Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Game of Thrones (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Game of Thrones (2011)

Game of Thrones

Game of Thrones (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Igra prijestolja

Godina:

2011

Žanr:

drama, ljubavni, fantazija, avantura

Trajanje:

56 min

Autor:

David Benioff
, D.B. Weiss

Glavne uloge:

Lena Headey
  >  Cersei Lannister
Peter Dinklage
  >  Tyrion Lannister
Emilia Clarke
  >  Daenerys Targaryen
Kit Harington
  >  Jon Snow
Maisie Williams
  >  Arya Stark
Sophie Turner
  >  Sansa Stark
Nikolaj Coster-Waldau
  >  Jaime Lannister
Alfie Allen
  >  Theon Greyjoy
Aidan Gillen
  >  Petyr 'Littlefinger' Baelish
Iain Glen
  >  Jorah Mormont
John Bradley
  >  Samwell Tarly
Liam Cunningham
  >  Davos Seaworth
Isaac Hempstead Wright
  >  Bran Stark
Michelle Fairley
  >  Catelyn Stark
Natalie Dormer
  >  Margaery Tyrell

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 86>
Korisnik
Poruka
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2011 u 20:07
...opustite se. Ovo je tek prva sezona.
U savremenom poimanju tragedije smrt je dobrodošla, kao iskupljenje, a Martin želi svojim likovima sve najgore... sem smrti...
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2011 u 20:09
Originalno postovano od strane VBojana VBojana piše:

Ne vezivati se jeste bezbedno, ali je dosadno. Wink

Ja sam se već vezala za g. Snežnog LOL Heart

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2011 u 22:02
Prvo pa kopile. Sledeći je Tiron na redu!LOLLOLLOLLOLLOLLOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2011 u 23:39
Gost, znam, a mazohistički ću i da vidim LOLLOLLOL

Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Ja sam se već vezala za g. Snežnog LOL Heart

Diši, draga, diši LOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2011 u 10:59
Iako su prikazane samo dve epizode  tv-serije "Igra prestola" ona je već postala krivac za jedno "medijem izazvano nasilje". Dvojica rođaka iz Manti kauntija (Florida) su gledali seriju i posvađali se oko toga koji će lik da "pobedi" (i dalje nije najjasnije šta su pod tim podrazumevali). Majkl Podniestržanski je bacio svog rođaka na prozor od dnevne sobe, a kasnije je, zbog toga, uhapšen.

Ažurirao AcaNDr - 03.Svibanj/May.2011 u 11:00
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2011 u 11:01
Američki debili
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2011 u 14:01
Upravo sam završio treću epizodu. 

Najbolja do sada. Kako odmiču, sve su bolje i bolje!!! Matori Medved...nisu mogli boljeg glumca pronaći. Sirio Forel...odličan! Celokupna scena sa njim. Od muzike, stava, ponašanja... Oduševljen sam!!!
― George Carlin
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2011 u 14:12
mene odusevljava pomisao da stalno govore "Zima dolazi", a kako stvari stoje, sve blize i blize je...

Jedva cekam... Jako interesantna serija... ide nekim svojim tokom, nema preterane akcije....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2011 u 14:53
Ja moram da čekam veče da gledam trećuOuch...moji momci se umrežili i već 5 dan igraju Left4Dead i rekli su da moram da čekam veče, jer (lafo) nije gušt gledati po danu (koji izgovor russianroulette)
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2011 u 15:43
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Ja moram da čekam veče da gledam trećuOuch...moji momci se umrežili i već 5 dan igraju Left4Dead i rekli su da moram da čekam veče, jer (lafo) nije gušt gledati po danu (koji izgovor russianroulette)

Postoji ono čudo koje se zove roletna ili žaluzina ili ćebe ili neko čudo preko prozoraLOL
― George Carlin
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2011 u 17:49
Odlična 3. epizoda...
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2011 u 22:32
I meni se sviđa. Polako pravi grupe i traži od nas da se svrstamo, a ja nikom živom ne verujem LOL

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2011 u 22:38

I meni se sviđa. Polako pravi grupe i traži od nas da se svrstamo, a ja nikom živom ne verujem LOL

Ti si pravi Varis. Samo ti fali još nešto kila, i manjak koseLOL
― George Carlin
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2011 u 22:52
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

mene odusevljava pomisao da stalno govore "Zima dolazi", a kako stvari stoje, sve blize i blize je...

To je moto Kuće Stark, a kako se sve vrti oko njih...
Godišnja doba su jako duga, mislim da baš u ovoj epizodi neko pomene kako Arja nije videla zimu.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2011 u 22:58
Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

Ti si pravi Varis. Samo ti fali još nešto kila, i manjak koseLOL

LOL Podrazumeva se da sam uz Starkove, ali zato nikome živom ne verujem...a i od Starkovih još za sve nisam sigurna LOLLOLLOL

Što se zime tiče, najkrvavije mi je što su svi rođeni "tokom dugih leta"LOL Tirion Lanister je video par zima, ali kratkih, po tri godine LOL a ona baba je pričala kako je pre hiljadu godina zima trajala celo jedno pokoljenje...znači, kod njih kad se kaže da "zima dolazi" to zaista ima težinu

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2011 u 23:05
Originalno postovano od strane ghostwheel ghostwheel piše:

Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

To je moto Kuće Stark, a kako se sve vrti oko njih...
Godišnja doba su jako duga, mislim da baš u ovoj epizodi neko pomene kako Arja nije videla zimu.

onaj mali patuljak je rekao da je video nekih 8,9 zima.... a oni starci su pricali kako je ovo leto trajalo nekih 9 godna, ako se ne veram....

- Armin van Buuren

Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2011 u 23:20
Kol'ko ste se naložili, možda i ja pogledam koju epizodu. Al' ako je sranje ima da bijem...
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2011 u 23:21
Originalno postovano od strane Bardem Bardem piše:

Kol'ko ste se naložili, možda i ja pogledam koju epizodu. Al' ako je sranje ima da bijem...

Pfff...
― George Carlin
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2011 u 23:32
Nema potrebe za batinama. LOL Ako ti se ne svidi, dođi ovde, ispljuj seriju, pa ćemo mi tebe i tako u krug. LOL
Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2011 u 23:37
Pa, da. Ja sam rođen za konstruktivne debate...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 86>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.