Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Fast X AKA The Fast And The Furious 10 (2023) |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Film ko film znao sam sta me ceka pa se i nisam nesto razocarao. Ali Jason Momoa kao negativac je nesto najgore odglumljeno sto sam skoro gledao ,ja ne znam sta su oni mislili da bude neki negativac tipa Joker ali ispao je samo najjobicniji klovn. Mislim realno nije on ni neki glumac ali ovo je bilo smesno najblaze receno.
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1754 |
JovoK, bolje me pozovi nekst tajm da pijemo pivce i vozimo kvadove po Zelengori kad odlučiš da gledaš opet neko smeće....
Makar nećeš duhovno da se upropastiš na svježem vazduhu i hladnim mehurićima domaćeg piva! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MetalikeOperiteKose ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Hollywood Status: Offline Points: 2501 |
Dokle su stigli? U poslednjem koji sam kao nesto gledao su leteli autom u svemir... Da li je to nadmaseno?
|
|
![]() |
|
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1115 |
Mizi hvala na pozivu,vrlo rado bih na pivce ,uvek pre nego gledanje ma i dobrih filmova a kamoli ovakvih
|
|
![]() |
|
Black Raven ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1360 |
Totalno sranje od filma. Ne vredi više trošiti vreme na ovaj serijal.
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1754 |
Radili su anketu u jednoj ustanovi za malo opterećene i zanesene piplove, pitali su ih da li bi gledali najnoviji film iz čuvene sage Fast end Furious, oni su odgovorili da nisu baš toliko blesavi da bi to uradili! ![]() |
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 70916 |
Neje sramota biti, onako, malo, ma i malo više, neka i mnogo, je li, opičen i zanesen u, da prostiš, glavu.
Meni je onaj poslednji taj brzi i kao žestoki film bio, dabome, bez veze, nisam ga mogao odgledati do kraja, ali zašto ne bih probao i ovaj, deseti, šta me briga uostalom, kao da ja pa kapiram šta se kog vraga dešava i kuda žure tako žestoki i da me puno kao pa pogađa to što su neki tamo zaneseni po ustanovama kao mudriji od mene. Neka im ta mudrost vazda da je potroše na veselje, no svima nam je isti kraj. Prosto sam bio, da još jedared prostiš, povučen ugodnim doživljajem onog spin-offa sa Roka Mandolinom i sa onim meni antipatičnim ostrvljaninom. Taj film mi pa bejaše superzabavan.
![]() Ažurirao puppet_master - 10.Lipanj/Jun.2023 u 22:32 |
|
![]() |
|
SuperSy ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 13.Srpanj/Jul.2021 Status: Offline Points: 2 |
Meni lično su najbolji dijelovi: petica i sedmica. Ti dijelovi su prava adrenalinska poslastica i mogao sam se uživjeti. Vin Diesel misli da je prvo lice Fast univerzuma ali zapravo je to bio Paul Walker jer s njim su filmovi bili gledljivi. Film X je već sada flop jer je izasao na striming samo nakon tri sedmice u kinu.
|
|
![]() |
|
Tom Brady ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 29.Lipanj/Jun.2016 Lokacija: Bela Palanka Status: Offline Points: 35 |
Klasičan Fast and furious film. 2 sata bezglavog jurcanja bez imalo smisla i logike. Ko voli Fast filmove dopašće mu se i ovo i to je to. Što kaže kjovo ne znam samo čemu onakav negativac, mogli su za kraj (mislim na ovu trilogiju ili kako već) da stave nekog ozbiljnog. Ali dobro, kakvi filmovi takav i negativac🙂
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Klasično smeće, a smeću je mesto u kontejneru, da ga prekrije zaborav...
Aj want maj mani beck!!! |
|
![]() |
|
dzindzin16 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 07.Studeni/Nov.2009 Status: Offline Points: 681 |
Broj 9 i rekoh ovo je kraj.Ama dosta je bilo.Onaj Hobs i Sou da ne pominjem.Medjutim krenuh sa ovim.I sta sad?!!Fast X je odlicna zabava.Stvarno nije sranje.Svaki lik ima dovoljno dobrih momenata.Serijal je eto malo vaskrsao.Nista ovde nije lose, ako ocekujes ono sto ocekujes.Ja sam zadovoljan vidjenim.Cak sta vise.Hvala na prevodu
|
|
![]() |
|
Ivona73 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 30.Kolovoz/Aug.2022 Status: Offline Points: 0 |
Iskreno-teško s...nje ! Šta je ovo? Trke ili naučna fantastika : )) ?
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9187 |
Need for Speed.
|
|
![]() |
|
DurmitoracŠljivo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2018 Status: Offline Points: 384 |
Ekipa paklena , a žestoki i brzi su sigurno . Od mene preporuka !
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |