| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Challenger Aka The Challenger Disaster (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Challenger Aka The Challenger Disaster (2013)Objavljeno: 15.Svibanj/May.2014 u 09:05 |
|
The Challenger (2013) * The Challenger Disaster * ![]() IMDb Režija: James Hawes Scenarij: Kate Gartside Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: Velika Britanija, USA Trajanje: 90 min Joanne Whalley ... Gweneth Feynman William Hurt ... Richard Feynman Bruce Greenwood ... General Kutyna Brian Dennehy ... Rogers Kevin McNally ... Mulloy Eve Best ... Sally Ride Sean Cameron Michael ... Judson Lovingood Langley Kirkwood ... Avionics Engineer Henry Goodman ... Dr. Weiss Robert Hobbs ... Allan J Macdonald Meganne Young ... Michelle Feynman Priča o istinitom najšokatnijem događaju u američkoj povijesti svemirskih letova. 28. 01.1968 godine Challenger je eksplodirao 73 sekunde odmah nakon uzletanja. Predsjednik je oformio komisiju čiji je zadatak bio da istraži zašto i kako je došlo do nesreće. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |