Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 2012 (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

2012 (2009)

10.5: Apocalypse

10.5: Apocalypse (2006)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2006

Žanr:

drama, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

169 min

Glavne uloge:

Melissa Sue Anderson
  >  First Lady Megan Hollister
Dean Cain
  >  Brad Malloy
Kim Delaney
  >  Dr. Samantha Hill
Frank Langella
  >  Dr. Earl Hill
Garcelle Beauvais
  >  Natalie Warner (as Garcelle Beauvais-Nilon)
Oliver Hudson
  >  Will Malloy
Carly Pope
  >  Laura Malloy
Tyrone Benskin
  >  Jackson the Bartender
Carlos Bernard
  >  Dr. Miguel Garcia
Mark Camacho
  >  Russ the Poker Player
John Cassini
  >  Sean Morris, Hollister's Aide
David Cubitt
  >  Dr. Jordan Fisher
Barbara Eve Harris
  >  Stacy Warner, FEMA Director
Tamara Hope
  >  First Daughter Amy Hollister
Peter Outerbridge
  >  Alec Becker

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 2012 (2009)
    Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2009 u 13:00
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Evo još malo za "2012"

1080p (211MB)
http://playlist.yahoo.com/makeplaylist.dll?sid=87696387&sdm=web&pt=rd

720p (144MB)
http://playlist.yahoo.com/makeplaylist.dll?sid=87696385&sdm=web&pt=rd

480p (60MB)
http://playlist.yahoo.com/makeplaylist.dll?sid=87696384&sdm=web&pt=rd

Nadam se da neće biti kao neki raniji filmovi slične tematike i verujem u dobru ekipu: John Cusack, Thandie Newton Embarrassed, Oliver Platt, Woody Harrelson, Danny Glover... Jedino što me brine jeste Roland Emmerich... Uostalom - videćemo...

da ne pisem ponovo, darije je vec skockaoLOL Nego sa nestrpljenje cekam ovaj film, ove je moji najbolji zanr ali retko kad ima kvalitetne filmovi sta mislim da ce da ovaj bude (kvalitetan). Znaci film izlazi u Novembar/studeni a kvalitetnu snimku ... sta znam i lepo bi bilo kad iskoci bilo sta za ovaj film da tu napisemoLOL
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2009 u 13:12
Tako sam sa oduševljenjem gledao još neke trailere za filmove slične tematike a kad sam odgledao film, automatski sam dobio još 700+ MB prostora na HDD-u. Nadam se da sa ovim neće biti tako.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2009 u 13:49

Tako sam sa oduševljenjem gledao još neke trailere za filmove slične tematike a kad sam odgledao film, automatski sam dobio još 700+ MB prostora na HDD-u. Nadam se da sa ovim neće biti tako.

+1
Na vrh
jakaka View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jakaka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2009 u 12:25
Nadam se dobrom filmu, valjda se neću razočarati Wink
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2009 u 15:50
Originalno postovano od strane jakaka jakaka piše:

Nadam se dobrom filmu, valjda se neću razočarati Wink

TakođerApprove
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2009 u 16:59

Originalni naslov:

2012

Žanr:
ZF, film katastrofe, triler

Trajanje:
125'

Godina izdanja:
2009.

Zemlja:
SAD

Izdavač/Distributer:
Sony Pictures Entertainment

Linkovi:
Službena stranica
Imdb

Uloge:
John Cusack, Amanda Peet, Thandie Newton, Danny Glover, Woody Harrelson

Režija:
Roland Emmerich

Scenarij:
Roland Emmerich, Harald Kloser

Producent/i:
Roland Emmerich, Harald Kloser, Larry J. Franco

Kraj sveta "2012."

Novo ostvarenje Rolanda Emeriha govori o katastrofi koja preti da razori celo čovečanstvo, dok samo najbogatiji i najmoćniji imaju priliku da se spasu. Premijera u Srbiji 12. novembra. Uloge tumače Džon Kjuzak, Vudi Harelson, Deni Glover, Tendi Njutn, Amanda Pit.

Film Rolanda Emeriha "2012." govori o apokalipsi koja preti da razori ceo svet.
Trejler za film "2012."

Posle neubičajenih aktivnosti i velikih eksplozija na Suncu, čitavom čovečanstvu preti istrebljenje.

Reakcija svetskih lidera na takvu katastrofu je pravljenje brodova koji mogu da izdrže nastupajuće nepogode.

U tim "Nojevim barkama" pridružiće im se najbogatiji ljudi sveta, dok je ostatak stanovništva osuđen na propast.

Posle katastrofe, oni treba da obnove uništenu civilizaciju i ponovo nasele Zemlju.

Neke od glavnih uloga igraju Džon Kjuzak, Deni Glover, Vudi Harelson, Amanda Pit, Tendi Njutn i Oliver Plat.

Džon Kjuzak igra vozača Džeksona Kurtisa, koji sanja da postane pisac.

On je razveden, a deca mu žive sa bivšom suprugom i njenim novim izabranikom, plastičnim hirurgom.

Jednom prilikom Kurtis vodi decu na izlet u nacionalni park "Jeloustoun".

Kada stignu, vide da su "Jeloustoun" zaposeli vojska i vladini naučnici iz razloga koje ne žele da otkriju u potpunosti.

Tamo sreću i radio voditelja, čudnog izgleda i još neobičajenijih ideja (Vudi Harelson).

On propoveda da svi signali upućuju na nastupajuću propast koja će početi u Kaliforniji, a zatim se proširiti na čitav svet.

Dalji događaji pokazaće da on i nije toliko blesav, kao što se čini.

Deni Glover igra ulogu predsednika SAD, koji učestvuje u svetskoj zaveri, a o tome ne obaveštava ni svoju ćerku (Tendi Njutn).

Majstor za filmove o katastrofama

Reditelj filma "2012" je Roland Emerih. On je poznat i kao scenarista i producent, prvenstveno "akcija" i filmova koji govore o katastrofama velikih razmera.

Na večnoj listi režisera, koji su svojim filmovima zaradili najviše novca, Emerih zauzima osamnaesto mesto.

Neka od najpoznatijih ostvarenja ovog režisera, rođenog u Nemačkoj, su "Dan nezavisnosti", "Godzila", "Univerzalni vojnik", "Patriota" i "Dan posle sutra".

Zaplet filma "2012" zasnovan je na drevnom verovanju naroda Maja, iz centralne Amerike.

Oni su konstruisali kalendar, koji se završava 20.12.2012. godine, pa je zbog toga nastalo verovanje da će tada nastupiti kraj sveta.

Premijera filma "2012" u Srbiji zakazana je za 12. novembar.

Ažurirao luka0037 - 14.Listopad/Oct.2009 u 17:03

Na vrh
Khevenhiler View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Khevenhiler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2009 u 22:36
Jeste Emerih snimio "Zvezdanu kapiju" i njom direktno pokrenuo sve što je sledilo nakon nje, ali vidim da je jedan od likova u ovom filmu i predsednik SAD-a, pritom i crnac (Afroamerikanac), a sa tim nema nimalo zezanja!

Kad Emerih snima film u kojem se pojavljuje predsednik SAD-a, onda dobijete "Dan nezavisnosti" film toliko suštinski glup i politički korektan (PK) da kod mene izaziva mučninu! U prvih 5 minuta filma Džef Goldblum 3 puta opominje okolinu da reciklira.

Mnogima je promaklo da se u prvom filmu "Dosije X" Molder u uličici pomokrio po plakatu tog čuda nad čudima. To je o filmu imao da kaže Kris Karter.

U skoro svakoj SF seriji (a ja ih, bogami, skoro sve gledam) nađe se poneki posprdni komentar tog delca.

Kao reakcija na taj film Tim Barton je snimio "Mars napada" u kojem američki predsednik, gle čuda, ne spasava planetu i čovečanstvo, već mu se desi nešto drugo...

Očekujte predsednika kao Nou arkograditelja, još jednom spasioca čovečanstva, reciklažu, "Unconvenient Truth", PK, gej parove (ljudske i životinjske), PK, PK i PK.

Srećno sa filmom, ja ga neću gledati.
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2009 u 20:51
Nadam se da nisi u pravo, ali bas puno se nadam, znam da ce da ima takva sranja sta je do negde normalno za ovakav tip na filmova, ali nadam se da nece da bude bas kao sto ti pricas.
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
IvanBM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IvanBM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2009 u 22:11
Film bi trebaop imati jako dobre efekte buđet mu je 200 milijuna, a Star treku 150 milijuna onda si možete misliti kakvi su efekti u 2012. Nadam se odličnom filmu katastrofe.
Meni su i ostal 2012 solidni ali ipak je Nostradamus 2012 najbolji od svih do sada jer su skoro svi 2012 filmovi od The Asylum Presents filmografske kuće, ali ovaj zadnji "2012 Supernova" još nisam skinuo ni gledao možda je dobar. ali ako gledamo između tih i Ovog 2012 onda sigurno znamo da je ovaj 2012 predobar film.

Ažurirao IvanBM - 30.Listopad/Oct.2009 u 17:19
S Poštovanjem!
Ivan B.M.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2009 u 22:21
Brate, to "2012: Supernova" je film produkcijske kuće "The Asylum", tako da... pa recimo, nemoj mnogo očekivati
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2009 u 22:47
Originalno postovano od strane IvanBM IvanBM piše:

Film bi trebaop imati jako dobre efekte buđet mu je 200 milijuna, a Star treku 150 milijuna onda si možete misliti kakvi su efekti u 2012. Nadam se odličnom filmu katastrofe.
Meni su i ostal 2012 solidni ali ipak je Nostradamus 2012 najbolji od svih do sada jer su skoro svi 2012 filmovi od Asya Presents filmografske kuće, ali ovaj zadnji "2012 Supernova" još nisam skinuo ni gledao možda je dobar. ali ako gledamo između tih i Ovog 2012 onda sigurno znamo da je ovaj 2012 predobar film.

Bas i zato mislim dabi ovo trebao da bude dobar film. Thumbs Up
Na vrh
IvanBM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IvanBM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2009 u 17:24

Brate, to "2012: Supernova" je film produkcijske kuće "The Asylum", tako da... pa recimo, nemoj mnogo očekivati  
DA to sam i htio napisati samo sam napisao krivo ime produkcijske kuće ja sam napisao asya umjesto The Asylum.
Jer 2 filma 2012 su od The Asylum produkcije jedino nostradamus 2012 nije i dobar je, a ovaj
2012: Supernova ak dođe prijevod budem skinuo i pogledao možda bude solidan, valjda nebu kao war of the worlds 2. LOLLOLLOLLOL
pozz
S Poštovanjem!
Ivan B.M.
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2009 u 16:23
Danas je premijera titloviekipa nadam se dacemo ga brzo dobiti.
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2009 u 12:57
2012.Cam.2009.Xvid.TA vec je izasao ali preporucujem da to ne spustate.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2009 u 14:10
Da, čekati ću i ja bolju verziju, ova CAM je stvarno loša i može mi samo zajebati film.
Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2009 u 15:14
I ja cu cekati makar R5..
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2009 u 04:51

znaci ne verujem kakav snimak, da ne ostavljam link za skidanje, pogledajte simple od verzije 

2012 TS MD Xvid-LTRG

ja sam malo pre pogledao i ne mogu da se nacudim, izgleda kao barem R5, ali je zvuk uzasan, cekam sledecu verziju u kojoj ce najverovatnije da srede i zvuk

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2009 u 02:24
Apokalipsa mami gledaoce

Film Rolanda Emeriha o apokalipsi „2012" prvog vikenda prikazivanja zaradio rekordnih 225 miliona dolara širom sveta i probio se na prvo mesto najgledanijih ostvarenja.

Film „2012", koji govori o globalnoj katastrofi, prvog vikenda prikazivanja se probio na prvo mesto liste najgledanijih filmova.
Izjave reditelja Rolanda Emeriha i glavnog glumca Džona Kjuzaka

Poslednja epska priča o apokalipsi Rolanda Emeriha (režirao i „Dan nezavisnosti", „Dan posle sutra") zabeležila je zaradu od 225 miliona dolara širom sveta, saopštio je distributer Kolumbija.

U SAD i Kanadi, film je zaradio 65 miliona dolara i tako nadmašio i najoptimističnije prognoze.

Ostatak prihoda (160 miliona) ostvaren je u 105 zemalja, a najviši je bio u Francuskoj (17,2 miliona), Rusiji (15,3 miliona) i Emerihovoj rodnoj Nemačkoj (12,4 miliona).

Distributer filma Kolumbija saopštio je da je „2012" zabeležio rekordnu zaradu za originalni film (koji nije nastavak ili zasnovan na bestseleru ili poznatom brendu).

Ako se računaju svi filmovi, onda „2012" zauzima deveto mesto, a bolju zaradu prvog vikenda prikazivanja su ostvarili nastavci „Harija Potera", kao i ostvarenja „Spajdermen", „Ratovi zvezda" i „Da Vinčijev kod".

Rekordnih 394 miliona dolara zaradio je „Hari Poter i polukrvni princ" u julu ove godine.

Snimanje ostvarenja „2012", zasnovanog na majanskom kalendaru i drugim proročanstvima o kraju sveta, koštalo je 200 miliona dolara.

Studio Kolumbija se nadao da bi „2012" prvog vikenda mogao ostvariti prihod od 150 miliona na globalnom nivou, izjavio je Rori Bruer, Kolumbijin predsednik za svetsku distribuciju.

Moguće objašnjenje zašto je ovaj film naišao na fantastičan prijem kod publike pružio je i reditelj Roland Emerih.

„U poslednje vreme ima puno pesimizma. Ljudi pretežno misle da nas ne očekuje sjajna budućnost, tako da, gledajući ovaj film, može da se dogodi da jednostavno budete uvučeni u sam scenario", kaže Emerih.

I glavni glumac Džon Kjuzak smatra da su sumorne prognoze naučnika o budućnosti planete doprineli interesovanju za ovakvu vrstu filmova.

„Ako postoji kolektivna zabrinutost zbog klimatskih promena i nuklearnog rata, onda bi ovaj film mogao ponuditi razrešenje do koga bi eventualno došlo", optimističan je Džon Kjuzak.

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2009 u 17:15
Ne znam, ali čuo sam od nekoliko ljudi koji su ga gledali u kinu da je film jako loš.
Pogotovo sama priča filma...
Na vrh
IvanBM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IvanBM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2009 u 18:03
J*G sad si me zeznuo planirao am u kino ići gledati film, ali nakon što si ovo rekao neznam baš dali budem išao.
S Poštovanjem!
Ivan B.M.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.