Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fall (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Fall (2022)

Fall

Fall (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Pad

Godina:

2022

Žanr:

triler

Trajanje:

107 min

Režija:

Scott Mann

Scenarij:

Scott Mann
, Jonathan Frank

Glavne uloge:

Jasper Cole
  >  Dog Walker Dan
Darrell Dennis
  >  Randy
Evie Mann
  >  Flower Girl
Nick Lynes
  >  Confused Truck Driver
Joseph Mann
  >  Page Boy
Branden Currey
  >  Bar Man
Grace Caroline Currey
  >  Becky
Bamm Ericsen
  >  Police Officer
Virginia Gardner
  >  Hunter

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Fall (2022)
    Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2022 u 22:19
Prevod je uradio Bambula ⚡
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2022 u 22:23
Nije loš film, solidan je, dovoljno zanimljiv bar za jedno gledanje. Vredi pogledati.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2022 u 18:55
Obicno popljujem ovakve stvari u kojima retardi bas "traze djoku" a i ovo cu takodje.Samo ima neka bubica ovde koja me je za toliko prosaskala, da sam odgledao film.Bar mi se nametnulo pitanje, sta bih ja u onakvoj situaciji.Hvala na prevodu
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2022 u 19:09
Mene se film nije nimalo dojmio. Situacija je zanimljiva, no likovi su  tako strahovito stereotipni, loše napisani. Što se mene tiče mogle su se odmah strmopizdit niz toranj. No moram priznati bar je situacija izazovna, za razliku od Beast koji baš ono , jad jadni od "blockbustera".
Robin Obični- najobičniji
Na vrh
Whitesnake Rock View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Whitesnake Rock Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2022 u 12:58
Филм је одличан, ја сам га гледао синоћ. Сат и по времена сам био као на иглама. Слађем се употпуности са реценѕиом филма. Види се да физика, недостатк дијалога умањује квалитет филма али не и сам осећај радње. Ипак филм препоручујем свима. Искрено ја сам очекивао сво време да ће њих две покушати да се спусте некако доле што би дефинитивно филм учинило занимиљивијим али очигледно а то није било изводљиво.
Na vrh
ShadowZR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ShadowZR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2022 u 15:27
Film je odličan... :) Samo imam jednu malenu zamerku. Naravno, ne na kvalitet samog filma i slično, već čisto ovako jednu zdravo logičnu zamerku. Zar u takvoj situaciji nije logično da su na leđima ponele padobran da im se nađe za svaki slučaj ? :)
Na vrh
vito-belucci View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vito-belucci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2022 u 23:58
robin12345 Slažem se. :)
Na vrh
Bog View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bog Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2022 u 13:14
Šta je vama ljudi? Nijedan penjač ne nosi sa sobom padobran. Jedina zamjerka jest nešto drugo. Kada su dobile dron, zašto nije na dron navezala mobitel, pa bi već prvi puta dron dostavio mobitel dolje do signala. Vrlo dobar film!
Na vrh
nimm11 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nimm11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2022 u 21:03
Lici na Frozen, mislim da se tako zove film, u zimskom odmaralistu tokom bozicnih praznika, na uspinjaci koja se zaglavi. Sa zimskim i visinskim nevoljama pride
Na vrh
tap3ah75 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tap3ah75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2022 u 00:37
Da nema sisica ne bi ovo ništa valjalo - ovako je odličan. :D
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2022 u 03:22
Originalno postovano od strane tap3ah75 tap3ah75 piše:

Da nema sisica ne bi ovo ništa valjalo - ovako je odličan. :D

Pervert je među nama!
Na vrh
dzabaludin View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzabaludin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2022 u 22:31
Dobar - probajte ga pogledati bez da "nogice rade" (od pogleda u ambis). Iako nisam ljubitelj ovakvih trivija, kad sam ugledao naslovnicu i 600m ambisa, morao sam to pogledati. I nisam požalio - dobra zabava za jednu noć. Iskreno, baš me zanima jel tamo stvarno postoje ovakvi tornjevi? Nekako mi ima preusku bazu za toliku visinu. To je kao 2 plominska dimnjaka (najviši objekt u HR, 340m), a bio sam u njegovom podnožju, to je turbo masivnoooooooo. Doduše, ovaj radio toranj je potpuno šupalj, ali ipak tolika visina i vjetrovi... Hm? Svakako impresivno!
Da, zaboravih, hvala odličnom Bambuli!

Ažurirao dzabaludin - 18.Rujan/Sep.2022 u 22:39
Na vrh
RobertoW View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RobertoW Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2022 u 16:10
Film prosek, priča bi bila bolja da je imala twist tj. da je glavna junakinja znala da je momak vara sa najboljom drugaricom i da je njemu presudila na početku, a drugarici na kraju filma.
Na vrh
rajans View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rajans Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2022 u 00:02
Bespotreban hype oko filma koji to ničim ne zaslužuje. B produkcija, scenario neubedljiv, osnovna načela penjanja nisu poštovana.

"Iskusne" penjačice polaze na put bez da se ikom jave, sa minimalnim potrepštinama, kratkim kanapima, bez ikakve dodatne opreme, sa "starkama" na nogama... Penju se na toranj koji nikada nisu obišle, za koji nemaju nikakve informacije u kakvom je stanju, na posedu na kom je pristup zabranjen. To je, sve skupa, smešno.

Na toj visini, signal mobilnog postoji. Ali, ako scenario nije mogao naći bolji zaplet, onda se bar dronom spusti mobilni. A ne, tako se film brzo završava. Bilo je "logičnije" skinuti patiku mrtvoj drugarici, staviti mobilni u nju, pa sve zajedno strpati u njeno telo i gurnuti na tlo...

Šta tek reći o punjenju drona preko sijaličnog grla uz pomoć prstena i drugim brojnim "dosetkama"...
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2022 u 03:13
Originalno postovano od strane rajans rajans piše:

Bespotreban hype oko filma koji to ničim ne zaslužuje. B produkcija, scenario neubedljiv, osnovna načela penjanja nisu poštovana.

"Iskusne" penjačice polaze na put bez da se ikom jave, sa minimalnim potrepštinama, kratkim kanapima, bez ikakve dodatne opreme, sa "starkama" na nogama... Penju se na toranj koji nikada nisu obišle, za koji nemaju nikakve informacije u kakvom je stanju, na posedu na kom je pristup zabranjen. To je, sve skupa, smešno.

Na toj visini, signal mobilnog postoji. Ali, ako scenario nije mogao naći bolji zaplet, onda se bar dronom spusti mobilni. A ne, tako se film brzo završava. Bilo je "logičnije" skinuti patiku mrtvoj drugarici, staviti mobilni u nju, pa sve zajedno strpati u njeno telo i gurnuti na tlo...

Šta tek reći o punjenju drona preko sijaličnog grla uz pomoć prstena i drugim brojnim "dosetkama"...

E, ovo je realan komentar!

Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2022 u 16:24
Potpuno se slažem sa svima koji nalaze da je ovaj bombastično najavljeni film prepun nelogičnosti i gluposti, naivan i nerealan. Priča je tanka i najslabiji deo poduhvata.

Ono na čega reditelj puca jeste kamera, odnosno vizuelni ugođaj, što u današnje vreme baš i nije neki kuriozitet sa svom dostupnom tehnologijom. Vrhunac ugođaja stiže igranjem na kartu straha od visine od čega većina ljudi pati, pa se na osnovu toga stvorio hype, prividna dinamika, dramatika i znojenje dlanova.

Ako nema ničeg boljeg, a baš nešto i ne vrca od sjajne kinematografije, onda OK, dajte da i na takav način malo prizovemo vrtoglavicu i znojenje ekstremiteta. Sa druge strane nekad i sam život (sa inspirisanim sudeonicima) priča najbolje priče, pa bih tako daleko radije po N-ti put reprizno pogledao famozni hod po žici između pokojnih Kula bliznakinja, nego ovaj naivan pokušaj prizivanja strave i mučnine od visine
Na vrh
jan-ceman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jan-ceman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2022 u 11:44
Nisam bas ljubitelj visine,pa sam prekinuo gledanje kada su stigle do samih merdevina na cevi(na kojima bi trebala iza da bude zastita neka).Do tada je bio solidan.Radoznao sam kako ce se zavrsiti,pa moram odgledati a mozda pobedim i strah od visine.Mada ne preporucujem nikome kome se okrece zeludac od visine!!!!
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2022 u 13:44
Odlican film
Na vrh
Ordinary View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ordinary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2022 u 21:46
Ljudi jesmo li mi gledali isti film ili sta?

1. Veoma je izvodljivo napuniti telefon na sijalicno grlo kako je pokazano, nije logicno da sijalica u tornju bude standardne dimenzije, obicno su mnogo vece, a i da bi treptala napon treba da se prekida konstantno.

2. Prvi put kada su bacili telefon u patici, dron je bio u rancu ispod njih koji nisu dohvatili, drugi put kada su dohvatili dron, ostao im je jedan telefon koji se nalazi na kontroleru i upravljaju dronom, verovatno ne moze da leti bez telefona, tako da ne moze ni da ga posalje dole.

3. Neko je prokomentarisao oblik tornja i da nije siroka baza, mislim da je realno prikazan, tome sluze one sajle koje ga natezu na sve 4 strane

Sve u svemu, dobri zapleti, i naravno baksuz na svakom koraku, da je moglo bolje, moglo je, ali ni ovo nije lose.
Normal's Overrated
Na vrh
Bog View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bog Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2022 u 10:22
U pravu si, izvinjavam se. Vrlo dobar film.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,305 sekundi.