Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
>>Dnevnik gledanja Filmova<< |
Odgovori | Stranica 123 771> |
Korisnik | |
J.U.R.A.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of May the Force be with you... Pridružen: 22.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 850 |
Opcije posta
Thanks(1)
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 16:07 |
E ovako, vidio sam po puno drugih foruma da imaju ovu temu pa sam ja odlučio napraviti na ovom, mom domaćem forumu istu temu. Ako ste pogledali neki novi>stari film napišite dojmove i kako vam se svidio film. Pomoću ove teme svi koji neznaju šta bi gledali odsada će ova tema pomoći po tom pitanju, bar se nadam. Pa tako, kada nešto pogledate podjelite sa nama dojmove i ocjene filma.
Ažurirao icemaher - 21.Ožujak/Mar.2013 u 18:46 |
|
J.U.R.A.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of May the Force be with you... Pridružen: 22.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 850 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Evo da ja probijem led, Jučer sam gledao Madagaskar (DivX) i film mi se sviđa, vedar je i smiješan Animirani film. Preporučio bi svima koji nisu da ga pogledaju |
|
komunjara
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Pridružen: 30.Lipanj/Jun.2003 Status: Offline Points: 2161 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
pogledao sam Slugs (1987) preporučujem samo za sladokusce i poznavatelje materij
|
|
Rodman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 28.Travanj/Apr.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 861 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Monster INC, haha, zakon crtic, jedan od najboljih animiranih, ako ne i najbolji.
|
|
dragulj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 01.Travanj/Apr.2005 Lokacija: Switzerland Status: Offline Points: 58 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Crash (2005). Odlican film! Ukljucuje mnogo problematicnih tema Amerike, kao sto su rasizam, religiozne nesuglasnice, siromastvo i uz to kriminal. Veoma pozitivno me Don Cheadle iznenadio. Obavezno za pogledati...
|
|
toknezev
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 21.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 1292 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Zar nije prije postojala već slična tema? Ma već znam kako će se ova tema odvijati: 4 od 5 članova će hvaliti filmove tipa The Island, Mr & Mrs Smith, Guess Who,... tipična holivudska smeća koji paraliziraju ljude i propagiraju svoj iskvareni način življenja. Nikad neću shvatiti kako netko može u izboru npr Casablance i Sahare odabrati Saharu! Zašto prihvatiti i svoje vrijeme posvetiti nečemu mediokretnom a odbaciti kvalitetu?! Zašto odabrati film nakon kojeg ćeš se osjećati isfrustriran i "krivo motiviran", pa ćeš pretuči ženu i djecu, popiti nešto za smirenje, zaliti Budweiserom, naručiti pizzu i pogledati neki reality show? A zašto ne pogledati Hitchockov Rope ili Psycho i psihički se tih sat i po nahraniti za cijeli dan i ostavit se u stanju: JOŠ! ? Zašto? Homer Simpson je odlično rekao: Daj pusti mi bilo što da ne bi počeo razmišljati.
|
|
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum. |
|
komunjara
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Testament (1983)
|
|
Kex Doomlich
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 05.Rujan/Sep.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 45 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
A čuj neki imaju niske kriterije, pa gledaju filmove samo radi kratkotrajne zabave. A neki kao ja jedva čekaju da nabave Troll 2 zato jer je to jedan od najlejmerskijih i najlošijih filmova na cijelom svijetu i samo zato ga želim pogledat. |
|
Bad Traders: Surtur - ne javlja se radi primopredaje a CDi su isprzeni... :/
|
|
J.U.R.A.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
što se tiče mrs. and mis. smith, vjerujem da je dobar film samo zbog GLUMACA, još nisam gledao (dao sam mu da mi sprži....)
|
|
Rodman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 28.Travanj/Apr.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 861 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Smithovi su valjda jedan od najlosijih filmova u posljednje vrijeme. |
|
baldur
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 15.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 132 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
hollywood je otiso u ku**c poslije 70-tih,a o danasnoj kvaliteti filmova bolje da ne pricam...
|
|
questions are a burden and answers are prison for oneself
|
|
jar jar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 23.Svibanj/May.2005 Status: Offline Points: 142 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Smithovi su sranje jedan od najgorih filmova koje sam gledao, ali butterfly effect je pravi film
|
|
J.U.R.A.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
butterfly effect , o čem se tu radi
|
|
komunjara
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
joj ljudi imate imdb.com ako ne znate o čemu se radi u filmu ovo je topik - dnevnik o tome što ste gledali |
|
J.U.R.A.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
tako je, ja sam se malo zanio
|
|
malizmaj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 27 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ja ne volim filmove u kojima igra Ashton Kutcher, ali butterfly effect skroz ok. Medjutim, malo ljudi je gledalo Frequency, a film je odlican. Ustvari jos mi se niko, nije pozalio na film. Ko voli triler, ovaj ce mu se film svideti. Film predstavlja pravo osvezenje. |
|
baldur
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 15.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 132 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
evo ja pogledao "Frankenstein Created Woman",i mogu reci da je film
prejeben,Peter Cushing je briljirao kao i uvijek.Definitvnn jedan od
boljih Hammera koje sam gledao u zadnje vrijeme.
|
|
questions are a burden and answers are prison for oneself
|
|
dragonheart
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 01.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 232 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ja sam jučer gledao novog Arsene Lupina i film je odličan ima svega od avanture ,akcije uglavnom svega da vas preokupira i da do kraja filma ne gledate na sat,e i da uspio sam pogledati novijih stvari tipa TRANSPORTER 2 ifilm je odličan,ali da vas upozorim ako budete u prilici pogledati film DUNGEONS DRAGONS 2:ELEMENTAL MIGHT- nemojte jer film je nešto najgore što sam gledo!! |
|
GIVE ME WHAT I WANT AND I'LL GO AWAY
|
|
Sineast
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator Pridružen: 15.Listopad/Oct.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 176 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
The Believer (2001)
To je film o skinheadu koji je židov i film ne ide u nasilje već se više bavi filozofskim stvarima, tradicijom i općenio potragom za istinom. Svima bih prepoučio ovaj film. Možete ga naći i u videotekama.
|
|
J.U.R.A.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
upravo sam pogledao mrs. and mis. Smith, film mi nije loš kao što ste me pripremili, uglavnom anđelina đouli je jebeno jebena
|
|
Odgovori | Stranica 123 771> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |