Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Escape the Field (2022) |
Odgovori |
Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58069 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2022 u 12:32 |
To svakako ne bih ni gledao, hvala dobri Iga, ma i Children of the corn je đubre neopevano, za ono vreme, kamoli sada (tada se uzimao za primer kako ne raditi adaptaciju Kinga), nastavci potpuno nepotrebni pride. Mada, hajde da udovoljim Joxeru, da ne bude da samo kleveta bez veze kako Puppet pamti tek neke tamo žeMske uloge, lica i siluete...u jednom od tih Corny nastavaka Hillary Rodham Swank, tada bez ijednog Oskara, sva znojava i gologuza, daje nešto sjaja eto makar jednom od tih filmova Kukuruz franšize.
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58069 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Da ne bude zabune, pod sjajem mislim baš na to, njeno blistavo dupe, šta će sirota briljirati kakvom pa silinom svoje uloge u takvom jednom filmu. Dupe, sa druge strane, jednom kada se počne šećkati crvenim tepihom, nije jedna od stvari koju će gledatelji imati prilike viđati, stoga je kuriozitet, ako je do guzica tj. Ako nije, onda se može komotno preskočiti i taj, bogtepita koji nastavak Kukuruza.
Gledati radije španski "Who can kill a child?" iz sredine sedamdesetih još, sve i da ga je pojelo vreme, opet je za klasu ili dve bolji od Kukuruza. |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 37 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Gledacu
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Moram još ovo, podjednako nebitno ali meni i dalje zabavno. Deca naravno nisu u kukuruzu, valjda su u kukurizištu ili kako već. Da jesu (u samom kukuruzu), dakle kakav suludi GMO kukuruz u kojem su sva nestala deca, to bi već bio film, moglo bi se blesaviti sa levicom, sa desnicom, kanibalizmom, ironijom (corn flakes se zalivaju mlekom na čijem tetrapaku je fotografija nestalog sadržaja kukuruznih pahuljica itsl) ujedno i napraviti jeziv film. Da je živ, to bi mogao Larry Cohen, uz koji mig svojim nekadašnjim filmovima, jasno to bi malo gde smeo da snima danas, kamoli u Hollywoodu, ali eto, bilo bi drugačije od svih tih savremenih horora poljoprivrednih gazdinstava.
|
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 8912 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
A može nešto i u SF stilu Honey, I Shrunk the Kids, ali da kukuruz bude Joheunnom nabbeunnom isanghannom. Pokušao sam japanski Cube, hajde da pokušam i dati, ima visoke ocene kritike i publike.
Ažurirao AlexDeLarge - 23.Svibanj/May.2022 u 10:15 |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 213 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Prevod je uradio Black Raven ⚡
|
|
Tom Brady
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 29.Lipanj/Jun.2016 Lokacija: Bela Palanka Status: Offline Points: 35 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ništa posebno, sve je ovo viđeno mnogo puta na mnogo bolji način. Slabo.
|
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1340 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Šestoro odraslih nađu drvo u kukuruznom polju, a niko da se popne da vidi koliko je polje,
posle nađu kontejner i opet se niko ne popne... pa klinci od 7 godina bi bolje razmišljali. Pogledajte ovaj film ako baš nemate šta drugo, ali film je ispod proseka. Ocena na IMdb-u je realna, a IgaBiva je ovog puta napisao dobru recenziju.
|
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Odlicno za mene klinca od 7 godina, sto bi puppet rekao, dabome, da Brady i Raven nisu prokomentarisali zaboravio bih da pogledam, nekim dobrim filmovima kojih sam se prisecao, a i novim sto sam gledao pored dobrih stvari cesto navodio dosta i mana, taman sa ovim i prethodnim sto sam gledao Occhiali neri (ovo je bilo zbog dobrih starih filmova Daria Arđenta) da se iskalibrišem.
|
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ne pamtim kad sam gledao ovako loš film, nisam hteo da ga prekidam živo me interesovao kraj filma, ma neću ni da trošim reči više, osim tople preporuke da se preskoči, tj. pogleda nešto drugo.
Ažurirao AlexDeLarge - 17.Lipanj/Jun.2022 u 20:11 |
|
DurmitoracŠljivo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2018 Status: Offline Points: 376 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Nisam zadovoljan filmom , preloše .
|
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 07.Studeni/Nov.2009 Status: Offline Points: 647 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Uh uh uh, pa taaaanko je ovo.Ali to je sto je.Ja ubrzavao da vidim gde je izlaz na kraju i ima li ga.Ne preporucujujem.Mozda samo zagrizenim ljubiteljima Kocke.Hvala na prevodu
|
|
robi75
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 06.Veljaca/Feb.2011 Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Uzas
|
|
mirko69
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 31.Prosinac/Dec.2015 Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Pozdrav , dgje mogu nači titl za ovu epizodu , hvala Detectorists.2022.Christmas.Special.1080p.HDTV.H264-ORGANiC[rarbg]
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |