju dječurliju koja su prikupljala informacije. Ali onda dolazi Bran, da nam pokaže da je Varys potpuno bezveze.
Bilo mi je malo bezveze što vidi ama baš sve iz prošlosti, a kad je ispalo da vidi i budućnost šećer mi je pao. Ali ako je već to tako, ima smisla da bude i svetac, ne samo kralj.
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2019 u 13:59
Originalno postovano od strane memich memich piše:

Dosta je ljudi kojima je bezveze kako je Maloprstić završio, ali on je ravan magarcu u svijetu u kojem postoji Bran. Sve spletke padaju u vodu, jer on zna ko je šta spletkario. Varys je bio tako dobar lik, imao svoju dječurliju koja su prikupljala informacije. Ali onda dolazi Bran, da nam pokaže da je Varys potpuno bezveze.
Bilo mi je malo bezveze što vidi ama baš sve iz prošlosti, a kad je ispalo da vidi i budućnost šećer mi je pao. Ali ako je već to tako, ima smisla da bude i svetac, ne samo kralj.
Pa šta te boli uvo, serija se tu završava. Smile Nećeš ti to gledat dalje. Da postoje dalje sezone, onda OK, moglo bi biti nezanimljivo. 

Cijela poenta je bila dovesti na presto nekoga ko će završiti krvoproliće. Tome si težili i Varis i Tirion. I Bran je bukvalno njbolja osoba za to.
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2019 u 15:00
Bran je pokrenuo čitav niz događaja koji su doveli do toga da bude kralj.
To uključuje i masakr koji se desio. Varys i Tyrion su htjeli da to izbjegnu, Bran je htio da se to desi.
Sad je upitno sve, svaki njegov potez i nepotez.
Ovo je prezentovano kao happy end za fine Starkove, a zapravo je Bran finalni zlikovac koji je pobijedio.
Ipak je Night King dobrica
Na vrh
Diana0000 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Diana0000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2019 u 17:20
Originalno postovano od strane memich memich piše:

zanimljivo da uz sve što vidi, nije uradio zapravo ništa. osim što je kolutao očima.
a varisa su uništili. lik koji cijeli život živi od spletki i tajni, odjednom na sav glas obznanjuje kako misli da kraljica nije dobra i da ju treba smaknuti. takva suprotnost liku kojeg su gradili kroz cijelu seriju je nezamisliva

Na vrh
Diana0000 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Diana0000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2019 u 17:24
Originalno postovano od strane yolix83 yolix83 piše:

Slažem se u potpunosti. Kao što sam i prije rekao, najveći nedostatak je upravo taj nedostatak prostora da se napravi išta kvalitetnije. I počeli su brzat i ranije, samo je to baš drastično vidi u 8. sezoni.

Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Poslušao sam malo Shapira šta priča, u dosta stvari se slažem i doživio sam isto kao on. Počevši od teleportacije Sivog Crva koji je ostao ubijati vojnike, pa ga onda vidiš tamo kad Džon dolazi. Isto se slažem da bi Džona Sivi Crv ubio na licu mjesta, isto sam očekivao da Džon uzme zmaja i postane kralj... Nisam pogledao video do kraja, ne mogu, na poslu sam, ali sa jednom stvari se ne slažem uopšte, i s njim ni sa drugima, i ne mogu da vjerujem da im je to loša odluka, da je Bran kralj. Ovaj navodi da je njegova priča dosadna, realno jeste bila dosadna za gledaoce, baš mi se nekidan drug žalio kako mu je Bran dosadan jer je slistio čitavu seriju sada kad je trebala izaći ova zadnja epizoda, ali dajte... Pa ja da sam umjesto Tiriona i ja bih njega odabrao. Pa je li postoji iko bolji od njega za tu poziciju, od čovjeka koji vidi svu prošlost, sve greške i koliko se ja razumijem i budućnost će jednom biti prošlost, znači vidi i budućnost. I sad je to glupo jer je ljudima Bran dosadan.
Milo bi deset puta gore da je Džon završio na prestolu. Lik kojeg je život gazio čitav život, kopile, neprihvaćen, te bio u Noćnoj straži i onda se uzdigne do kralja. To mi je tako sapunica. To što su ga vratili na zid mi se čini nešto što bi Martin napisao, isto kao što je ubio i Neda i Roba jer su svi očekivali da oni budu heroji i pobjede.

i meni je bran bio neopisivo dosadan. 
a ovo sa tirionom je komedija. dakle, on je u poziciji da mu trebaju suditi i odjednom je on taj koji imenuje kralja :D
i da, slažem se kako je predivno to kako je sivi crv postao odjednom pitom i sluša tamo neke ljude koji mu ne znače ništa niti drži do njih
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2019 u 18:05
Mislim da su Brenove moći preuveličali u seriji tj. barem u odnosu na ono iz dosad objavljenih knjiga.
Ako se dobro sećam, Trooka Vrana je poslednji zelengled, a oni mogu samo da vide prošlost i sadašnjost i to (opet, ako se dobro sećam) samo tamo gde ima neko čuvardrvo.
Možda će Martin dodati Brenu mogućnost da vidi budućnost, ali mislim da ih trenutno nema.

Ažurirao Hogar Strašni - 22.Svibanj/May.2019 u 18:11
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2019 u 18:13

Dothbacki!

Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2019 u 18:52
Originalno postovano od strane Diana0000 Diana0000 piše:

a ovo sa tirionom je komedija. dakle, on je u poziciji da mu trebaju suditi i odjednom je on taj koji imenuje kralja :D
Nije ga baš on imenovao, nego ga je predložio i to ovima koji mu uopšte nisu htjeli suditi. Ali serije je u tom momentu već otišla u skroz nerealnom pravcu, jer je ili Sivi Crv trebao biti mrtav a Džon na prestolu uz zmaja, ili bi Džon bio mrtav jer ga je ovaj proburazio kopljem a ovi bi sad možda tako birali kralja.
Barem su to meni realniji scenariji.

Originalno postovano od strane Hogar Strašni Hogar Strašni piše:

Mislim da su Brenove moći preuveličali u seriji tj. barem u odnosu na ono iz dosad objavljenih knjiga.
Ako se dobro sećam, Trooka Vrana je poslednji zelengled, a oni mogu samo da vide prošlost i sadašnjost i to (opet, ako se dobro sećam) samo tamo gde ima neko čuvardrvo.
Možda će Martin dodati Brenu mogućnost da vidi budućnost, ali mislim da ih trenutno nema.
Ne sjećam se kako je bilo u knjizi, jesam lli oformio mišljenje samo na osnovu serije jer je svježija ali ovde kaže da i je i knjigama možda tako.

Stories describe the greenseers seeing through the faces of their weirwoods, influencing animal and plant life,[4] and possibly seeing into the past and future.

Ali nije ni bitno kako je u knjigama, jer pričamo o seriji. Čak i da ne vidi budućnost, i dalje je dobra opcija za kralja.
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2019 u 19:56
Treba batalit ovo, dok nisu glumci počeli da seru po fanovima u intervjuima.
A hoće sigurno.
D&D su bili fini prema glumcima i puno su im pomogli u životu.
Mislim da većina glumaca neće imati pristojnosti da izbjegavaju temu, nego će pričati gluposti o tome kako fanovi nemaju pojma.

Ažurirao memich - 22.Svibanj/May.2019 u 20:12
Na vrh
Diana0000 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Diana0000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2019 u 21:12

[/QUOTE]
Nije ga baš on imenovao, nego ga je predložio i to ovima koji mu uopšte nisu htjeli suditi. Ali serije je u tom momentu već otišla u skroz nerealnom pravcu, jer je ili Sivi Crv trebao biti mrtav a Džon na prestolu uz zmaja, ili bi Džon bio mrtav jer ga je ovaj proburazio kopljem a ovi bi sad možda tako birali kralja.
Barem su to meni realniji scenariji.
[/QUOTE]

on je s lisicama na rukama odigrao sve kako je htio, ovi su ga samo poslušali.
al meni je najbolje to što su kralja birali ljudi od kojih polovica ili više nema nikog iza sebe da ih podupire, ni vojsku ni  nikoga. gdje bi to inače bilo moguće?
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2019 u 23:03
Na kraju me je od svih stvari koje sam saznao o seriji ove godine najviše zapanjio podatak da su glumci koji su tumačili Rodrika i Podrika otac i sin. LOLLOLLOL
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
dzems0 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzems0 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2019 u 21:44

[/QUOTE]
Nije ga baš on imenovao, nego ga je predložio i to ovima koji mu uopšte nisu htjeli suditi.

A u stvari jeste. Baš on ga je imenovao. Ne znam šta si ti gledao.
Chepe
Na vrh
VLL72 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VLL72 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2019 u 22:21

The Truth About the Harry Quebert Affair (2018) 

Odgledajte ovo (po svetskom bestseller-u rađeno), da se oporavite malo od ona dva retarda što su petljali po scenariju GOT-a.
Pravi smisleni zapleti i twisteri, brutalan kraj. Vrhunska priča. Al jbga nema zmajeva i zima ne dolazi.
Samo Zvezda!!!
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2019 u 01:25
Originalno postovano od strane dzems0 dzems0 piše:

Nije ga baš on imenovao, nego ga je predložio i to ovima koji mu uopšte nisu htjeli suditi.

A u stvari jeste. Baš on ga je imenovao. Ne znam šta si ti gledao.
Mislio sam reći, nije ga on izglasao, izglasali su ga drugi, on ga je predložio. 
Na vrh
branimir-stojkovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj branimir-stojkovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2019 u 02:13
Uzivao sam u ovoj seriji sve do pocetka zadnje sezone koja je totalno upropascena lose vrlo lose za sezonu 8 moja ocena je 1
Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2019 u 19:01
Ovo bi bio jedan od finijih krajeva...

httphttps://twitt
er.com/emiliacIarked/status/1131181511246528513s://twitter.com/emiliacIarked/status/1131181511246528513

https:/https://twitter.com/emiliacIarked/status/1131181511246528513/twitter.com/emiliacIarked/status/1131181511246528513
https://twitter.com/emiliacIarked/status/1131181511246528513

We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
Chocky View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2019 u 23:17
Takav kraj bi lepo legao. Ne znam da li je bilo objasnjenja kako je NK video Brana u njegovim lutanjima ali ga je tada dotakao i da je npr pre nego sto je ubijen zakacio u stvarnosti i time preneo na njega magiju u potpunosti i na to se ovako nesto realizuje kao ovo sa twittera. Time bi bilo jasnije njegova pasivna uloga. 
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2019 u 00:14
Sviđala se nama serija ili ne, treba pohvaliti kompozicije Ramina Djawadija Clap
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2019 u 00:19
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Sviđala se nama serija ili ne, treba pohvaliti kompozicije Ramina Djawadija Clap
+1 Clap 

Čovek je fenomenalno obavio svoj deo posla.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8182838485 86>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,625 sekundi.