| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Witness to the Mob (1998) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Witness to the Mob (1998)Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2014 u 01:51 |
|
Witness to the Mob (1998) ![]() IMDb Režija: Thaddeus O'Sullivan Scenarij: Stanley Weiser Žanr: Krimi, Drama Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 240 min Nicholas Turturro ... Sammy 'The Bull' Gravano Tom Sizemore ... John Gotti Debi Mazar ... Deborah Gravano Abe Vigoda ... Paul Castellano Philip Baker Hall ... Toddo Aurello Adam J. Roth ... The sign painter Frank Vincent ... Frankie DeCicco Lenny Venito ... Sal DiMaggio Johnny Williams ... Angelo Ruggiero Frankie Valli ... Frank LoCascio Michael Imperioli ... Louie Milito Vincent Pastore ... Mikey De Batt Sammy Gravano je lokalni gangster koji je postao član mafijaške obitelji Gambino, najutjecajnije i najmoćnije obitelji u New Yorku. Ubrzo ga je ambicija povezala s mladim mafijašem Johnom Gottijem sa kojim lažiraju savez i podstreknu udar na Paula Castellana šefa obitelji Gambino. Gotti postaje novi šef, a Sammy njegova desna ruka. Sammyjeva moć raste i pomaže Gottiju u borbi sa vladinim optužnicama. Vladin pritisak na Gottija se poveća ali mu Gravano ostaje odan, sve dok ih FBI ne uhapsi i Gavrano sazna istinu o Gottiju. Prevod je najavio: Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2014 u 16:39 |
|
Posle mnogo muka postavljen je TITL
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2014 u 20:00 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |