Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Che? aka What? (1972)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Che? aka What? (1972)

Che?

Che? (1972)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Što?

Godina:

1972

Žanr:

komedija

Trajanje:

114 min

Režija:

Roman Polanski

Scenarij:

Roman Polanski
, Gérard Brach

Glavne uloge:

Marcello Mastroianni
  >  Alex
Guido Alberti
  >  Priest
Christiane Barry
  >  Dresser
Luigi Bonos
  >  Painter
Carlo Delle Piane
  >  Young Oaf #1 in Car
Hugh Griffith
  >  Joseph Noblart
Dieter Hallervorden
  >  German #2
Gianfranco Piacentini
  >  Tony
Sydne Rome
  >  Nancy
Henning Schlüter
  >  Catone (as Henning Schlueter)
Romolo Valli
  >  Giovanni
Mogens von Gadow
  >  German #1 (as Mogen von Gadow)
Elisabeth Witte
  >  Nurse

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Che? aka What? (1972)
    Objavljeno: 20.Svibanj/May.2018 u 22:18
Odgledah Che? (1972) koji me je podsetio malo na film Ćorsokak mladog Polanskog, film koji je zanemaren poput ovog koji je na repertoaru. Trebao bih da ga repriziram kao što sam ovaj, da osvežim memoriju i da opet vidim stariju sestru Katrin Denev. Marčelo i Roman su me po ko zna koji put svojim likom podsetili na pokojnog Radeta Markovića i Ivicu Vidovića. Ličili su kao braća rođena i to je sve zajedno neka driga priča. Roman se malo razigrao u ovoj neobičnoj komediji apsurda u kojoj kao da nema, uključujići i njega kao reditelja i epizodistu, nijedne pewrsone koja je izgurala pubertet. Usamljena kuća u blizini mora dodatno je dozvolila čudnim domaćinima i gostima da se još više opuste i razmašu u svojim ludorijama koje postaju nadrealne i apsurdne. Možda je Splav meduza metafora koja se odnosi na pomenute likove koji su živnuli u montipajtonovskoj trci na kraju filma. Trka možda nije bila montipajtonovska ali kraj izgleda kao da su ga oni a ne Polanski režirali. Mlada dama mi izgleda kao Alisa u zemlji čuda a sam razlog snimanja ovog filma mi je ostao nedokučiv
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.