| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Koisuru naporitan: Sekai de ichiban oishii aisarekata Aka Eternal First Love (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Koisuru naporitan: Sekai de ichiban oishii aisarekata Aka Eternal First Love (2010)Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2014 u 19:45 |
|
Eternal First Love (2010) "Koisuru naporitan: Sekai de ichiban oishii aisarekata" (originalni naslov) ![]() Žanr: Drama, Romansa Trajanje: 105 min Država: Japan Jezik: Japanski Režija: Yoshinori Muratani Scenario: Katsuhide Suzuki Uloge: Saki Aibu ... Ruri Takashi Tsukamoto ... Takeshi Ennosuke Ichikawa IV Tomohiro Ichikawa Kin'ya Kitaôji Ljubavna priča o muškarcu i ženi koji su snažno povezani dugogodišnjim obećanjem. Takeši, šef italijanskog restorana i Ruri su mogli da budu ljubavnici, ali Takeši je bio previše zadovoljan njihovim odnosom i odabrao je da ostanu najbolji prijatelji. Sada se Ruri zaručila za drugog čoveka i Takeši duboko žali zbog toga. On kroz noć juri kroz Tokijo da joj iskaže prave osećaje, ali taman kad stane pred Ruri, nesrećna slučajnost mu oduzima život. Međutim, sudbina ih još jednom spaja u ironičnoj situaciji. "Večita prva ljubav" - priča o večnoj prvoj ljubavi... Prevod uradio NikolaJe Ažurirao bojan969 - 21.Prosinac/Dec.2014 u 22:43 |
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2014 u 22:37 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2014 u 00:22 |
|
Hvala NikolaJe ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |