| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Duell der Brüder - Die Geschichte von Adidas und Puma (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Duell der Brüder - Die Geschichte von Adidas und Puma (2016)Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2016 u 02:42 |
|
Duell der Brüder - Die Geschichte von Adidas und Puma (2016) ![]() Režija: Oliver Dommenge Scenarij: Christian Schnalke Žanr: Biografski, Drama, Istorijski Jezik: Njemački Država: Njemačka Trajanje: 115 min Jesse Albert ... Karl Florian Bartholomäi Nadja Becker ... Friedl Henk Buchholz ... Armin Dassler David C. Bunners ... Josef Waitzer Merle Collet ... Erika Alexander Cudreasov ... Ferenc Puskás Lars Doppler ... Bürgermeister Herzogenaurach Ken Duken ... Adi Dassler Christoph Gareisen ... Sepp Herberger Annina Hellenthal ... Inge Priča je bazirana na istnitoj priči o sportskim carstvima, 'Adidasu' i 'Pumi', a govori o braći Dassler, Adolfu istraživaču i izumitelju i Rudolphu, praktičnom poduzetniku, koji iako su različitih temperamenata i krakatera, slažu se oko zajedničke misije, a to je proizvoditi savršenu sportsku obuću. Međutim, njihove slabosti dovedu do nesporazuma i svađa, prouzrokuju raspad tvrtke i braća postanu rivali. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |