| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dead Europe (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dead Europe (2012)Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2013 u 15:54 |
|
Dead Europe (2012) ![]() IMDb Režija: Tony Krawitz Scenarij: Louise Fox, prema djelu Christosa Tsiolkasa Žanr: Drama Jezik: Engleski, Grčki, Francuski, Mađarski Država: Australija, Velika Britanija, Grčka Trajanje: 84 min William Zappa ... Vassili Ewen Leslie ... Isaac Eugenia Fragos ... Reveka Elena Carapetis ... Sophie Jonathan Vloutis ... Christos Alexia Kaltsiki ... Anastasia Danae Skiadi ... Giulia Alexandros Mylonas ... Uncle Giorgio Alexandra Pantelaki ... Aunt Adriana Argiris Pantazaras ... Sal Ilianna Mavrommati ... Eleni Louiza Batista ... Grandmother George Giannakakos ... Man in Park Kodi Smit-McPhee ... Josef Theodora Tzimou ... Natalia Film je ekranizacija istoimenog romana autora Christosa Tsiolkasa. Isak je priznati mladi fotograf, grčkog porekla koji živi u Australiji. Kada ga pozivaju na izložbu svojih radova u svojoj postojbini Grčkoj, saopšti roditeljima želju da otputuje, ali oni se energično protive. Majka ga upozorava na porodično prokletstvo, dok se otac još više okreće svojoj slabosti alkoholu, tražeći od Isaka da po svaku cenu odustane od puta. Pošto Isak ignoriše očeva upozorenja, ovaj pijan seda u automobil i gine. Isak prenosi pepeo preminulog oca, iz Australije u Grčku. Putujući, shvata da se u prošlosti u njegovoj porodici desilo nešto zlo, u vezi s jednim dečakom jevrejskog porekla, čiji duh počinje da ga pohodi. Pokušava da odagna crne misli prekomernom upotrebom droge i seksa. Prevod je uradio aleksa0411 TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |