Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Game of Thrones (2011) |
Odgovori | Stranica <1234 86> |
Korisnik | ||
annorax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator Pridružen: 19.Listopad/Oct.2010 Status: Offline Points: 122 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Ja još nisam cijelu, vjerovao ili ne. Preveo sam preko pola. Uploadovaću sutra, eventualno prekosutra (sinhronizovaću i za 720p).
Ovo što sam do sada vidio mi se puno više sviđa nego ono u Inside Game of Thrones. Zid mi se naročito svidio, super su ga uradili. |
||
Vorfelan Rhinata Morie
|
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12083 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
ja planiram večeras..... nadam se da će biti "opasna"
|
||
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7890 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Odgledala sam ja sinoć. Sviđa mi se ton u kojoj je napravljena, stalno se provlači neka "tiha jeza", što bi se reklo. Ono što mi se nije svidelo tiče se izbora pojedinih glumaca i načina na koji su predstavljeni pojedini likovi. Džon Snežni, na primer, bi trebalo da bude tajanstven i dostojanstven (bar sam ga ja tako doživela), a u seriji je kao buntovni tinejdžer. Za Džejmija je trebalo da uzmu mnogo lepšeg glumca, jer i njegov karakter u knjizi delimično izgrađen na osnovu lepote od koje zastaje dah. I Deneris mi je nekako previše plašljiva u ovoj 1. epizodi.
Ali, videćemo. Trenutno ubeđujem sebe da naredne epizode pogledam nekrtitički, jer znam da će sigurno biti odstupanja, pa ću se potruditi da smanjim svoja velika očekivanja. |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12083 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
nervira
me to poređenje sa kjigom.... onda se ne možeš usresrediti na seriju,
nego svaki detalj i svaku ulogu ćeš u sebi uspoređivati sa knjigom, što
ti odvraća pažnju od serije..... što nije dobro, ovako ako nisi čitao, nemaš šta da razmatraš i gledaš sasvim drugim očima....
gledaš seriju kao seriju, a ne to kako ekranizovali knjigu..... |
||
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7890 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Upravo tako. I ja žarko želim da je pogledam kao bilo koju drugu seriju, ali teško je ne upoređivati.
|
||
buja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of 12.11.1954. - 31.10.2011. Pridružen: 16.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Samobor Status: Offline Points: 511 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Odgledao i preveo. Uploadao hrvatski prijevod, ali vidim, ima ih već podosta... žao mi je samo kad ljudi žure, pa ne spoje titlove, a oni engleski od Addic7ted su vrlo kratki i ne baš u pravom timingu...
|
||
buja
Da je život ozbiljna stvar, ne bi bio tako masovna pojava! |
||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12363 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Odličan pilot, nisam čitao knjigu, ali oduševljen sam ovime...
|
||
rade.c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 29.Kolovoz/Aug.2009 Lokacija: italija Status: Offline Points: 364 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
evo odgledah prvu,serija obećava,još kad je prevod odličan
kao ovaj od buje,onda je prava uživancija. videćemo šta će biti dalje,jer nisam čitao knjigu a ni ne planiram dok traje serija poslije ću uspoređivati. |
||
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Evo bas sam zavrsio sa gledanjem, odusevio sam se sa malim
yebeno prelepo izgledaju, e sad knjigu nisam citao (steta) u glavi smisljam 101 teoriju kako ce i sta ce biti dalje, onaj lik- "kopile" verujem da ce imati vaznu ulogu, ipak ima cisto-belog vuka!? to mi je neka veza a onaj klinac sto se pentra, imam osecaj da je e sad treba cekati na 2gu epizodu.... |
||
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
||
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Mali nije P.S. Dobar pilot, ali mislim da če serija što bude dalje išla biti zanimljivija i bolja.
|
||
jafforidza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator YT insider Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3242 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Odgledao sam prvu epizodu i baš sam zadovoljan viđenim. Pre svega svaka čast piscu koji je napisao roman, jer bez njega ne bi bilo ni serije.
HBO je maestralno odradio posao i napravio seriju o kojoj će se još mnogo pričati, pisati i iščekivati nove epizode. U premijernom terminu seriju je pratilo oko 4,2 miliona gledalaca, tako da je druga sezona potvrđena. Ažurirao jafforidza - 20.Travanj/Apr.2011 u 04:34 |
||
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
|
||
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Gledao pilot. Dobar je. Verno prenešen duh romana. Zid i Kraljeva luka su perfektno urađeni.
Neke izmene su očekivane, tv serija ima svoja pravila. Jedina krupna zamerka je miscasting Džofrija Barateona. On treba da bude prelep dečak da bi se Sansa zaljubila u njega, a ovaj dečak što ga glumi je odbojan i antipatičan. Eh, da, uvodna špica je za svaku pohvalu! Ažurirao ghostwheel - 20.Travanj/Apr.2011 u 10:21 |
||
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator >> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1918 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Evo da se i ja pridruzim pohvalama. Dosta dobro za pilot koji je dobro uveo likove i radnju. Mislim da ce ovo biti !
|
||
Vladika
|
||
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Pogledao prvu epizodu, odlična će ovo biti serija, očekujem puno.
btw. vani je i druga epizoda, ako se ne varam za sada je najavljeno 10 epizoda. |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
posle uspešnog starta, odmah je druga sezona dobila zeleno svetlo...
|
||
- Armin van Buuren |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19360 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Uspješan start, ali ispod očekivanja HBO-a.
|
||
Nisam lud, mater me testirala! |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
• Na svom debiju fantazijska serija "Igra prestola"
je imala 4,2 miliona gledalaca, pa je HBO odmah dao "zeleno svetlo" za
rad na drugoj sezoni. Po svemu sudeći ta sezona će debitovati sledeće
godine, a biće zasnovana na drugoj knjizi ovog serijala Džordža R.R.
Martina, "Sudar kraljeva". Prva sezona je rađena po prvoj knjizi "Pesme
leda i vatre". Rad na nastavku je, izgleda, dat uzimajući u obzir ne
samo troškove oko snimanja serije, već i potencijalnu zaradu od prodaje u
inostranstvu, kao i diskova, koji su već sada izuzetno obećavajući.
Inače, analitičari ukazuju da se "Igra prestola" može pohvaliti pre
svega odličnim ocenama gledalaca, ali ne i samom gledanošću. Naime,
premijeru je gledalo 2,2 miliona gledalaca, a prvu reprizu 1,2 miliona.
Kada se na to doda 800.000 koji su gledali treće emitovanje dolazi se do
pomenutih 4,2 miliona gledalaca. Poređenja radi prošle jeseni debi
serije "Boardwalk Empire" je imao 4,8 miliona ljudi na premijeri i 2,3
miliona za prvu reprizu. Međutim, koliko sam start ne mora mnogo da
znači pokazuje trenutno najgledanija serija na HBO-u, "True Blood" koja
je debitovala sa samo 1,4 miliona gledalaca. HBO već sada zarađuje 2,5
miliona dolara po emitovanju epizode van Severne Amerike, tako da ne bi
trebalo da bude većih problema u pokrivanju 50 miliona koliko je uloženo
u stvaranje "Igre prestola".
|
||
- Armin van Buuren |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19360 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
I ja sam mislio na ovo s onime što sam rekao. Ažurirao nebojsa66 - 25.Travanj/Apr.2011 u 15:07 |
||
Nisam lud, mater me testirala! |
||
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
E nasao sam uradjen prevod za drugu epizodu, koliko mi se cini prevod odg za relase 720p.HDTV.x264-CTU/FQM, okacio sam kod nas....
|
||
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
zato sam i stavio.. da se vidi u ciframa Ažurirao AcaNDr - 25.Travanj/Apr.2011 u 16:38 |
||
- Armin van Buuren |
||
Odgovori | Stranica <1234 86> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |