Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Filmovi/serije kojima ne znamo ime (mogući spoileri)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Filmovi/serije kojima ne znamo ime (mogući spoileri)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 134>
Korisnik
Poruka
Numberguy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

∞ №Guy ∞

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Numberguy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2010 u 03:48
Ovo je pitanje za icemaher.
Znaes li kako se vika onaa serija sto odese porano na A1 so dvajca drugari imaat prodavnica za surferksa oprema. I stalno bea vo nekoi nevolji i izleguvaa heroi vo sekoja epizoda. Edniot od niv mi se cini se vikase Mic vo serijata. A1 ja imaa prevedeno kako Plima ama nema takva serija na net
Ako znaes pisi
How do you make 7 even? (Take away the S)
Na vrh
bicapop View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bicapop Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2010 u 13:30
Originalno postovano od strane Numberguy Numberguy piše:

Ovo je pitanje za icemaher.
Znaes li kako se vika onaa serija sto odese porano na A1 so dvajca drugari imaat prodavnica za surferksa oprema. I stalno bea vo nekoi nevolji i izleguvaa heroi vo sekoja epizoda. Edniot od niv mi se cini se vikase Mic vo serijata. A1 ja imaa prevedeno kako Plima ama nema takva serija na net
Ako znaes pisi

trebalo bi da je ova http://www.imdb.com/title/tt0108804/

Pozdrav :)
Na vrh
Numberguy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

∞ №Guy ∞

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Numberguy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2010 u 18:23
Hvala mnogu bicapop provericu dali e ova ako nadem neki torrent poso nema niejedan
How do you make 7 even? (Take away the S)
Na vrh
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2010 u 19:36

Može li mi neko pomoći oko ovog filma

On je bio bas odavno ... Valjda se radi o Indijancima nekim i sad oni su nasli neku malu zivotinju valjda tigra i cuvali su ga po dosli neki ljudi da ga uzmu itd...
Ovo je najvaznija stvar ko je gledao film znace:
Tu ima jedna pecina koja unutra ima kao neku rupu za ruku istog oblika i sad ko stavi tu ruku ta pecina se nekako otvori i udju valjda u indijanski svet...Znam da je valjda neki indijanac 1 put izasao u grad odveo ga je neko i on nije znao nista sta da radi...

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2010 u 19:57
Originalno postovano od strane Legend Man 1993 Legend Man 1993 piše:

Može li mi neko pomoći oko ovog filma

On je bio bas odavno ... Valjda se radi o Indijancima nekim i sad oni su nasli neku malu zivotinju valjda tigra i cuvali su ga po dosli neki ljudi da ga uzmu itd...
Ovo je najvaznija stvar ko je gledao film znace:
Tu ima jedna pecina koja unutra ima kao neku rupu za ruku istog oblika i sad ko stavi tu ruku ta pecina se nekako otvori i udju valjda u indijanski svet...Znam da je valjda neki indijanac 1 put izasao u grad odveo ga je neko i on nije znao nista sta da radi...

ima jedna epizoda Zagora jako slicna,

Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2010 u 21:02
gledao bi jedan film ali neznam naslov. naime prikazivao se 80 godina na tv bg. reč je o hororu. scena - ubica ima crni kaput navučen preko galve i ubija u nekoj kući. scena- jedna zrtva napiše prije smrti na ogledalu prstom UBICA JE. detektiv puni kupatilo parom ali samo to piše. scena - tip sedi za stolom i odjednom neka lutka krene prema njemu on nozem posječe lutku međutim ubica je iza zavese.
Na vrh
BOOGIEMAN View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BOOGIEMAN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 23:26
Citiraj 2.Gledao sam ga davno,neki kung fu film sa sao lin monasima,samo se secam da su imali neke treninge sa nosenjem kofa punih vode,i sa nekim dugackim bambus stapovima koji su na kraju imali vezan neki kamen (valjda) sa kojim su udarali u neko zvono.

2. To sa nosenjem kofa vode imas u svakom filmu gde se pominje rec 'shaolin'

na primer: The 36th Chamber of Shaolin 

Ažurirao BOOGIEMAN - 06.Rujan/Sep.2010 u 23:28
♪ .. One light so cold and pale, sleeping quietly all alone .. ♫
♫ .. One life so cold and gray, wandering away from home
.. ♪
Na vrh
Filmadzijaa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Filmadzijaa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 14:45
Zdravo svima molio bih vas za odgovor.Film je nizebudzetni,americke produkcije.
Radnja :posle treceg svetskog rata na snagu stupaju ujedinjene nacije i njen predsednik da svetu omoguce mir i prosperitet.Zapravo taj predsednik je antihrist,i ceo film je ustvari ekranizacija Jovanovog otkrivenja,sa dodatim likovima.Kraj je takav da je neki Jevrejski najuceniji rabin zapravo slusajuci proroke Enoha i Iliju svetu pred kamerama preneo i razotkrio zver,a otkrio da je pravi spasitelj zaista Isus Hristos.
Hvala.
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 15:36
Filmadzijaa, to što si opisao je trilogija Left Behind. U Hrvatskoj je film preveden kao Nestali (http://mojtv.hr/film/11501/nestali.aspx).

Citiraj Left Behind (2000)
http://www.imdb.com/title/tt0190524/

Left Behind II: Tribulation Force (2002) (V)
http://www.imdb.com/title/tt0283644/

Left Behind: World at War (2005)
http://www.imdb.com/title/tt0443567/

Ne znam samo šta će ti to. Filmovi su smeće. Dead

Doduše, epizoda Simpsona u kojoj parodiraju "Left Behind" je poprilično zabavna.
Na vrh
El_Che View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj El_Che Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 19:11
Treba mi ime filma kog sam gledao nekad pre sigurno 10 godina. Film je snimljen pocetkom devedesetih, i bio je relativno poznat u to vreme.

Mladi bracni par, on arhitekta, radi uglavnom na gradnji nekakve brane, cini mi se da je u pitanju dole negde juzna amerika,amazonija, imaju klinca koji je mozda godina dve, koji se izgubi u prasumi, te ga nadju indijanci. Sad sta se desava ne secam se ali on odraste tamo sa njima i nekad posle mozda 15 godina oni ga nadju, slucajno. Brana je vec napravljena, ispod nje grade se kuce, i to valjda utice na te indijance i uopste prasumu. U svakom slucaju zavrsava se tako sto ovaj njihov sin kao priziva kisu, i kao cuju se zabe da krekecu, a one se nesto pominju u filmu da kao najavljuju kisu, a istovremeno i taj njegov cale minira tu branu koju je izgradio, i ogroman talas, ili ta nadosla reka to sve srusi i sje..be, i na kraju ipak taj njihov sin odlazi da zivi sa indijancima, a oni ga pustaju jer shvataju da je to sada njegov zivot... tako nesto..inace to je kraj filma a sta je u sredini ne secam se..

Nadam se da je bar malo jasno.
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 19:16
...možda

The Emerald Forest

Na vrh
El_Che View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj El_Che Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 19:56
Originalno postovano od strane ghostwheel ghostwheel piše:

...možda

The Emerald Forest

Clap

ClapTo je taj! Svaka cast! Hvala puno....Clap

Na vrh
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2010 u 22:04
Žena se udaje za lika,bogatasa,koji je odvodi na selo,u neku vilu,onako,malo staromodnu.tu oni kao zive,al ona svake noci cuje,sanja,sta li vec da neki gadan vesticiji glas izgovara ime Kerolin.ime sam napisao na nacin na koji ga zena izgovara.Taj lik je inace malo cudan,cesto odlazi negde itd.Ona kasnije skonta da iznad njihovog bracnog kreveta nalazi neka prostorija i vrata koja gledaju na njihov krevet,i shvata da ih neko nocu posmatra.

U medjuvremenu se i poradja.Na rancu zive i neke sluge,farmeri,sta li su vec.E sad,cini mi se,ali to nisam siguran da je na tom imanju vec zivela bivsa zena tog lika za koga se ova udala.bivsa je mrtva.to sa bivsom zenom nisam siguran.kao kroz maglu se secam.

inace,na rancu je i malo groblje,na koje oni ubrzo sahranjuju svoju bebu koja je inace bila savrseno zdrava,ali naprasno umire i brzo se sahranjuje.

Ona na kraju vidi da s tim njenim muzem nije nesto kako treba i pokusava da se izvuce iz svega,ali se vise od toga ne secam.

Ako zna neko neka napiše naziv tog filma.

Na vrh
Tijanica.T View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tijanica.T Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2010 u 19:32
Ima jedan odlican horor iz 90-tih,ima u nazivu nesto kao Evil 976(taj broj mi ostao u secanju)...ali to kad ukucam na googlu ne izbacuje mi nista,uglavnom je neki broj uz Evil,tako su ga barem kod nas preveli kad su ga dali na tv-ju,mozda to i nije pravi naziv filma.Uglavnom radi se o liku koji je u svojoj skoli nipodastavan od strane svojih kolega,predmet sprdnje zbog svog izgleda.Medjutim desi se da je on dobio neku moc i krenuo sve redom da ih unistava,secam se nekih silnih paukova iz pice koja je prethodno podgrejana u mikrotalasnoj(tako je ubio devojku u koju je bio zaljubljen),pa scena u nekom klubu u wc-u kad je liku iscupao srce koje je i dalje kucalo u njegovoj ruci.Pa krajnja scena sa njegovom ludom majkom koja ga je isto stalno omalovazavala i maltretirala a koju su pojele macke,hiljade macaka a kuca u kojoj zivi se pretvorila u rupcagu koja je slicna paklu... Pomagajteee,odlican je film!Thumbs Up
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tijanica.T Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2010 u 19:33
QUOTE]

Ažurirao Tijanica.T - 24.Rujan/Sep.2010 u 19:36
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2010 u 20:04
Na vrh
goooran View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goooran Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2010 u 20:22
Film je star možda 15-ak godina (možda i više),američke produkcije. Radi se o nekom detektivu/policajcu koji ima nemačkog ovčara koji je takođe policajac...A žanr je možda neka akciona komedija...Zna li neko o kom filmu je reč? U sećanju mi je ostala scena kad policajac pusti psa da obavi radnju u nekim kolima sa pudlicom...

Ažurirao goooran - 24.Rujan/Sep.2010 u 20:25
Na vrh
bicapop View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bicapop Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2010 u 20:37
Originalno postovano od strane goooran goooran piše:

Film je star možda 15-ak godina (možda i više),američke produkcije. Radi se o nekom detektivu/policajcu koji ima nemačkog ovčara koji je takođe policajac...A žanr je možda neka akciona komedija...Zna li neko o kom filmu je reč? U sećanju mi je ostala scena kad policajac pusti psa da obavi radnju u nekim kolima sa pudlicom...

Film se zove "K-9" i star je vise od petnaestak godina, kako mi se cini ispostavice se da je stariji i od tebe (1989) Wink Simpatican filmcic sa par ne toliko slavnih nastavaka.

http://www.imdb.com/title/tt0097637/
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tijanica.T Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2010 u 21:30
faithlessmaryClapClapClapClapClapClapClap

Jesteeeeeeee taj je,hvala ti do neba,koliko samo dugo trazim ovaj film!! Za*eb u permutacijiBig smile
Na vrh
goooran View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goooran Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2010 u 00:18
Jeste taj,hvala mnogo...

E a ima još jedan stari film kome neznam ime...Američka komedija stara oko 20 godina...Neki mladi par je na zimovanju i ona ima slomljene obe noge...Scena koja mi je ostala u sećanju je kako on nju ljubi po preponama,zagolica je i ona mu razbije  slučajno usnu sa gipsom...

Zna li neko koji je to film? LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 134>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.