| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
We'll Never Have Paris (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: We'll Never Have Paris (2014)Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2015 u 23:09 |
|
We'll Never Have Paris (2014) ![]() Žanr: Komedija, Romansa Trajanje: 92 min Država: Amerika Jezik: Engleski, Francuski Režija: Simon Helberg, Jocelyn Towne Scenario: Simon Helberg Uloge: Melanie Lynskey ... Devon Geoffrey Cantor ... komšija Nancy Marlowe Gordon ... posetilac Maggie Grace ... Kelsey Meredith Hagner ... Leah Komedija zasnovana na stvarnom događaju. Quinnu je u dugogodišnjoj vezi sa Devon. Taman kad odluči da je zaprosi, plavuša sa posla mu izjavljuje ljubav. Quinn se predomišlja u vezi braka i prekida vezu sa svojom boljom polovicom. Ali nakon kratke veze sa plavušom, Quinn shvata da je napravio maestralnu grešku i kreće u Pariz da povrati svoju jedinu pravu ljubav... Prevod uradio kriskringle Ažurirao bojan969 - 22.Veljaca/Feb.2015 u 14:57 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2015 u 14:49 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |