| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Una piccola impresa meridionale aka A Small Southern Enterprise (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Una piccola impresa meridionale aka A Small Southern Enterprise (2013)Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2015 u 19:37 |
|
Una piccola impresa meridionale (2013) ![]() Žanr: Komedija Trajanje: 103 min Država: Italija Jezik: Italijanski Režija: Rocco Papaleo Scenario: Walter Lupo, Rocco Papaleo Uloge: Barbora Bobulova ... Magnolia Giorgio Colangeli ... Emanuele Giovanni Esposito ... Raffaele Mela Esposito ... Mela Sarah Felberbaum ... Valbona Mama Stella je na ivici nervnog sloma. Kao da nema dovoljno problema sa ćerkom Rosa Marijom koju je ostavio suprug, već je i njen sin Constantino napustio službu sveštenika. Kako bi sprečila seoske glasine, nagovara ga da se useli u stari napušteni svetionik koji pripada porodici. Ali Constantino ne ostaje dugo daleko od lude gomile. Ne prođe dugo, a svi lokalni (i ne samo lokalni) izgnanici mu se pridružuju: Magnolia - penzionisana eskort dama, Arturo - Rosa Marijin otuđeni muž, Valbona - lezbejka, Rosa Marija, a kao vrhunac dva ekscentrična radnika u pratnji devojčice... Posle perioda haosa, ovaj mali svet postepeno otkriva da snaga leži u jedinstvu. Prevod uradio kvrle Ažurirao bojan969 - 12.Ožujak/Mar.2015 u 18:49 |
|
![]() |
|
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2015 u 18:50 |
|
kvrle hvala za prevod
Ažurirao bojan969 - 12.Ožujak/Mar.2015 u 18:50 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2015 u 22:40 |
|
Hvala kvrle ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |