Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - nikako namjestit titlove za Cars (auti)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

nikako namjestit titlove za Cars (auti)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nitro_vip View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitro_vip Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: nikako namjestit titlove za Cars (auti)
    Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2006 u 18:18

skinuo sam film "The Cars" (auti) preko torrenta i film radi dobro.
tu sam, na stranici nasao prijevode no nijedan ne pase. i po starom obicaju idem nariktat preko time adjustera (odaberes prvi titl i zadnji titl) i to je to, trebalo bi radit

no nece, nece da ga jebes na pocetku radi dobro, u sredini se skroz ujebe i na kraju opet krene dobro. probao sam i sa subtitleworkshopom i ni s tim ne ide.
fps filma i titla je isti na sve sam pazio al nece i nece

evo informacije o torrentu u slucaju da netko ima istovjetni film i da je uspio nariktat prijevod pa da to razmjenimo

Cars avi[www bubbas-world net]

Info hash: b540c062b46c34325da80ea9cfc6beed47beaac0
Tracker announce: http://www.bubbas-world.net/announce.php
Tracker scrape: http://www.bubbas-world.net/scrape.php
Total size: 700.94 megabyte in 1 files
Number of files: 1

Files

Cars.avi

700.94 M (734990336 bytes)

p.s. da nebude zabune riktao sam titlove milijun puta, uvijek je islo nekad teze nekad lakse no ovaj put se ujebalo i nebi nariktao da si isus. inace film je kompjuterski animiran, o malim autićima ako znate na koji mislim.

hvala unaprijed

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.