Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed -
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

"Divx u VCD" pitanje u vezi zvuka

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Bojan View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bojan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: "Divx u VCD" pitanje u vezi zvuka
    Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2004 u 21:38

Imam pitanje za one koji znaju odgovor jer neznam više što da radim.

Kod prebacivanja filma iz DivX-a u Vcd koristio sam TMPGenc Plus po tutorijalu koji sam vidio na ovim stranicama ali se javio problem sa zvukom, (dobio sam sliku bez zvuka (sa titlovima)) FFdshow je također instaliran. Više ne znam što poduzeti da dobijem zvuk.

Molim Pomoć.

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2004 u 22:44
Probaj ripati neki film koji si vec ripo i znas da ima zvuka... Kum je neki dan iso ripati mr. beana i nije nikak mogo dobiti zvuk pa je mene pozvo da sredim. Onda sam nakon pokusavanja i pokusavanja skuzio da je ostecen audio stream i zato nece. Probaj to sto ripas otvoriti u virtual dubu. Ako se radi o istoj stvari, javit ce ti da je osteceno bla bla i da pitat da ce te dali da ispravi i tak pa mu reci da pa probaj pustit da vidis kolko je osteceno... Ako nije jako onda si to sejvaj pa ripaj, al eto meni tj kumu je bilo dosta osteceno pa nije bilo koristi od ripanja toga...
Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
Bojan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bojan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2004 u 01:33

Hvala  Bikonja na odgovoru.

Mislim da mi neš drugo fali jer nemogu dobiti ni na drugom filmu zvuk, kaj mi veli da sam možda nekaj preskočil ili nis uštekal negde nešto za zvuk. Inače sve prolazi uredno ali zvuka nema niotkud.

Probal sam to sa VirtualDubom i nije javil nikakvu grešku, čak sam i zvuk mogel snimiti u .waw formatu pa sad imam njega posebno.

Možda negde još ima nešto posebno za zvuk??

Neznam.

HELP

Na vrh
Bojan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bojan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2004 u 01:48

E jos nesto VirtualDub kaže ovako kad sam učitao film i pokušao pokrenuti nešto da se vidi: "No audio decompresor could be found to decompres the source audio format". Jel to znači da mi fali neki audio dekompresor i di da ga nađem ak je to to .  

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2004 u 09:26

Hmm... Provjeri za svaki slucaj dal imas instaliran ffdshow, probaj mozda nimo, tsunami ili nesto slicno... Ako ni tak nemres dobiti zvuk probaj i maknut tmpgenc pa opet staviti.... probaj gledat opcije u njemu sve sto se tice zvuka malo probaj skuziti ako ima nesto... Probaj samo za probu taj wav koji si dobio staviti u drugi film pa njega ripat....

Javi rezultate ovih solucija...

Na vrh
Bojan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bojan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2004 u 19:50

Hvala Bokonja na brizi i savjetima!!

Problem oko zvuka sam uspio riješiti sa VirtualDub-om, hex editorom(XVI32),  Besweet-om i na kraju TMPEnc-om. Procedura je malo potrajala ali je uspjelo. Problem je bio u WAV datoteci koja je bila neki čudni WAV koji sam rasturil direktno u AC3 sa hex editorom, pa sa Besweet-om u bilo koju zvučnu datoteku koju je TMPGEnc mogel prepoznat i uklopit u VCD (možeš dobit VCD sa sa AC3 zvukom).

Evo to je to ukratko. 

Na vrh
Bojan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bojan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2004 u 19:51
Sorry napisal sam Bokonja umjesto Bikonja
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2004 u 19:23

Nema na cemu, i drugi put ;)

Drago mi je da si rjesio.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.