| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wolf (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Wolf (2013)Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2014 u 17:34 |
|
Wolf (2013) ![]() IMDb Režija: Jim Taihuttu Scenarij: Jim Taihuttu Žanr: Krimi, Drama, Triler Jezik: Nizozemski, Arapski, Francuski, Turski Država: Nizozemska Trajanje: 122 min Chemseddine Amar ... Adil Steef Cuijpers ... Voorman Slimane Dazi ... Weapon trader Nasrdin Dchar ... Hamza Jacob Derwig ... Social worker Marwan Kenzari ... Majid Michael Knaap ... Kickboxer Bo Maerten ... Tessa Bjorn Niessen ... Tiener Rutger Raateland ... Police Officer 'Wolf' je nizozemska sportska, krimi, drama čija se radnja vrti oko kickboxinga i organiziranog kriminala. Majid je talentirani kickboxer iz mračnog i nepoznatog predgrađa. Njegove borbe mu donose slavu i ozloglašenost kako u ringu tako i izvan njega. S vremenom se linija između kickboxinga i organiziranog kriminala briše, te Majid polako gubi iz vida ono što stvarno želi. NAGRADE: 2013 - San Sebastián International Film Festival Jim Taihuttu, dobitnik nagrade 'Youth Jury' i nominacija za najbolji film 2013 - Nederlands Film Festival Tri nagrade i šest nominacija Prevod je uradio kvrle TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |