Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fast X AKA The Fast And The Furious 10 (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Fast X AKA The Fast And The Furious 10 (2023)

Fast X

Fast X (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Brzi i žestoki 10

Godina:

2023

Žanr:

kriminalistički, misterij, akcija, avantura

Trajanje:

141 min

Režija:

Louis Leterrier

Scenarij:

Justin Lin
, Gary Scott Thompson
, Dan Mazeau
, Zach Dean

Glavne uloge:

Charlize Theron
  >  Cipher
Helen Mirren
  >  Queenie
Vin Diesel
  >  Dominic Toretto
Jason Statham
  >  Shaw
Jordana Brewster
  >  Mia Toretto
Sung Kang
  >  Han
Ludacris
  >  Tej
Michelle Rodriguez
  >  Letty Ortiz
Michael Rooker
  >  Buddy
Tyrese Gibson
  >  Roman
John Cena
  >  Jakob
Leo Abelo Perry
  >  Little Brian
Luis Da Silva Jr.
  >  Diogo
Scott Eastwood
  >  Little Nobody
Nathalie Emmanuel
  >  Ramsey
Cardi B
  >  Leysa

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2023 u 09:37
Film ko film znao sam sta me ceka pa se i nisam nesto razocarao. Ali Jason Momoa kao negativac je nesto najgore odglumljeno sto sam skoro gledao ,ja ne znam sta su oni mislili da bude neki negativac tipa Joker ali ispao je samo najjobicniji klovn. Mislim realno nije on ni neki glumac ali ovo je bilo smesno najblaze receno.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2023 u 11:47
JovoK, bolje me pozovi nekst tajm da pijemo pivce i vozimo kvadove po Zelengori kad odlučiš da gledaš opet neko smeće....
Makar nećeš duhovno da se upropastiš na svježem vazduhu i hladnim mehurićima domaćeg piva!

Na vrh
MetalikeOperiteKose View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MetalikeOperiteKose Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2023 u 12:59
Dokle su stigli? U poslednjem koji sam kao nesto gledao su leteli autom u svemir... Da li je to nadmaseno?
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2023 u 13:33
Mizi hvala na pozivu,vrlo rado bih na pivce ,uvek pre nego gledanje ma i dobrih filmova a kamoli ovakvih
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2023 u 18:38
Totalno sranje od filma. Ne vredi više trošiti vreme na ovaj serijal.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2023 u 21:41
Radili su anketu u jednoj ustanovi za malo opterećene i zanesene piplove, pitali su ih da li bi gledali najnoviji film iz čuvene sage Fast end Furious, oni su odgovorili da nisu baš toliko blesavi da bi to uradili!

heheprst
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2023 u 22:17
Neje sramota biti, onako, malo, ma i malo više, neka i mnogo, je li, opičen i zanesen u, da prostiš, glavu. 
Meni je onaj poslednji taj brzi i kao žestoki film bio, dabome, bez veze, nisam ga mogao odgledati do kraja, ali zašto ne bih probao i ovaj, deseti, šta me briga uostalom, kao da ja pa kapiram šta se kog vraga dešava i kuda žure tako žestoki i da me puno kao pa pogađa to što su neki tamo zaneseni po ustanovama kao mudriji od mene. Neka im ta mudrost vazda da je potroše na veselje, no svima nam je isti kraj. Prosto sam bio, da još jedared prostiš, povučen ugodnim doživljajem onog spin-offa sa Roka Mandolinom i sa onim meni antipatičnim ostrvljaninom. Taj film mi pa bejaše superzabavan. Approve

Ažurirao puppet_master - 10.Lipanj/Jun.2023 u 22:32
Na vrh
SuperSy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2023 u 22:29
Meni lično su najbolji dijelovi: petica i sedmica. Ti dijelovi su prava adrenalinska poslastica i mogao sam se uživjeti. Vin Diesel misli da je prvo lice Fast univerzuma ali zapravo je to bio Paul Walker jer s njim su filmovi bili gledljivi. Film X je već sada flop jer je izasao na striming samo nakon tri sedmice u kinu.
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2023 u 15:14
Klasičan Fast and furious film. 2 sata bezglavog jurcanja bez imalo smisla i logike. Ko voli Fast filmove dopašće mu se i ovo i to je to. Što kaže kjovo ne znam samo čemu onakav negativac, mogli su za kraj (mislim na ovu trilogiju ili kako već) da stave nekog ozbiljnog. Ali dobro, kakvi filmovi takav i negativac🙂
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2023 u 16:13
Klasično smeće, a smeću je mesto u kontejneru, da ga prekrije zaborav...
Aj want maj mani beck!!!
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2023 u 21:49
Broj 9 i rekoh ovo je kraj.Ama dosta je bilo.Onaj Hobs i Sou da ne pominjem.Medjutim krenuh sa ovim.I sta sad?!!Fast X je odlicna zabava.Stvarno nije sranje.Svaki lik ima dovoljno dobrih momenata.Serijal je eto malo vaskrsao.Nista ovde nije lose, ako ocekujes ono sto ocekujes.Ja sam zadovoljan vidjenim.Cak sta vise.Hvala na prevodu
Na vrh
Ivona73 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ivona73 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2023 u 22:51
Iskreno-teško s...nje ! Šta je ovo? Trke ili naučna fantastika : )) ?
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2023 u 23:02
Need for Speed.
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2023 u 22:17
Ekipa paklena , a žestoki i brzi su sigurno . Od mene preporuka !
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.