Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - vhs to divx?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

vhs to divx?

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
kengur View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kengur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: vhs to divx?
    Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 20:16
jel ima neko software za ripovanje vhsa na divx?

Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 21:05
Ja to obicno radim preko TV kartice i programa koji ide uz nju.
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 21:40
@kengur   Ja to radim preko tv kartice, a snimam u programu PowerDirectorv5 direktno u dvd format (720x576 , 25fps , itd.). A zatim pravim DivX preko jednog programa za ripovanje. Kvalitet je jako dobar, sto je naravno i najbitnije.
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 23:34
Ja isto preko kartice i njegovog software
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
kengur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kengur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2007 u 00:09
Ja imam Pinnacle PCTV, ali se bas i ne snalazim, nisu mi uskladjeni slika i ton kada snimam sa kasete, a taj Power Director sam nasao na par mesta ali je stvarno preveliki (preko 100mb).
Jel ima neko neki jednostavniji (i manji) program?

pozz
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 14:28
VirtualDub
Na vrh
kengur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kengur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 14:47

Ako bi mogao da mi objasnis kako se to radi u virtualu?

pozz
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 18:01
Otvoriš Virtual a naravno pre toga ubaciš i pustiš VHS. Ideš na File-> Set Capture File i podesiš to... Onda na Video->Source. U prvom prozoru podesiš Video uređaj (ViVo Karticu ili TV karticu) a u drugom staviš Video Composite.Pod Audio->Windows mixer staviš uređaj sa kojeg se snima ... Apply, OK. E sad, sve ostalo podesiš po slobodnom nahođenju. Pod Compression staviš codec koji hoćeš... I to je to...
Ali reci, koju karticu imaš i koji pripadajući software za nju?
Na vrh
kengur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kengur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 18:23
software je Pinnacle PCTV, a mislim da je i kartica Pinnacle
Na vrh
kengur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kengur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 18:29
Samo ja u Virtualu nemam Set Capture File. Imam samo Capture AVI
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 18:42
Ma da, to ti nisam napisao...Prvo Capture AVI, pa onda sve ono....
A zašto nećeš da koristiš taj software koji imaš?

Na vrh
kengur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kengur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 18:50

Pa ima neke bagove, dosta je mator (kao i kartica).

Trebalo bi da uzimam novu.

pozz
Na vrh
kengur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kengur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 23:15
E, ne mogu da kliknem na Source
Na vrh
kengur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kengur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2007 u 18:43
Jel zna neko u cemu je problem?
Na vrh
kengur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kengur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2007 u 11:22

Jel zna neko kako to da sredim?

Hitno mi je!

pozz
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2007 u 11:30
@kengur   Mozda ce ti pitanje zvucati banalno, ali da li si dobro povezao Video sa kompjuterom (tacnije TV karticom)?
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2007 u 11:41
@kengur   Sad malopre trazeci resenje za tebe, sam naisao na sledece sto bi te moglo interesovati. Stoga procitaj i vidi da li ce ti ista pomoci.

http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/98767
Na vrh
kengur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kengur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2007 u 11:55
povezano je dobro.

procitao sam ovo uputstvo, ali da bi ga sledio moram prvo da namestim Source, sto ja ne mogu da uradim...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2007 u 14:01
Čim nemaš source ("izvor") nešto ti u povezivanju ne štima (ili) Koju verziju Virtual-a koristiš? Probaj uzmi neku stariju...
Na vrh
kengur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kengur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2007 u 14:06
Imam 1.6.17.
Povezano je dobro jer u programu za gledanje tv-a, radi ok
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,206 sekundi.