Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Game of Thrones (2011) |
Odgovori | Stranica <1 23456 86> |
Korisnik | ||
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
...opustite se. Ovo je tek prva sezona.
U savremenom poimanju tragedije smrt je dobrodošla, kao iskupljenje, a Martin želi svojim likovima sve najgore... sem smrti... |
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11282 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Ja sam se već vezala za g. Snežnog |
||
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Prvo pa kopile. Sledeći je Tiron na redu!
|
||
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Gost, znam, a mazohistički ću i da vidim
Diši, draga, diši |
||
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12087 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
• Iako su prikazane samo dve epizode tv-serije "Igra prestola"
ona je već postala krivac za jedno "medijem izazvano nasilje". Dvojica
rođaka iz Manti kauntija (Florida) su gledali seriju i posvađali se oko
toga koji će lik da "pobedi" (i dalje nije najjasnije šta su pod tim
podrazumevali). Majkl Podniestržanski je bacio svog rođaka na prozor od
dnevne sobe, a kasnije je, zbog toga, uhapšen.
Ažurirao AcaNDr - 03.Svibanj/May.2011 u 11:00 |
||
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
Bardem
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user Pridružen: 14.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: Srbija,Novi Sad Status: Offline Points: 601 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Američki debili
|
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Upravo sam završio treću epizodu.
Najbolja do sada. Kako odmiču, sve su bolje i bolje!!! Matori Medved...nisu mogli boljeg glumca pronaći. Sirio Forel...odličan! Celokupna scena sa njim. Od muzike, stava, ponašanja... Oduševljen sam!!!
|
||
― George Carlin |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12087 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
mene odusevljava pomisao da stalno govore "Zima dolazi", a kako stvari stoje, sve blize i blize je...
Jedva cekam... Jako interesantna serija... ide nekim svojim tokom, nema preterane akcije.... |
||
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Ja moram da čekam veče da gledam treću...moji momci se umrežili i već 5 dan igraju Left4Dead i rekli su da moram da čekam veče, jer (lafo) nije gušt gledati po danu (koji izgovor )
|
||
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Postoji ono čudo koje se zove roletna ili žaluzina ili ćebe ili neko čudo preko prozora
|
||
― George Carlin |
||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12363 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Odlična 3. epizoda...
|
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
I meni se sviđa. Polako pravi grupe i traži od nas da se svrstamo, a ja nikom živom ne verujem
|
||
|
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Ti si pravi Varis. Samo ti fali još nešto kila, i manjak kose
|
||
― George Carlin |
||
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
To je moto Kuće Stark, a kako se sve vrti oko njih... Godišnja doba su jako duga, mislim da baš u ovoj epizodi neko pomene kako Arja nije videla zimu. |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Podrazumeva se da sam uz Starkove, ali zato nikome živom ne verujem...a i od Starkovih još za sve nisam sigurna Što se zime tiče, najkrvavije mi je što su svi rođeni "tokom dugih leta" Tirion Lanister je video par zima, ali kratkih, po tri godine a ona baba je pričala kako je pre hiljadu godina zima trajala celo jedno pokoljenje...znači, kod njih kad se kaže da "zima dolazi" to zaista ima težinu |
||
|
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
onaj mali patuljak je rekao da je video nekih 8,9 zima.... a oni starci su pricali kako je ovo leto trajalo nekih 9 godna, ako se ne veram.... |
||
- Armin van Buuren |
||
Bardem
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user Pridružen: 14.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: Srbija,Novi Sad Status: Offline Points: 601 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Kol'ko ste se naložili, možda i ja pogledam koju epizodu. Al' ako je sranje ima da bijem...
|
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Pfff...
|
||
― George Carlin |
||
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7890 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Nema potrebe za batinama. Ako ti se ne svidi, dođi ovde, ispljuj seriju, pa ćemo mi tebe i tako u krug.
|
||
Bardem
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Pa, da. Ja sam rođen za konstruktivne debate...
|
||
Odgovori | Stranica <1 23456 86> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |