| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nema dodane rečenice |
Odgovori
|
| Korisnik | |
iwasateenagewerewolf
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 14.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Pančevo, Srbija Status: Online Points: 33 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nema dodane rečeniceObjavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 08:23 |
|
Skinuo sam za druga koji ne zna dobro engleski, film ''Runaway Train'' i dodao još dve rečenice ispod (ako se neko seća, to je kada Jon Voight stoji na vozu i odlazi u smrt, a Šekspirova izreka se pojavljuje odmah zatim). Prevodilac Kosta Zulu nije to preveo. Jednostavno, kada pustim film nema prevoda te izreke koji sam ja ubacio... Upisao sam je i direktno, i pomoću Media Subtitlera ali ništa... Zbog čega?
![]() |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 16:07 |
|
Fino lepo uzmi titl ubaci ga u Subtitle Workshop, ubaci i video fajl i prati desavanje, kad dodjes do tu scenu, na prethodnu liniju prevoda oznaci sa mausom i na tastaturu pritisni Insert. Ubacis tekst koji ti treba i moras podesiti vreme tog teksta kad se pojavljuje i kad prestaje.
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 16:36 |
A možda nisi snimio... ![]() I možda si direktno zeznuo pa nisi dobro označio tajming... ![]() |
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |