Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titl za The Simpsons Movie
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titl za The Simpsons Movie

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
armature View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj armature Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titl za The Simpsons Movie
    Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2007 u 14:49
Ako ima neko titl za The Simpsons Movie. neka pusti link ili mi ga baci na mail www.milakage@yahoo.com

Hvala unapred
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2007 u 17:40
pridruzujem se molbi, danas sam film skinuo, mvs grupa radila snimak pravo dobar :D 
Fission Maild
Na vrh
Goksi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goksi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2007 u 17:46
Takođe.Danas skinuo TS-Xvid MVS.Slika dosta dobra,zvuk baš i nije nešto ali dobro...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2007 u 17:49
Sad će to nama naš dragi Johhny da prevede očas posla.... isto kao i za film "Farewell My Concubine"... hahaha
Na vrh
armature View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj armature Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2007 u 18:20
Super, ak ne cekat ce mo Oktobar Novembar i zvanicni DVD.
Na vrh
Yu-Hunter View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Yu-Hunter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2007 u 23:44
®Ma za par dana (2-3) ce sigurno netko prevesti. Pricekajte CensoredNuke®

Na vrh
cadjo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cadjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2007 u 01:03
Pridruzujem se zeljama za prevod pa ako moze na mail
vedran.vex@gmail.com

YOU ARE TOO LATE !!! We are allready here !!!

www.kupitejeftino.co.nr
Na vrh
santo1000 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj santo1000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2007 u 10:15
 pozdrav svima evo prvi put sam na titlovi forumu pa da reknem nesto i ja Smile eto nije mi super hitno sa titl simpsone na ex -yu jezicima no bilo bi dobro izbaciti barem engleski ....pozz !!!Smile
Na vrh
lele_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lele_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2007 u 11:47
meni isto na mail...
lelinho@net.hr ili lele.hacker@gmail.com
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2007 u 12:03
Samo jedno obaveštenje: ovde se prevodi ne šalju na e-mail nego se upload-uju na sajt i svima su dostupni.

I, u vezi teme: postoje prevodi na rumunskom, finskom i češkom....

Ažurirao darije - 30.Srpanj/Jul.2007 u 14:37
Na vrh
bakihaker View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bakihaker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2007 u 16:20
I meni isto na mail
bakihaker@lycos.com
The BakiHacker®
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2007 u 16:41
[QUOTE=bakihaker]I meni isto na mail
bakihaker@lycos.com[/QUOTE]

čitaj darija  bacaj na stranicu
Na vrh
bla_bla View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bla_bla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2007 u 16:43
može i meni na fun_girl@net.hr
Na vrh
crazy_serbian View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crazy_serbian Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2007 u 16:07
    IMA LI NEKO SRPSKI ili HRVATSKI TITL ZA THE SIMPSONS MOVI???ILI DA ZNA GDE MOGU DA GA NADJEM??? ako nekom treba film imam link za rapidshare....HVALA
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2007 u 16:13
ne jos   bit ce na stranici kad izajde
gledaj nesto drugo kaj ima titl :)

Na vrh
armature View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj armature Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2007 u 19:00
Brate srbine kao sto mozes i na mojoj temi videti svi iscekujemo titl ali ga jos niko nenalazi ili nepusta. Jeli kakva je snimka (kopija) sa tog tvog linka.? ako bas valja stipuj link.

Hvala
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2007 u 19:05
Spojene teme u vezi prevoda za film Simpsonovi!!!!
Svima nama treba prevod za ovaj film, a kad ga bude biće upload-ova na sajtu!!!!!
Na vrh
aleksandar26 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksandar26 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2007 u 01:38
sad cu ga ja prevesti, sutra ga kacim
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2007 u 01:57
Originalno postovano od strane aleksandar26 aleksandar26 piše:

sad cu ga ja prevesti, sutra ga kacim

svaka cast majstore,puno ga ljudi trazi
dobro nam dosaoWink
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2007 u 10:21
kakva je slika na properu TS  se vrijedi gledat
??
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.