Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - After Dark Horrofest 4  (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

After Dark Horrofest 4 (2010)

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: After Dark Horrofest 4 (2010)
    Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 12:32

DREAD

Dread je priča o tri studenta koji rade dokumentarac za školu o užasima koji su drugi preživeli.
Mlada zvezda Sumrak Sage Dzekson Retbon je glavni glumac.
Stiven i Šeril su studenti, kolege, koji prave dokumentarni film o tome čega se ljudi plaše(o ljudskim strahovima/užasima).
No, njih dvoje nisu ni svesni da njihov treći kolega, Kveid je bio svedok ubistva svojih roditelja koje je počinio neki
ludak sa sekirom i da želi da svi ostali dožive njegov lični horor.
Njih troje počinju da snimaju razne ljude otkrivajući najstrašnije momente u njihovim životima,
ali Kveidu vrlo brzo dosadi intervjuisanje i odlučuje da pređe na mnogo viši nivo u kom će njih troje,počevši
da otkrivaju svoje strahove pred kamerom, postati dosta ranjiviji. U momentu kada Stiven i Šeril shvate da im je partner,
ludak, naćiće se u situaciji da su oni sami predmet užasnog eksperimenta koji postaje stvarnost....učenje o strahovima i
užasima mnogo više nego što ljudski um može da podnese.
Klajv Barker otac moderne horror/thriller franšize i stvaralac Gospodara Pakla i serijala Kendimen je producent ovog filma.

HIDDEN

Hidden je priča o Kai Koss-u (poznatom kao KK),
koji se protiv svoje volje vraća u mali grad,
iz koga je pobegao pre 19 godina. Njegova okrutna majka je nedavno preminula
i ostavila mu kuću u kojoj je odrastao.
On namerava da ode čim završi sve poslove,ali
uz njegovo nasledstvo dolaze mračne i smrtonosne
tajne i tao se KK ubrzo upliće u čitav niz dogadjaja,
koje niko ne može da kontroliše..
Nisu svi u ovom gradiću sretni što se vratio.
Kada mladi par, koji je kampovao, nestane,
njegovi problemi postaju preveliki.
Senka prošlosti se nadvija nad njim dok on pokušava da se izbori sa sadašnošću.
Na kraju shvata da, iako već dve decenije pokušava da zaboravi, postoje
stvari od kojih se jednostavno ne može pobeći.

Kill Theory

Da li ste spremni za nezimislivo?Sa tim pitanjem se suočilo sedmoro studenata koji su proslavljali maturu
u izolovanoj kući i koji su svoje živote stavili na strašan test serijskom ubici.Do zore,samo jedan od njih će
ostati živ.Ako dođe zora i bude preživelih više od jednog,SVI UMIRU.Zarobljeni u smrtonosnoj
zamci,naterani su da se ubijaju međusobno da bi preživeli.Prijatelji i parovi moraju da testiraju
svoje poverenje,ali sat i dalje otkucava.Neko se bori radi ljubavi,neko za preživljavanje,ali sve će se
to promeniti,jer u dubini duše....SVI SMO MI UBICE!

Lake Mungo

Kod nasipa jezera Mungo udavila se šesnaestogodišnja Eliz Palmer.Kada je njeno telo pronađeno i
posle zaključka da se radi o nesrećnoj smrti, njena porodica je sahranila.
Tada je porodica počela da doživljava čudne i neobjašnjive događaje koji su se odvijali
u i oko njihove kuće. Krajnje očajni, Palmerovi su potražili pomoć psihologa i parapsihologa Reja.
Rej je otkrio da je Elis vodila tajni, dvostruki život. Niz tragova dovodi porodicu do jezera Mungo gde se Elisina
tajna prošlost otkriva.

THE FINAL

Dejn, pomalo čudan učenik, sa samoubilačkim sklonostima predvodi grupu
buntovnika sa ciljem, da se smrtno osveti za svo ponižavanje koje
su trpili sve ove godine,od strane popularnih učenika u Hon srednjoj školi.
Koristeći ideje koje su potekle sa njihovih časova i horror filmova,
preokreću situaciju i oni su odlučili da njih ponižavaju.
Nakon sto je dobio kuću, koju mu je
ujak ostavio u testamentu, Dejn i njegovi
prijatelji Džek,Rejvi,Andi i Emilli
se spremaju da za samo jednu noć njihove "kolege" preplaše za ceo život kako fizički tako i psihički.

THE GRAVES

Na poslednjem zajedničkom vikendu, Megan i Abi Grejvs su se izgubili u zabačenom delu pustinje u Arizoni
gde ih je privukao mali napušteni rudarski grad Skul Siti.
Ali vrlo brzo će shvatiti da je gradić Skul Siti sve samo ne napušten i da iz njega nema izlaza.
Sestre su sada plen.U očaju su prinuđene da se vrate osnovnim instiktima, sve u cilju borbe za opstanak usled horora -ljudskog i nadprirodnog- u kom su se zatekle.
Da li su u stanju da na vreme otkriju tajnu Skul Sitija i spasu se ili će samo biti poslednje u nizu žrtvi?

The Reeds

U filmu The Reeds vikend krstarenje kroz Norfolk Broads postaje zastrašujuće za šestoro prijatelja.
Na malom kruzeru Korser Star kojeg su iznajmili od G. Krokera, prevoznika iz lokalne luke,društvo gubi orijentaciju i pokušava da se probije kroz vodu punu trske do glavnog kanala. Nakon prve žrtve izazvane zastrašujućom nesrećom,brod dolazi do obale.Svaki pokušaj da prežive i pronađu izlaz,propada.Jednog po jednog terorišu mladi huligani i bivaju ubijeni od čoveka sa kapuljačom.
Iz ovog kanala kojeg nadgleda Kroker jednostavno nema mesta za pobeći.Pre nekoliko decenija Kroker je ubio grupu mladih ljudi i pokrenuo paklenu kletvu,kletvu koja sustiže sve koji krenu na putovanje Korser Star-om.

Zombies of Mass Destruction

U ZMD mirna ostrvska komuna je narušena! Luku Gamble u Vašingtonu su preplavili zombiji.Ljudi su nemoćni u namari da ih se otarase.
Neugledna banda buntovnika koju predvodi Frida, iranski student koja je osumnjičena da je
terorista i Tom koji je gej biznismen (koji se vratio sa partnerom u
grad da vidi svoju majku),pokušavaju da preokrenu sled događaja i reše se zombija.

Zahvaljujem se Bojani i Mary na pomoći oko prevoda sinopsisa za ove filmove.Moje dame,predivne ste i još jednom puno hvala. Wink

Ažurirao AcaN - 23.Sijecanj/Jan.2010 u 20:21
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 14:50
prvi after mi je bio najbolji,bilo nekoliko dobrih naslova,dok 2,3 zajedno nisu imali 3,4 dobra naslova,a ovde ja licno ocekujem dosta dobrih filmova ,jedino sto me ne privlaci je ovaj sa Zombicima 

Ažurirao AcaN - 23.Sijecanj/Jan.2010 u 20:15
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 14:55
ovaj sto je rezirao Clive Barker bi mogao bit jako dobar.
Ako je itko na ovom svijetu "bolestan" to je on.
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 14:58
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

U pravu si,a igre su mu isto bolesne,tako da bi taj trebao biti dobar

- Armin van Buuren

Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 15:40
Au, trebalo bi bar 2 da budu dobri odavde...
I svaka čast na temi...ClapClap

Ažurirao PsOaligator - 23.Sijecanj/Jan.2010 u 15:41
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 15:59
Originalno postovano od strane PsOaligator PsOaligator piše:

Au, trebalo bi bar 2 da budu dobri odavde...
I svaka čast na temi...ClapClap

Hvala Wink

btw,ova 3 filma vec ima na netu,pa ko voli nek izvoli Dread,Kill Theory,Lake Mungo

Ažurirao AcaN - 23.Sijecanj/Jan.2010 u 16:04

- Armin van Buuren

Na vrh
JDs Revenge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 22:37
vrlo sam zadovoljan ovim postom,hvala,nista vise ne komentarisem Smile
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2010 u 00:35
Nema na cemu, da se ne plasim horora rekla bih  my pleasure LOL
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2010 u 07:32
Originalno postovano od strane faithlessmary faithlessmary piše:

Nema na cemu, da se ne plasim horora rekla bih  my pleasure LOL

+1 LOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2010 u 20:03
Izgleda mi zanimljivo ovaj četvrti hororfest, moglo bi ovdje biti dobrih filmova. Thumbs Up

Nego, je li netko pogledao neke od navedenih, komentari, preporuke...? Tongue
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2010 u 20:27
Ja jos nista od ovoga, a prosle godine sve i bilo je polovinu dobrih filmcina.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
asset View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asset Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2010 u 23:03
nesto korisno i za mene, hvala Smile
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2010 u 00:37
Originalno postovano od strane asset asset piše:

nesto korisno i za mene, hvala Smile

Ako volis gledati horror filmove, ovo je 50% garantovan izbor.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2010 u 06:39
Originalno postovano od strane Buki Buki piše:

Izgleda mi zanimljivo ovaj četvrti hororfest, moglo bi ovdje biti dobrih filmova. Thumbs Up

Nego, je li netko pogledao neke od navedenih, komentari, preporuke...? Tongue

ja čekam da se svi pojave u HD i onda laganica u gledanju Wink

- Armin van Buuren

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2010 u 15:33
Javite utisak o filmovima, nemam namjeru skidati sve filmove, pa kada vidim komentare odlučit ću se za 2-3 najbolja. Thumbs Up
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2010 u 15:43
ja ću javiti, kako koji odgledam

- Armin van Buuren

Na vrh
Coolrunner View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Coolrunner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2010 u 15:54
Jos nisam gledao, ali mi na osnovu opisa ovaj Dread lici na pricu Urbanih legendi. 
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2010 u 16:04
e sad gledam temu i ladno piše da se filmovi danas pojavljuju na dvd-u, tako da ih očekujem uskoro na mom repertoaru.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2010 u 23:28

Zombies of Mass Destruction

Očekivao sam da će film biti sranje, jer je o zombijima sve ispričano i tu nema ništa novo.
Film faktički počinje u 28 minuti i to veoma dobro čitaj, smešno i onda bi trebao da bude i kraj. Do tad je bilo sve mlitavo, a od tad je sve razdrmano i nepovezano.Onaj Zone of the Dead je oskarovac za ovaj film. Sad nek kažu oni što su pljuvali po našem filmu, kakvo je ovo smeće.Kako film prolazi, postaje od običnog sranja, neko ogromno.
Ajme majko mila, pa šta im je trebalo ovo i da ga stave u Afterdark?

Nadam se da je ovo jedino razočarenje, zato sam ga i prvog gledao?

P.S.

Čitam na drugim forumima, da je ovaj jedan od boljih filmova na festivalu Confused

Ažurirao AcaN - 14.Travanj/Apr.2010 u 14:46

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 17:57
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

Ne da je bolestan, nego se ne zna.

DREAD

Ne znam, da li je neko gledao ovaj film, ali mene je oduševio? Radnja filma ide polako i to mi se sviđa. Nema neke žurbe, sve ide svojim tokom, možda će to nekom biti i mana u filmu, ali meni NE!

Mali spojler!

Ima jako dobrih scena, zvučni efekti extra.Kad ga lik udara šakom u nos i kasnije kad dobije bocom u glavu, su toliko realni toliko tupi, da sam se naježio, kao da je mene neko klepio.LOL

"Bolest" Klajv Barkera  je i ovde više nego prisutna i ima baš morbidnih scena.

Znao sam da ne može biti loš film, čim je rađen po njegovoj priči!

Voleo bi da čujem komentare ljudi, koji su ga gledali!

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,191 sekundi.