Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trance (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trance (2013)

Trance

Trance (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2013

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

101 min

Režija:

Danny Boyle

Scenarij:

Joe Ahearne
, John Hodge

Glavne uloge:

Vincent Cassel
  >  Franck
Matt Cross
  >  Dominic
Rosario Dawson
  >  Elizabeth
Simon Kunz
  >  Surgeon
James McAvoy
  >  Simon
Danny Sapani
  >  Nate
Michael Shaeffer
  >  Security Guard #1
Tony Jayawardena
  >  Security Guard #2
Spencer Wilding
  >  60's Robber
Tuppence Middleton
  >  Young Woman in Red Car
Jai Rajani
  >  Car Park Attendant
Vincent Montuel
  >  Handsome Waiter
Wahab Sheikh
  >  Riz
Gursharan Chaggar
  >  Postman
Mark Poltimore
  >  Francis Lemaitre

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trance (2013)
    Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2013 u 15:16

Film je u kinima od marta 2013 godine.

Žanr:
Krimi / Drama / Triler

Režija:
Danny Boyle

Glavne uloge:
James McAvoy, Rosario Dawson, Vincent Cassel...

Opis:
Film govori o aukcionaru Simonu koji u saradnji sa krimi bossom Franckom, planira na velikoj međunarodnoj aukciji krađu Goyinog umjetničkog djela . 
Simon prevari kriminalce prilikom pljačke, ali se stvari iskomplikuju: On doživi napada na sebe i gubitak svijesti... To je razlog zbog kojeg tvrdi da se ne sjeća gdje je sakrio umjetničko djelo...

filmonizirani

Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2013 u 01:28
Da li ste se uželeli filmova Danija Bojla? Nakon uspešne ceremonije otvaranja letnjih olimpijskih igara u Londonu Oskarom nagrađeni reditelj se vraća iza kamere i uskoro nam stiže njegov novi triler: Trans (Trance). Pogledajte u nastavku naš eksluzivni trejler sa srpskim prevodom i vidite o čemu se radi.

Kratak opis ranjde filma: Sajmon, trgovac umetninama, se udružuje sa kriminalnom bandom koju vodi Frenk, glavni lokalni mafijaš. Zajedno pripremaju odvažnu pljačku Gojinog remek dela. Kada Sajmon pokušava da prevari saučesnike u krađi Frenk ga silno udara pesnicama i ostavlja ga bez svesti... Kada se probudio, Sajmon tvrdi da zbog zadobijenih udaraca ne može da se seti gde je sakrio platno. Nesposban da prisili Sajmona da otrkije gde je platno Frenk angažuje harizmatičnu hipno-terapeutkinju u nameri da natera Sajmona da "propeva"...

Evo i muzike iz trejlera:

Da podsetim da genijalni Dani Bojl stoji iza filmova Slumdog Millionaire (Milioner s ulice) i 127 Hours (127 sati), a ovog puta se okružio odličnom glumačkom ekipom: Rozario Dauson, Džems Mek Avoj i Vinsen Kasel.

Film izlazi krajem marta u bioskopima.

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2013 u 00:33

Prevod je najavio Bambula Clap

Na vrh
zoki66 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoki66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2013 u 12:00
Hvala, čekamo...Clap
zoki66
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2013 u 17:05

Bambula hvala za prevod prijatelmkd

Titl mozete preuzeti OVDJE
Na vrh
zoki66 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoki66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2013 u 16:42
hvala za prevod ClapClapClap
zoki66
Na vrh
Nenad1982 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nenad1982 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2014 u 20:51
Odlican film
Nenad
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2020 u 12:13
Ideja i dinamičan početak filma puno obećavaju, a onda se sve nekako konfuzno nabaca a radnja uspori,
izgubi na tempu i dobije se utisak da film predugo traje. Krajnji utisak, zbrkano i nedovoljno razrađeno, bez "začina".
5/10 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,176 sekundi.