| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Outlaws and Angels (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Vvesko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 16.Studeni/Nov.2013 Lokacija: Teslić Status: Offline Points: 553 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Outlaws and Angels (2016)Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2016 u 16:44 |
![]() Režija: JT Mollner Scenarij: JT Mollner Žanr: Western Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 120 minuta Uloge: Chad Michael Murray, Teri Polo, Luke Wilson, Francesca Eastwood, Frances Fisher, Ben Browder, Steven Michael Quezada... Henry (Chad Michael Murray) i njegova opaka banda ubica upravo su opljačkali banku! Ali pljačka koja ih je trebala osigurati doživotno i pružiti im novi život južno od Meksičke granice, pretvorila se u krvavi obračun! Tokom pljačke bili su prisiljeni ubiti šerifa McCabea (Duke Mollner), zbog čega su im ucenjene glave! Sada, sa jednom od najvećih ucena u istoriji američkog Zapada, oni kreću u beg na jug kroz opasan teren. Polumrtvi i bez konja, hrane i vode, konačno naiđu na kuću Georgea Tildena (Ben Browder), koji zajedno sa svojom ženom Adom (Teri Polo) i dve kćeri živi u blizini granice. Bez ikakvih drugih opcija, banda odluči prenoćiti kod njih pre prelaska granice. Ali brzo usledi zastrašujući sled događaja. Mračne porodične tajne se otkrivaju a Henry se suočava s neobičnom i neočekivanom prilikom za iskupljenje. izvor:filmonizirani Preveo/la: akomoze Ažurirao Vvesko - 22.Srpanj/Jul.2016 u 16:47 |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2016 u 00:18 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 15:32 |
|
Opet ja da ispravim IMDb. Ne moze jedan od zanrova da bude triler, ali western i drama jeste. Veoma zanimljiv film. Nije nijedna od klise tema western filmova, mada pocinje krvavom pljackom banke pa se organizuje potera ali nije ono sto mislite da 120 min. njih jure ili i nekakve zasede pa se puca na sve strane. Nije tako. Eto da spomenem zanimljiost, da je jedna od glavnih uloga upravo cerka Clinta Eastwooda, Francesca, koji je bio i ostao jedan od najvecih zastitnih znakova ovog zanra a to je western. Preporucujem.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |