Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - >>Dnevnik gledanja Filmova<<
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

>>Dnevnik gledanja Filmova<<

Odgovori Odgovori Stranica  123 771>
Korisnik
Poruka
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: >>Dnevnik gledanja Filmova<<
    Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 16:07

E ovako, vidio sam po puno drugih foruma da imaju ovu temu pa sam ja odlučio napraviti na ovom, mom domaćem forumu istu temu.

Ako ste pogledali neki novi>stari film napišite dojmove i kako vam se svidio film. Pomoću ove teme svi koji neznaju šta bi gledali odsada će ova tema pomoći po tom pitanju, bar se nadam.

Pa tako, kada nešto pogledate podjelite sa nama dojmove i ocjene filma.

Ažurirao icemaher - 21.Ožujak/Mar.2013 u 18:46
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 16:09

Evo da ja probijem led,

Jučer sam gledao Madagaskar (DivX) i film mi se sviđa, vedar je i smiješan Animirani film. Preporučio bi svima koji nisu da ga pogledaju

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 16:14
pogledao sam Slugs (1987) preporučujem samo za sladokusce i poznavatelje materij
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 17:11
Monster INC, haha, zakon crtic, jedan od najboljih animiranih, ako ne i najbolji.
Na vrh
dragulj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragulj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 17:30
Crash (2005). Odlican film! Ukljucuje mnogo problematicnih tema Amerike, kao sto su rasizam, religiozne nesuglasnice, siromastvo i uz to kriminal. Veoma pozitivno me Don Cheadle iznenadio. Obavezno za pogledati...
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 17:36
Zar nije prije postojala već slična tema? Ma već znam kako će se ova tema odvijati: 4 od 5 članova će hvaliti filmove tipa The Island, Mr & Mrs Smith, Guess Who,... tipična holivudska smeća koji paraliziraju ljude i propagiraju svoj iskvareni način življenja. Nikad neću shvatiti kako netko može u izboru npr Casablance i Sahare odabrati Saharu! Zašto prihvatiti i svoje vrijeme posvetiti nečemu mediokretnom a odbaciti kvalitetu?! Zašto odabrati film nakon kojeg ćeš se osjećati isfrustriran i "krivo motiviran", pa ćeš pretuči ženu i djecu, popiti nešto za smirenje, zaliti Budweiserom, naručiti pizzu i pogledati neki reality show? A zašto ne pogledati Hitchockov Rope ili Psycho i psihički se tih sat i po nahraniti za cijeli dan i ostavit se u stanju: JOŠ! ? Zašto? Homer Simpson je odlično rekao: Daj pusti mi bilo što da ne bi počeo razmišljati.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 18:40

Testament (1983)

Na vrh
Kex Doomlich View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kex Doomlich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 19:01
Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

Zar nije prije postojala već slična tema? Ma već znam kako će se ova tema odvijati: 4 od 5 članova će hvaliti filmove tipa The Island, Mr & Mrs Smith, Guess Who,... tipična holivudska smeća koji paraliziraju ljude i propagiraju svoj iskvareni način življenja. Nikad neću shvatiti kako netko može u izboru npr Casablance i Sahare odabrati Saharu! Zašto prihvatiti i svoje vrijeme posvetiti nečemu mediokretnom a odbaciti kvalitetu?! Zašto odabrati film nakon kojeg ćeš se osjećati isfrustriran i "krivo motiviran", pa ćeš pretuči ženu i djecu, popiti nešto za smirenje, zaliti Budweiserom, naručiti pizzu i pogledati neki reality show? A zašto ne pogledati Hitchockov Rope ili Psycho i psihički se tih sat i po nahraniti za cijeli dan i ostavit se u stanju: JOŠ! ? Zašto? Homer Simpson je odlično rekao: Daj pusti mi bilo što da ne bi počeo razmišljati.

A čuj neki imaju niske kriterije, pa gledaju filmove samo radi kratkotrajne zabave.
A neki kao ja jedva čekaju da nabave Troll 2 zato jer je to jedan od najlejmerskijih i najlošijih filmova na cijelom svijetu i samo zato ga želim pogledat.
Bad Traders: Surtur - ne javlja se radi primopredaje a CDi su isprzeni... :/
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 19:26
što se tiče mrs. and mis. smith, vjerujem da je dobar film samo zbog GLUMACA, još nisam gledao (dao sam mu da mi sprži....)
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 19:42

Smithovi su valjda jedan od najlosijih filmova u posljednje vrijeme.

Na vrh
baldur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baldur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 19:56
hollywood je otiso u ku**c poslije 70-tih,a o danasnoj kvaliteti filmova bolje da ne pricam...
questions are a burden and answers are prison for oneself
Na vrh
jar jar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jar jar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 20:22
Smithovi su sranje jedan od najgorih filmova koje sam gledao, ali butterfly effect je pravi film
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 20:50
butterfly effect , o čem se tu radi
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 20:53

joj ljudi imate imdb.com ako ne znate o čemu se radi u filmu

ovo je topik - dnevnik o tome što ste gledali

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 21:06

tako je, ja sam se malo zanio

Na vrh
malizmaj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj malizmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 22:09

Ja ne volim filmove u kojima igra Ashton Kutcher, ali butterfly effect skroz ok. Medjutim, malo ljudi je gledalo Frequency, a film je odlican. Ustvari jos mi se niko,  nije pozalio na film. Ko voli triler, ovaj ce mu se film svideti. Film predstavlja pravo osvezenje.
Na vrh
baldur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baldur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 22:32
evo ja pogledao "Frankenstein Created Woman",i mogu reci da je film prejeben,Peter Cushing je briljirao kao i uvijek.Definitvnn jedan od boljih Hammera koje sam gledao u zadnje vrijeme.
questions are a burden and answers are prison for oneself
Na vrh
dragonheart View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragonheart Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2005 u 13:37

Ja sam jučer gledao novog Arsene Lupina i film je odličan ima svega od avanture ,akcije uglavnom svega da vas preokupira i da do kraja filma ne gledate na sat,e i da uspio sam pogledati novijih stvari tipa TRANSPORTER 2 ifilm je odličan,ali da vas upozorim ako budete u prilici pogledati film DUNGEONS DRAGONS 2:ELEMENTAL MIGHT- nemojte jer film je nešto najgore što sam gledo!!  

GIVE ME WHAT I WANT AND I'LL GO AWAY
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2005 u 14:37
The Believer (2001)
To je film o skinheadu koji je židov i film ne ide u nasilje već se više bavi filozofskim stvarima, tradicijom i općenio potragom za istinom. Svima bih prepoučio ovaj film. Možete ga naći i u videotekama.
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2005 u 16:58
upravo sam pogledao mrs. and mis. Smith, film mi nije loš kao što ste me pripremili, uglavnom anđelina đouli je jebeno jebena
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 771>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,656 sekundi.