Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Game of Thrones (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Game of Thrones (2011)

Game of Thrones

Game of Thrones (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Igra prijestolja

Godina:

2011

Žanr:

drama, ljubavni, fantazija, avantura

Trajanje:

56 min

Autor:

David Benioff
, D.B. Weiss

Glavne uloge:

Lena Headey
  >  Cersei Lannister
Peter Dinklage
  >  Tyrion Lannister
Emilia Clarke
  >  Daenerys Targaryen
Kit Harington
  >  Jon Snow
Maisie Williams
  >  Arya Stark
Sophie Turner
  >  Sansa Stark
Nikolaj Coster-Waldau
  >  Jaime Lannister
Alfie Allen
  >  Theon Greyjoy
Aidan Gillen
  >  Petyr 'Littlefinger' Baelish
Iain Glen
  >  Jorah Mormont
John Bradley
  >  Samwell Tarly
Liam Cunningham
  >  Davos Seaworth
Isaac Hempstead Wright
  >  Bran Stark
Michelle Fairley
  >  Catelyn Stark
Natalie Dormer
  >  Margaery Tyrell

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 86>
Korisnik
Poruka
annorax View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj annorax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2011 u 00:56
Ja još nisam cijelu, vjerovao ili ne. Preveo sam preko pola. Uploadovaću sutra, eventualno prekosutra (sinhronizovaću i za 720p).
Ovo što sam do sada vidio mi se puno više sviđa nego ono u Inside Game of Thrones. Zid mi se naročito svidio, super su ga uradili.
Vorfelan Rhinata Morie
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2011 u 09:17
ja planiram večeras..... nadam se da će biti "opasna"
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2011 u 11:42
Odgledala sam ja sinoć. Sviđa mi se ton u kojoj je napravljena, stalno se provlači neka "tiha jeza", što bi se reklo. Ono što mi se nije svidelo tiče se izbora pojedinih glumaca i načina na koji su predstavljeni pojedini likovi. Džon Snežni, na primer, bi trebalo da bude tajanstven i dostojanstven (bar sam ga ja tako doživela), a u seriji je kao buntovni tinejdžer. Za Džejmija je trebalo da uzmu mnogo lepšeg glumca, jer i njegov karakter u knjizi delimično izgrađen na osnovu lepote od koje zastaje dah. I Deneris mi je nekako previše plašljiva u ovoj 1. epizodi.
Ali, videćemo. Trenutno ubeđujem sebe da naredne epizode pogledam nekrtitički, jer znam da će sigurno biti odstupanja, pa ću se potruditi da smanjim svoja velika očekivanja. Smile
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2011 u 12:10
nervira me to poređenje sa kjigom.... onda se ne možeš usresrediti na seriju, nego svaki detalj i svaku ulogu ćeš u sebi uspoređivati sa knjigom, što ti odvraća pažnju od serije.....
što nije dobro, ovako ako nisi čitao, nemaš šta da razmatraš i gledaš sasvim drugim očima....

gledaš seriju kao seriju, a ne to kako ekranizovali knjigu.....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2011 u 12:15
Upravo tako. I ja žarko želim da je pogledam kao bilo koju drugu seriju, ali teško je ne upoređivati. 
Na vrh
buja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
12.11.1954. - 31.10.2011.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj buja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2011 u 13:27
Odgledao i preveo. Uploadao hrvatski prijevod, ali vidim, ima ih već podosta... žao mi je samo kad ljudi žure, pa ne spoje titlove, a oni engleski od Addic7ted su vrlo kratki i ne baš u pravom timingu...
buja

Da je život ozbiljna stvar, ne bi bio tako masovna pojava!
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2011 u 17:36
Odličan pilot, nisam čitao knjigu, ali oduševljen sam ovime...
Na vrh
rade.c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rade.c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2011 u 21:31
evo odgledah prvu,serija obećava,još kad je prevod odličan
kao ovaj od buje,onda je prava uživancija.
videćemo šta će biti dalje,jer nisam čitao knjigu a ni ne planiram dok traje serija
poslije ću uspoređivati.

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2011 u 23:01
Evo bas sam zavrsio sa gledanjem, odusevio sam se sa malim

yebeno prelepo izgledaju, e sad knjigu nisam citao (steta) u glavi smisljam 101 teoriju kako ce i sta ce biti dalje, onaj lik- "kopile" verujem da ce imati vaznu ulogu, ipak ima cisto-belog vuka!? to mi je neka veza LOL a onaj klinac sto se pentra, imam osecaj da je Dead
e sad treba cekati na 2gu epizodu....

Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2011 u 23:27
Originalno postovano od strane Dee_Monk Dee_Monk piše:

a onaj klinac sto se pentra, imam osecaj da je Dead
e sad treba cekati na 2gu epizodu....

Mali nije Dead
P.S.
Dobar pilot, ali mislim da če serija što bude dalje išla biti zanimljivija i bolja.Wink
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2011 u 04:33
Odgledao sam prvu epizodu i baš sam zadovoljan viđenim. Pre svega svaka čast piscu koji je napisao roman, jer bez njega ne bi bilo ni serije.
HBO je maestralno odradio posao i napravio seriju o kojoj će se još mnogo pričati, pisati i iščekivati nove epizode. U premijernom terminu seriju
je pratilo oko 4,2 miliona gledalaca, tako da je druga sezona potvrđena. insane

Ažurirao jafforidza - 20.Travanj/Apr.2011 u 04:34
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2011 u 10:20
Gledao pilot. Dobar je. Verno prenešen duh romana. Zid i Kraljeva luka su perfektno urađeni.
Neke izmene su očekivane, tv serija ima svoja pravila.
Jedina krupna zamerka je miscasting Džofrija Barateona. On treba da bude prelep dečak da bi se Sansa zaljubila u njega, a ovaj dečak što ga glumi je odbojan i antipatičan.
Eh, da, uvodna špica je za svaku pohvalu!

Ažurirao ghostwheel - 20.Travanj/Apr.2011 u 10:21
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2011 u 20:36
Evo da se i ja pridruzim pohvalama. Dosta dobro za pilot koji je dobro uveo likove i radnju. Mislim da ce ovo biti Clap!
Vladika
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2011 u 13:03
Pogledao prvu epizodu, odlična će ovo biti serija, očekujem puno. Thumbs Up

btw. vani je i druga epizoda, ako se ne varam za sada je najavljeno 10 epizoda.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2011 u 13:33
posle uspešnog starta, odmah je druga sezona dobila zeleno svetlo...

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2011 u 14:21
Uspješan start, ali ispod očekivanja HBO-a. Wink

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2011 u 14:40
• Na svom debiju fantazijska serija "Igra prestola" je imala 4,2 miliona gledalaca, pa je HBO odmah dao "zeleno svetlo" za rad na drugoj sezoni. Po svemu sudeći ta sezona će debitovati sledeće godine, a biće zasnovana na drugoj knjizi ovog serijala Džordža R.R. Martina, "Sudar kraljeva". Prva sezona je rađena po prvoj knjizi "Pesme leda i vatre". Rad na nastavku je, izgleda, dat uzimajući u obzir ne samo troškove oko snimanja serije, već i potencijalnu zaradu od prodaje u inostranstvu, kao i diskova, koji su već sada izuzetno obećavajući. Inače, analitičari ukazuju da se "Igra prestola" može pohvaliti pre svega odličnim ocenama gledalaca, ali ne i samom gledanošću. Naime, premijeru je gledalo 2,2 miliona gledalaca, a prvu reprizu 1,2 miliona. Kada se na to doda 800.000 koji su gledali treće emitovanje dolazi se do pomenutih 4,2 miliona gledalaca. Poređenja radi prošle jeseni debi serije "Boardwalk Empire" je imao 4,8 miliona ljudi na premijeri i 2,3 miliona za prvu reprizu. Međutim, koliko sam start ne mora mnogo da znači pokazuje trenutno najgledanija serija na HBO-u, "True Blood" koja je debitovala sa samo 1,4 miliona gledalaca. HBO već sada zarađuje 2,5 miliona dolara po emitovanju epizode van Severne Amerike, tako da ne bi trebalo da bude većih problema u pokrivanju 50 miliona koliko je uloženo u stvaranje "Igre prestola".

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2011 u 15:06
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

Inače, analitičari ukazuju da se "Igra prestola" može pohvaliti pre svega odličnim ocenama gledalaca, ali ne i samom gledanošću. Naime, premijeru je gledalo 2,2 miliona gledalaca, a prvu reprizu 1,2 miliona. Kada se na to doda 800.000 koji su gledali treće emitovanje dolazi se do pomenutih 4,2 miliona gledalaca. 

I ja sam mislio na ovo s onime što sam rekao. Wink

Ažurirao nebojsa66 - 25.Travanj/Apr.2011 u 15:07

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2011 u 15:28
E nasao sam uradjen prevod za drugu epizodu, koliko mi se cini prevod odg za relase 720p.HDTV.x264-CTU/FQM, okacio sam kod nas....
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2011 u 16:38
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

Inače, analitičari ukazuju da se "Igra prestola" može pohvaliti pre svega odličnim ocenama gledalaca, ali ne i samom gledanošću. Naime, premijeru je gledalo 2,2 miliona gledalaca, a prvu reprizu 1,2 miliona. Kada se na to doda 800.000 koji su gledali treće emitovanje dolazi se do pomenutih 4,2 miliona gledalaca. 

I ja sam mislio na ovo s onime što sam rekao. Wink

zato sam i stavio.. da se vidi u ciframa

Ažurirao AcaNDr - 25.Travanj/Apr.2011 u 16:38

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 86>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,578 sekundi.